לא יאומן כי יסופר

אוסנת123

New member
לא יאומן כי יסופר

ביקשתי חופש ליום חמישי בעוד שבועיים (שזה כבר מאורע יוצא דופן) ואני מחכה לתשובות של 2 המנהלות כדי להזמין סופית את הצימר... בסוף, אחרי כל הבלאגן- צימר באמירים שהמליצה לי עליו חברה. נראה אחלה.

אוסנת123

New member
אני מקווה כי...

דבר ראשון - זה על חשבון העבודה (הבונוס שקיבלתי... איזה כיף שזה גם לא על חשבוני...) אבל - כבר עכשיו מטפטפים לי על המצפון.... שיחנקו!!! בסך הכל יום אחד ועוד יום חמישי!!!

Hadar p

New member
עזבי אל תתיחסי נדמה לי שבוסים תמיד

מקטרים על זה שהעובדים לוקחים חופשות אבל שהם לא נמצאים זה בסדר גמור!

אוסנת123

New member
ומעבר לזה....

כשהיה לי המשבר של לפני שבועיים ובכיתי שלא לקחתי יום חופש כי ידעתי שזה בעייתי אז ענו לי שהייתי צריכה לבקש והן היו צריכות לשבור את הראש... אז עשיתי מה שאמרו לי - ביקשתי וכעת הכדור במגרש שלהן...

Hadar p

New member
אני זוכרת שסיפרת את זה....הכי קל

להגיד "היית צריכה...." נראה לי שהן יאשרו לך לצאת!

אוסנת123

New member
בינתיים

2 מתוך 3 אישרו. והמנהל תפעול אישר בהנחה שכולן יאשרו... מקווה שהשלישית לא תקלקל...

אמירים מקום מדהים.. אנחנו היינו שם

בירח דבש שלנו....... תהנו זה בטוח......

אוסנת123

New member
אני כבר חולה....

הבעיה היא שאת הנופש אני מתאמת דרך העבודה (קיבלתי בונוס) - אז זה יראה קצת מצחיק... בכל אופן - אני עדיין מחכה לאישור מהמנהלת האחרונה והכי חשובה (3 כבר אישרו...) מקווה שיהיה בסדר.

daldan

New member
איזו פרוצדורה,

כל כך הרבה מנהלים צריכים לאשר חופשה, אפילו בצבא לא הקשו את החיים כל כך. כאילו את בכלא. מאחלת לך שהאישור הסופי יבוא בקרוב ותהני מהחופשה (אמירים מקום מקסים) בהצלחה

אוסנת123

New member
לצערי...

בגלל שזה ארגון פרוייקטלי אז מבקשים מכל מנהלי הפרוייקטים שעובדים איתם ובנוסף ממנהל התפעול שמרכז את הרישום על החופשות. בסיכום, אצלי זה 3 מנהלות ועוד מנהל תפעול. עדיין ממתינה לתשובה מהאחרונה והחשובה.

אוסנת123

New member
יש אור ירוק!!!

קיבלתי את האישור האחרון מהמנהלת האחרונה!!! מחר אני אעשה את ההזמנה הסופית ואני מקווה שבזאת הסתיים הסימפוזיון הנוכחי....

איזה כיף

החזקתי לך אצבעות כל היום, הגעתי הביתה וראיתי את ההודעה ממש שמחתי בשבילך. תעשו חיים, אורלי

תעשו חיים ../images/Emo6.gif

מכיוון שאני מכירה את המצב כי גם שאני רוצה חופש כל פעם מעקמים לי פרצוף אז אני שמחה שאת נוסעת. העיקר להנות!!!!!!

למעלה