ביקשתי חופש ליום חמישי בעוד שבועיים (שזה כבר מאורע יוצא דופן) ואני מחכה לתשובות של 2 המנהלות כדי להזמין סופית את הצימר... בסוף, אחרי כל הבלאגן- צימר באמירים שהמליצה לי עליו חברה. נראה אחלה.
דבר ראשון - זה על חשבון העבודה (הבונוס שקיבלתי... איזה כיף שזה גם לא על חשבוני...) אבל - כבר עכשיו מטפטפים לי על המצפון.... שיחנקו!!! בסך הכל יום אחד ועוד יום חמישי!!!
כשהיה לי המשבר של לפני שבועיים ובכיתי שלא לקחתי יום חופש כי ידעתי שזה בעייתי אז ענו לי שהייתי צריכה לבקש והן היו צריכות לשבור את הראש... אז עשיתי מה שאמרו לי - ביקשתי וכעת הכדור במגרש שלהן...
הבעיה היא שאת הנופש אני מתאמת דרך העבודה (קיבלתי בונוס) - אז זה יראה קצת מצחיק... בכל אופן - אני עדיין מחכה לאישור מהמנהלת האחרונה והכי חשובה (3 כבר אישרו...) מקווה שיהיה בסדר.
כל כך הרבה מנהלים צריכים לאשר חופשה, אפילו בצבא לא הקשו את החיים כל כך. כאילו את בכלא. מאחלת לך שהאישור הסופי יבוא בקרוב ותהני מהחופשה (אמירים מקום מקסים) בהצלחה
בגלל שזה ארגון פרוייקטלי אז מבקשים מכל מנהלי הפרוייקטים שעובדים איתם ובנוסף ממנהל התפעול שמרכז את הרישום על החופשות. בסיכום, אצלי זה 3 מנהלות ועוד מנהל תפעול. עדיין ממתינה לתשובה מהאחרונה והחשובה.