לא טוב לך ?

לא טוב לך ?

אני נימצאת באותה סיטואציה אבל בצד הנשי . חברים טובים , אבל התקשורת כבעל ואישה כבר לא זה. לא יודעת מה לעשות ? פרידה לא באה בחשבון בגלל הבנות . באמת מרגישה ב"כלוב של זהב" !

g u y 4 u

New member
כלוב של זהב

זה מושג שבא לתאר מצב שבו אחד מבני הזוג בעל ממון רב ובן/ת הזוג השניים בוחרים בחיים משותפים המבוססת על הממון ומאפשרים חיים ללא עבודה לבן/ת הזוג נטולי הממון למשל. מצב שבו החיים משודרגים לאין שיעור יותר בזכות הממון של בן/ת הזוג. שמבחינת החברה מסביב יש לה (לשון נקבה מתעמי נוחות) הכל, בית ענק ומדהים, רכב יוקרה, כסף, נסיעות בלי חשבון, אפשרויות אין ספור וכדומה, בעוד שבפועל, היא חיה בבדידות מזהרת. כלוב של זהב בא לתאר מצב שבו קיימת מחוייבות גדולה (למרות הבדידות המזהרת, הלבד, חופש הפעולה המועט ובנוסף לכל גם הקשר לא משהו) הנובעת משיקולים כספיים/ממוניים. זו התחושה שלך? זו התחושה שאת מדברת עליה?

לבד

מבחינה כלכלית שנינו שווים (אין לאחד יותר ולאחד פחות) , יש הכל מבחינה חומרית , אבל הבדידות שאני נימצאת בה קשה ביותר . אומנם יש מסביבי אנשים וחברים , אבל אני מרגישה לגמרי לבד.

g u y 4 u

New member
אז אל תכעסי עלי....

אבל מה שאת מתארת לא דומה ולא זהה לכלוב של זהב. זה לכל היותר נישואים. את תולה את התוכן של חייך וחייך החברתיים בזוגיות ובבן הזוג. הוא דואג למלא את חייו בתוכן בלעדייך. את לא יוזמת ולא דואגת למלא בעצמך את חייך שלך בחיי חברה ותכנים אחרים מבלעדיו. בכל מקרה, כלוב של זהב זה משהו אחר. (רמז: זהב / רמז: לא כל הנוצץ זהב)

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif חמודה....

זה מה שנקרא Welcome to the club. זה מנת חלקם של לא מעט זוגות. אני מנחש שהוא, בן זוגך, מרגיש כמעט את אותם דברים. רק אחרת. אבל אני יודע על מה את מדברת. את מרגישה כמו צל של עצמך. כלי שרת בלי נשמה. את על אוטומט... כאלה. המממ.... כל מה שאני יכול לומר לך הוא שתנסי את בעצמך למלא את חייך בתכנים אחרים. תמצאי עיסוקים מעניינים, חברים וחברות חדשים, פעילויות מעניינות וכדומה. רק את יכולה לתדלק לעצמך את החיים. במו עצמך. במו ידייך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואיך התקשורת שלך עצמך?

אם לשפוט מהפוסט שלך, היא קצרה, חסרת סבלנות, לא מושקעת, לא מביאה רגש. האם את כזאת גם בקשר איתו? אם כן, מה שכדאי לך לעשות, לא רק בשבילך ,אלא גם בשביל הבנות: ללמוד תקשורת פתוחה יותר, ללמוד להשקיע, לבטא רגש, וגם, כמובן - להקשיב ולעודד. זה יכול להחזיר חיים לקשר שלך. אם כבר הכלוב מזהב, תשקיעי כמה זהובים בטיפול בעצמך, ואחר כך - גם בטיפול זוגי. את לא חייבת לחיות בכלוב.

פעם ראשונה

זו פעם ראשונה שאני משתפת אנשים בפורומים , מעולם לא ניכנסתי לפורום קודם לכן . אני לא רגילה לשתף כל כך , זה פעם ראשונה שאני משתפת אנשים שאני לא מכירה וזה לא פשוט , אני מרגישה מאד מהססת .

g u y 4 u

New member
אל תהססי לשאול

אבל תתכונני לתשובות לא פשוטות. כולם יאמרו לך את האמת שלהם די בבוטות ובישירות. זה לא תמיד יהיה נעים - אבל תתייחסי לזה כמו ל"מקלחת קרה". תתעוררי ותדאגי לעצמך. איש לא יעשה את זה במקומך. את וחייך צריכים לעמוד מול עינייך בראש ובראשונה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תרוץ טוב, אבל אני לא קונה ../images/Emo8.gif

הרבה אנשים נכנסים פעם ראשונה וכותבים מגילות מפורטות על פני שני עמודים. אם כתבת ככה, זה בגלל שככה את מתקשרת (אני לא מתכוון לחברה הכי יטובה, שאיתה את מדברת שעות, אלא לדיבור עם שאר העולם). גם ממה שכתבת בשירשור נפרד, שבלי הבנות את לא שווה כלום, אני מבין שזה לא קשור לזה שאת חדשה. כתבת פה כדי לקבל תשובות אמיתיות, לא? אז אולי אני טועה, אבל לפחות אני כותב את האמת שלי.

למעלה