לא טוב לי

s a l a l a

New member
לא טוב לי

היום התעוררתי עם הרגשה לא טובה , הרגשת מועקה , הרגשתי את ליבי פועם בחוזקה , הייתי חסרת מנוח , ולא שקטה. ניסתי להירגע .. לנשום עמוק ... וכלום שום דבר לא עזר. ואז החלטתי שאני יושבת בשקט .. מול הים ... מכנסת את מחשבותיי ומנסה לברר מה לא טוב לי. ולאלה המסקנות הגעתי : אני מרגישה שאני לא ממצה את עצמי , אני כל הזמן מחפשת דרך עקיפה כדי להשקיט דברים שלא פתורים אצלי . מי שבד"כ מסתכל בהודעות שלי , זוכר את החבר ההוא זה שהיה 4 שנים , אז זה דיי מתקשר אליו . אחותו הגדולה חזרה מחו"ל אחרי שנה שהיא הייתה שם היא התקשרה להזמין אותי היא נמצאת אצל הוריו , ואני ברוב טייפשותי יישר התחלתי לתכנן , איך אני מגיעה לשם , הייתי מזמינה מונית כדי להגיע לשם באותו יום . , ביטלתי דברים כדי להיות שם , לראות אותה . אבל אתם יודעים מה ??? זאת לא האמת האמת שלא כל כך התגעגעתי לראות אותה , ולא יקרה כלום אם אני לא יראה אותה,אבל משהו בתוכי מאוד רצה ללכת , מאוד ... ואז חשבתי ... תעצרי רגע , תחשבי מה המניע שלך ? האם זה החלטה טהורה שנובעת מאהבה אליה ? או האם זה סתם דרך שלך ללכת למשפחה של ההוא , לשמוע עד כמה הם מתגעגעים אליך , ועד כמה הם לא סובלים את חברה שלו , ועד כמה הוא עצבני מזה שאני בקשר עם המשפחה שלו , ולהתנקם בו. אני מתביישת להגיד את זה . אבל זו האמת . לא אמרתי אותה לאף אחד . לא רציתי להאמין בה . אבל זה נכון. עדין לא השתחררתי ממנו . אני עדין חיה בעבר . למה אני מתעקשת לשמור על איזה קצה חוט ? מה מונע ממני להשתחרר מזה? למה אני נהנת לחיות עם העבר שלי ? למה אני ממשיכה לרצות לקבל סטירה? למה ? אני כל כך רוצה לעשות שינוי , אני כן מרגישה שיש לי את הכוחות אבל כל פעם כזאת .. שאני נוכחת לדעת שאני רק חוזרת אחורה ושאני משפילה את עצמי , ושאני משתפת אחרים בזה והם עוד יותר גורמים לי להרגיש חרא בתגובות של " מה יש לך לחפש עם המשפחה שלו " ? "את עושה את זה רק כדי להגיע אליו " ? אני מרגישה עם זה לא טוב\ ואני ישמח לקבל עזרה . כל עזרה . חשוב לי לשמוע איך זה נראה ונשמע מהצד הנטרלי . ומה יש לכם להציע לי לעשות כי אני כבר ממש מיואשת.

keoser

New member
קודם כל -- ../images/Emo24.gif :)

תרגישי יותר טוב :) הייתי בסרט הזה בעצמי. כמה דברים עזרו לי, אישית.. הבנתי שבעצם, היא לא הייתה האדם שאהבתי. אהבתי את עצמי, זה הכל.. חשבתי שאני אוהב אותה, אבל בעצם מה שאהבתי זה את העובדה שהיא אהבה אותי. אני ממליץ לך *בחום* לברר למה את עדיין מרגישה ככה כלפיו. אני מוסיף להודעה הזו שלושה קישורים שעזרו לי עם התהליך שאני עברתי. הראשון הוא על הגילוי שהיה לי בנוגע לקשר שלי. כתבתי את ההודעה הזו למישהו שבדיוק נפרד מחברה שלו. ממליץ לך בחום להיכנס לקישורים שיש שם. השני זה ניתוח עצמי שלי של כעס שהיה לי, שאולי יעזור לך בלנתח את הרגשות של עצמך.. להבין למה את מרגישה ככה. השלישי והאחרון, הוא קישור לטיפול הילינג שעברתי. אני ממליץ על החזרת כוחות איתו, וקביעת חוזה מחודש. מקווה שהניסיון שלי אולי תוכל לעזור לך :) באהבה, יוסי :)

../images/Emo24.gif טוב אז פשוט...

להמשיך עם תהליך הסליחה להרפות מהעבר להרגיש ראויה לאושר ואהבה לוותר על כל רגשי נחיתות להרגיש שיש לך מקום מופלא בעולם הזה ושאת רוצה את הטוב ביותר להששתף בחוג מסויים, או חשיבה חיובית, או יוגה, או כל דבר אחר שאת מתחברת אליו, שעוזר לך לקבל את עצמך יותר ולהשתחרר מהעבר.

למעלה