לא טוב לי

meiravs100

New member
לא טוב לי ../images/Emo10.gif

שלום לכולם, וחג שמח... אני בחורה בת 27 אחרי נישואים של שנתיים ומקרה של בגידה שהתגלתה (בעלי בגד בי) אך היה רק הגב ששבר את גב הגמל, התגרשנו. כל כך רציתי את זה, הייתי אומללה בזוגיות הזו, הרגשתי נבולה, הרגשתי רע, ידעתי שאני והוא אלו הם שני הפכים והכי לא משלימים שיש. בהתחלה כשהתחיל תהליך הגירושים וממש לאטחר הגירושים, הרגשתי שקיבלתי את חיי בחזרה, הרגשתי שאני יכולה לחזור להנוןת מכל הדברים ששכחתי בכלל מהם, הרגשתי שהצבע והחיוך חזרו לפנים, הרגשתי הכי חזקה שיש, הרגשתי ט ו ב אבל... היום כחצי שנה אחרי רע לי, אני לא מתגעגעת אליו אבל קשה לי, לא טוב לי, לא מצליחה להתקדם, ךהשתחרר, התגובות של הסביבה ממשיכות לזרום, הערות אומנם שלא באות לעקוץ אבל לסביבה קשה, ואני לא מצליחה לארגן לעצמי את החיים מחדש, לא מצליחה לחזור לאותו חיוך שהציף אותי אז, התחלתי לצאת עם מישהו הכי מדהים שיש מנסה להאחז בו אבל קשה לי מפחדת לשחרר אותו כי כן מרגישה שהוא הנפש התאומה שלי, שהוא נותן לי כל מה שאני צריכה אבל עדיין אין לי את השקט הזה, את השלווה הזו. התחלתי לחשוב שאולי זה לא קשור בנישואים ובגירושים אולי אני בן אדם כזה, חסר שקט אני רוצה לשמוע ממכם איך אתם הרגשתם אחרי חצי שנה, האם גם כשיודעים שזה הדבר הכי נכון שנעשה מותר להתגעגע, מותר לכאוב, מותר לרצות לארוז תיק, לכבות את הנייד ולברוח מכאן כמה שיותר רחוק..

נאהבת11

New member
אני חושבת שזה מאוד נורמלי להרגיש כך

התגובות של האנשים לא צריכות להרוס לך את החיים. דוןוקא בשלב כזה שכבר עבר הרבה זמן ואת יוצאת עם מישהו שאת באמת אוהבת והוא דואג לך, תשמחי. תחשבי שאת מתחילה את החיים שלך מחדש בלי להיתקע בעבר. ברור שא"א למחוק מהזיכרון את מה שהיה אבל תשתדלי לפחות להנות ממה שיש לך עכשיו. הרבה כוח ושמחה אמיתית.

שלום שלום

תנסי לשים בצד את התגובות של הסביבה, רק את יודעת בתוכך שעשית את המעשה הנכון, אפשר ומותר להתגעגע, בהחלט מותר לכאוב ולהתנתק מכולם, לעיתים זה משחרר הרבה דברים, ולפעמים אפשר ורצוי לשקול לפנות לעזרה מקצועית כדי לסדר לך את הנפש, כבר כתבה כאן מישהי שזה הפינוק הכי הכי שאפשר לתת לעצמנו בתקופות קשות, בהצלחה וברוכה הבאה

אייבורי

New member
יש לי ציפורים בראש

אולי זה כוכבים אבל את, לכי לפסיכולוג שיאזן לך את החיוך ס"ה את צעירה ויש לך עוד המון שנים להיות חייכנית נ.ב. החוק השני של אייבורי קובע נרגנות האישה עומדת ביחס ישר לזמן ממנו קיבלה אורגזמה.

פנומן 72

New member
לא צריך שום פסיכולוג

ברגע שתתאהבי שוב, את תשכחי שהיית נשואה אי פעם.

ובכן..

נישמע שאת חיה את ה'היי' אוהבת את האדרנלין.. ומה לעשות, ציר החיים זה משהו די ישר רוב הזמן, לפעמים עליות לפעמים מורדות אך רוב הזמן - שגרה. אחרי שהשתחררת ממערכת שעשתה לך רע היית ב'היי' מהחידוש, מהחופש.. ואז אחרי הפיק הזה החולף נותרת עם השגרה. עם עצמך. לא נישמע לי מדבריך שאת מצטערת על הפרידה מהגרוש שלך כמו שבאופן כללי את לא ממש מוצאת את האושר שלך ולכן המחשבות מתחילות לנדוד ומהרהרות ב"אם ואילו.." בקיצור, ניראה לי שרק עבודה שלך עם עצמך תחזיר לך את האושר שלך, אם זה בעבודה בתחביבים בחברים.. תחפשי את מה שימלא אותך מבפנים וישמח אותך.

ye44

New member
תגידי למה ציפית ?

שתתגרשי וכבר אחרי חצי שנה הכל יהיה ורוד ? יקח לך לפחות שנתיים לצאת מהמועקות והתועקות
את רצה כבר לזוגיות חדשה ? תתאוררי קצת יקירתנו תבלי תהני תלמדי במקום לשבת ולילל
תתכונני נפשית שלמצוא זוגיות שנייה יכול לקחת שנים אם בכלל ! במצבך כיום את אדון לעצמך חופשייה, במקום למנף את זה, את מקטרת, השלווה שלך תגיע ברגע שתפסיקי לחפור לעצמך תהני כרגע מהרגע וממנו
מבלי לחשוב מה יהיה ומה אומרת הסביבה אם לסביבה קשה שילכו לפסיכולוג
אם את טיפוס חסר שקט קחי
מסוג ואבן זה מרגיע

כנראה שאת צריכה להרגיש שוב אישה...

תצאי, תבלי ואפילו תשתרללי. אין אחת שלא עשתה את הצעדים האלו וזה החזיר לה את הבטחון לחיים בשילוב שמחת חיים. אבל בגדול - קחי את הזמן... את עדיין צעירה.

pipusik

New member
אתה חושב שזה בסדר?

לצאת ולהשתרלל? כי נניח אני מבינה שהבחורה היא רווקה/גרושה ללא ילדים. אבל אני בהליכי גירושין עם ילד בת 2.4. ואני מודה , קשה לי...מאוד! אנ יעוד חודש נכנסת לדירה ששכרתי ואני מקווה שמשם תבוא הנחלה כי כרגע אצל ההורים זה פשוט קשה אבל איך,איך בונים משהו חדש? איך מתחילים לחיות כשכל הסביבה שלי היא נשואים? הרי החברות הנשואות לא יצאו איתי למסע פאבים. זה נראה לי פשוט כ"כ קשה ולמרות שאני יודעת בוודאות שההחלטה להתגרש היא הנכונה ביותר עבורי עדיין יש בי ספקות,עדיין אני חושבת שאולי עדיף היתי נשארת עם מה שיש ולא מחפשת משהו יותר טוב. כמובן שחשוב לציין שההחלטה להתגרש היתה הדדית ואני אפילו מוכנה להודות שהיא הגיעה יותר מהצד שלו אם כי גם אני היתי כבר שם. ומה יקרה אם אתחרט עוד חצי שנה ? ומה יקרה ביום שתהיה לו מישהי? המוח מתפוצץ!!!!!!!

למעלה