לא טוב לאט.

קיז

New member
לא טוב לאט.

קודם כל, אני חייב לומר שאני מופתע. השעה היא 0:15 ויש רק ברכת יום הולדת אחת בפורום... אז מזל טוב לאלאניס, ושהשינוי בקידומת לא ישנה את החדשנות במוזיקה שלה ואת הניסיון למצוא כיוונים חדשים. רציתי לשאול את אנשי הפורום אם אתם לא חושבים שהשירים היותר איטיים ומלנכוליים של אלאניס הם פשוט לא משהו? הכוונה לשירים כמו mary jane,heart of the house וכ"ו. הרי עובדה שחוץ מ that I would be good אף שיר מהסוג הזה לא יצא בתור סינגל. או שאני טועה?

j u n k

New member
excuse meeeeeeeeee?!

אדוני....שלא תלכלך לי על מרי ג'יין בבקשה, השיר פשוט מדהים. גם שירים כמו the heart of theh ouse הם שירים מדהימים, ur שקט וחזק, פרפקט-וואו (שגעון
)...והרשימה עוד ארוכה מאוד. פשוט אין להם "אופי" של סינגל, אבל זה לא גורע ממשמעותם, ויופיים.

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif בנוגע לMARY JANE

I hear you're losing weight again Mary Jane Do you ever wonder who you're losing it for אני אפילו לא צריך לפרט בנוגע למשפט הזה
אבל אני אפרט... ידידה שלי הייתה בתקופה של אנורקסיה אמרתי לה את המשפט הזה והיא שינתה את הגישה שלה אז אתה יודע כמה חיים היא שינתה לנערות בשיר הזה (לא רק נערות) ולמשל YOUR HOUSE הוא גם שיר שקט (נחשב או אקפלה אותו דבר) והוא שיר מדהים....לדעתי
וNPOC וIWH של האנפלאגד וKOP שהוא חידוש אבל גם טוב......בקיצור השירים השקטים של אלאניס מעבירים בי הרבה צמרורות ומחשבות ולפרוטוקול, האהבה שלי גדלה בזכות אלאניס השקטה הרגועה של SFIJ כששמעתי את השיר UR (כן כן הפתעה) ואת UNSENT ורק אז למדתי לקבל את אלאניס הכועסת והרועשת שאליה התנגדתי מהתחלה (Not the doctor, ALL I REALLY WANT,BABA ועוד הרבה...)

קיז

New member
סולח לכם...

לא ידעתי שאוהבים פה כ"כ את השירים היותר שקטים שלה. כנראה שאני מעדיף את אלאניס יותר זועמת ומתפרעת עם כלי נגינה חשמליים. אבל בכל זאת, אני לא חושב שהרבה יגידו ש this grudge הוא השיר האהוב עליהם באלבום האחרון.

AlanisJunkie

New member
אני חושב שדווקא השירים שהזכרת

מראים את עליונותה של אלאניס. אל תשכח שגם UNINVITED נכלל בהגדרה שלך, והוא בכלל עילוי...

מלכוש

New member
וגם תקנו אותי אם אני טועה

אבל אנאינוייטד יצא כסינגל נראה לי לא?

מה? דוקא כמה מהשירים היותר רגועים

הם ההכי טובים של אלאניס... לא נאה לי שיש קשר לזה שהם לא יצאו כסינגלים. אולי הם פשוט לא מתאימים ל... למשוך תשומת לב של אנשים, לא יודעת... אבל חלק דוקא מבטאים הכי הרבה... מרי ג'יין מדהים. ו, כן, מזל טוב לאלאניס?? (ולי... איזה כבוד לחלוק איתה את היומולדת?
)

למעלה