לא חשוב אל תענו לי כולם זונות
O omni96 New member 15/12/03 #2 אל תפגע זה הפורום היבש שלנו תתרגל ואת הפרטים רואים כשלוחצים על השם משתמש
M Mistress of Blood New member 15/12/03 #3 ארג! סלח לי אור.. אבל אני חייבת.. אדון! תפסיק לפתוח מיליון הודעות חדשות!! תשרשר את ההודעות שלך אחד לשני! אתה מוריד שירשורים אחרים למטה!
ארג! סלח לי אור.. אבל אני חייבת.. אדון! תפסיק לפתוח מיליון הודעות חדשות!! תשרשר את ההודעות שלך אחד לשני! אתה מוריד שירשורים אחרים למטה!
M Mistress of Blood New member 15/12/03 #4 ארג.. זה יותר מכוון לKluncK ..סליחה אבל שיהיה.. הבנתם את המסר?
L Lind0r New member 15/12/03 #9 אממ... אפשר גם לבקש יפה... ולא תמיד חייבים לשמור על הסדר, זה מפגר בכל מקרה אמיר!!! (ואלון...) ברוכים הבאים... ואמיר באמת תעלה לפה קצת ציורים שלך...
אממ... אפשר גם לבקש יפה... ולא תמיד חייבים לשמור על הסדר, זה מפגר בכל מקרה אמיר!!! (ואלון...) ברוכים הבאים... ואמיר באמת תעלה לפה קצת ציורים שלך...
L Lind0r New member 15/12/03 #10 ואגב... אמיר כותבים לעסוק ולא לעשוק... אלון איזה פוזה של דוגמן דפקת...
A AdShEaTaKoRe New member 15/12/03 #6 אמא שך זונה.. הלו ילד אתה רוצה מכות או מה אה? תרגע... חכה חכה יום יבוא ואני אפתח לכל צוות jky לך תצורה...
אמא שך זונה.. הלו ילד אתה רוצה מכות או מה אה? תרגע... חכה חכה יום יבוא ואני אפתח לכל צוות jky לך תצורה...
B BiAAcH New member 15/12/03 #7 אניר... תעלה לפה קצת מהציורים שלך... אתם חייבים לראות אותם!! הוא מצייר כל כך יפה!!