לא חסרנו

די כבר די

נמאס לי... אתן לא מאמינות שאנחנו חמש ליאור אז אל תאמינו !!! מי שמאמין שיאמין ומי שלא אז לא!! ביייייי

לא חסרנו

אנחנו רואות שנהנתן בלעדינו..חחח עכשיו מישהי מוכנה להסביר לנן למה אף אחת לא מדברת איתנו??

שירן 2

New member
למה אף אחת לא מדברת איתכם???

דווקא כן רק שפשוט אתם לא עונות לשירשורים......... ואני מדברת עכשיו דוגרי ...אתם ממש מתגאות מעצמכם ולא אכפת לי לאן זה יוביל(לקללות וכו') אני אומרת תאמת ולא מסתירה שום דבר!!! אתם משחקות אותם 5 בנות "דומות" לחמסה יודעות לרקוד סלסה וכל זה..... לא אכפת לי........את מי זה מעניין???!!! אותי??? ממש לא!!! את האחרים??? אין לי מושג!!...... יופי.....כנסי אליי לאייסיקו ונדבר איתך יותר ברור אם לא הבנת כמובן!!262597238

מה?!

שירן 2 רצתה לדעת עלינו קצת אז רשמנו לה... כי אין לה איסיקיו... וחוץ מזה מי מתלהבבבבבבבבבבב???????????????????? איזה מבאסת את...אין לי(ליאור הרמן) כח לריב.... ולירדן-מזה אמור להביע הפרצוף??

שירן 2

New member
יופי.........אז גם לי אין

כוח לריב אז לא להתגאות יותר מדיי זה לא בשבילי!!! זה מעלה לי את הפיוזים יותר מדיי ואני במיוחד לא אוהבת שמתגאים יותר מדיי!!

שירן 2

New member
באמת הם עלו לי על העצבים!!

*** *** *** את מי זה מעניין שאתם "דומות" לחמסה?? אולי אני יודעת בעצם את מי זה מעניין.......אמ....... את הסבתא רבא (רבתא אומרים לא?!) שלי.......נשמע לא הגיוני נכון?! אבל זאתי האמת!! חחחח ועוד סלסה מעניין **** שלי.........פיחחחחחחחחח

איזה מרגיזזזזזזז

אתן לא עונות...למה אתן לא בפורום? אנחנו מאוד כועסות...חחח...סתם...(הומור הומור) תגידו זה נכון שיסמין סויסה הייתה בפיגוע בחיפה?? (חס וחלילה אלוהים ישמורררר)

בואו לצ'ט

בואו לצ'ט...בואו לצ'ט כל הכיתה בצופים... חח...מה קשור...טוב לא להתייחס בואו לצ'ט(אם לא הבנתם)...

רגע, ../images/Emo185.gif

שאני יבין.. מה אתן מחפשות פה?! צומי?! כן או לא זה מה שאתן מראות... מה אתן חושבות שכולן פה אוכלות ת'חרטות שלכן.. ואלק אנחנו 5 ליאור אנחנו אשכרה חמסה.. ואתן יודות לאן אתן יכולות לדחוף ת'חרטות שלכן.. בעצם למה אני מדברת אליכן בגוף רבים אם זאת אחת משועממת שאין לה מה לעשות בחיים חוץ מלעבוד על פורומים.. בקיצור ילדונת משועממונת, תעשי מה שבא לך ומה שעולה לך לראש, פה אף אחד {לפחות לא ממה שלי ידוע} לא מאמינה לך.. אולי תחפשי לך איזה חור אחר שבו יאמינו לך..

ולמה זה עדין למטה?! ../images/Emo185.gif

מק

למעלה