לא חיכה הרבה

deebeebee

New member
לא חיכה הרבה

טוני בלייר טוען שהפיגוע קשור למלחמה במזרח התיכון. האם הוא מתכוון לעירק או ששוב אנחנו אשמים?

למה את אומרת לא חיכה הרבה?

24 שעות זה כלום בעינייך? וזה הודות לאיפוק האנגלי. איך שלא תסובבי את זה, עירק או משהו אחר, בסופו של דבר תגיעי אל היהודים "עושי הצרות בעולם". TJ חכית לראות מתי תגיע האצבע המאשימה, אז תרגיע לך...הינה זה בא.

טלמ

New member
הוא לא מאשים אותנו... הוא מאשים את

הסכסוך ישראלי-פלסטיני כוונתו היא שארגוני הטרור משתמשים בסכסוך כדי לעשות פעולות טרור בכל העולם.

כנראה צריך 100 פיגועים ו 1000

הרוגים בכדי שהם יבינו שאירגוני הטרור ימצאו תרוץ בכדי לפגוע, הפעם זה סכסוך הישראלי פאלסטיני, מחר בגלל החור באוזון. שיסבלו גם האנגלים, כואב להיות מטומטם.

deebeebee

New member
הם לא יבינו כי לא משתלם להבין

כמו בארה"ב- יש הוכחות לגבי מעורבות הסעודים ברשת אל-קעידה אבל למשפחת בוש וחבריה עסקים כל כך ריווחיים עם הסעודים שהם לא יעיזו לתקוף את סעודיה אלא אחרים כמו עירק והתקשורת האמריקאית (פרט למייקל מור אולי ועוד כמה בודדים) משתפת פעולה בתעמולה אגרסיבית שמאפילה על תקופת החושך של ברית המועצות. מזכיר לי את התקופה שגרתי בארה"ב- נתנו לי את ההרגשה שמאחורי כל עץ מסתתר קומוניסט. היום כל מי שלא מסכים עם המלחמה בעירק הוא אנטי אמריקאי.

טלמ

New member
מייקל מור הוא אדם גועלי, נבזי ואין

לו כבוד לממשל שנבחר בדעת רוב... יכול להיות שלמשפחת בוש עסקים רווחיים בסעודיה אבל מייקל מור ניפח את זה למימדים כל כך גדולים! בוש הוא אחד הנשיאים הטובים שהיו במאה האחרונה (כמובן שיש טובים ממנו אבל הם מעטים) והאלטרנטיבות שהוצעו במקומו לא מספקות. הרי זה ברור שארה"ב שבוש עומד בראשה תתקוף את איראן וסוריה תהיה הבאה בתור אחריה (לקראת סוף הקדנציה שלו), עכשיו הוא מנסה לקרר את האומה בגלל הרעש שעשתה המלחמה בעירק, עוד מעט (אפילו אם היה פיגוע טרור קטן בארה"ב) הוא ינקוט צעדים בדרך למלחמה נגד איראן... העם האמריקאי הוא עם הפכפך, הם לא התנגדו למלחמה באפגניסטן בגלל שהכאב מה-11 בספט' היה עוד טרי בלבם (איפה היה מייקל מור והסרטים שלו אז?) מתי שיקרה משהו שיפגע בעם האמריקני שחושב את עצמו למוגן מכל דבר הכאב שלהם יהיה חזק מה"דעות" שלהם והם לא יתנגדו ואף יעודדו מלחמה נגד מדינה איסלאמית התומכת בטרור! ואני חוזר: אני בז לאנשים כמו מייקל מור.

מייקל מור הוא דמגוג

גם בקרב אנשי הקולנוע הדוקומנטרי ביקרו בחריפות על המניפולציות שמייקל מור עשה בסרטו על בוש. אבל בין זה לבין המחמאות שקראתי בהודעתך על בוש, נראה לי שהדרך עוד ארוכה.

והעולם עדיין לא השכיל להבין שלא

היהודים, הם האשמים בכל, אבל עדיין משתמשים בזה כתירוץ, טוב לפי בלייר זה בגלל כל הסכסוך במזרח התיכון, אבל רבים מתיחסים רק לצד אחד כצד האשם, "והמבין מבין"

הלינקה

New member
אירופאים משום מה, לא מוכנים להודות

שאיסלם כבר פתח במלחמת תרבות נגד נצרות. עדיף להם לראות את המזרח התיכון האשם בטרור העולמי. בלייר וכולם
: זה לא טרור - זה מלחמת תרבות נוסך שנות 2000

האירופאים מודים בחדרי חדרים

שמלחמת התרבות החלה, אבל נוח להם להכריז בחוצות העיר שהכל בגלל היהודים. באירופה יש מיליוני איסלמיים וזה מהווה איום ממשי על השילטון המקומי, ואילו היהודים אף פעם לא איומו על שום שילטון. לכן, הרבה יותר נוח להאשים את החלש, את המיעוט (אנחנו בכל זאת מיעוט עולמי). בכל מקרה, מצה שנכון נכון, הסיכסוך המזרח התיכון נמשך המון שנים, וזה קוץ בתחת של המדינות המערביות, בגלל היותינו מדינה דמוקרטית. היה להם הרבה יותר נוח אילו השילטון שלנו היה שונה.

deebeebee

New member
מייקל מור אינו המקור היחיד

לעדויות אודות עסקי משפחת בוש ומקורביה עם ערב הסעודית. גם בתקופתו של בוש האב היו עדויות. התעמולה והשקרים שקדמו למלחמת המפרץ הראשונה נידונו רבות. העובדה ששרים בממשלת בוש האב הגיעו מחברות כמו בכטל שבנתה את ערב הסעודית היתה מזמן נושא לביקורת. הלחץ שמפעיל הממשל האמריקאי על ישראל גם הוא תוצאה של הקשרים המיוחדים שיש להם עם ערב הסעודית. לגבי המניפולציות של מייקל מור- הן כאפס וכעין לעומת המניפולציות שעושה בוש. מור לא משקר, בוש כן!

מור משקר במובן מסויים

בצורה שהוא בחר להשתמש בחומרים!!! השימוש שלו מסוכן מאד!!! זוהי דמגוגיה זולה של שטיפת מוח. אין זה וכלום לגבי משפחת בוש. וכל מה שכתבת לגביהם נכון ויציב.

טלמ

New member
מה זה משנה מה העסקים שלהם? העיקר

הוא שהוא מתפקד כנשיא מצוין , הוא נלחם בטרור, מנסה לשפר את הכלכלה בארה"ב. יש עוד כמה דברים שאני מסכים איתו אבל אותם אני לא אעלה כאן כדי לא ליצור סכסוכים

TJ

New member
צדקת. לנו ולא רק לנו נדמה שבוש הוא

קודם כל נשיא העולם המערבי ואולי אף יותר מכך, ולא הוא. הוא נשיא ארה"ב והאמריקאים בחרו אותו פעם שניה ברוב גדול. ומחויבותו הראשונה והעקרית היא לעם האמריקאי ולאינטרסים שלו כפי שבוש וממשלו תופסים.

deebeebee

New member
מתפקד מצויין כנשיא???

נלחם בטרור???משפר את הכלכלה??? שטויות במיץ עגבניות!!!

MnEmTa

New member
אני לא מבין למה את טוענת שבלייר

צריך להתעורר... בנוסף למעורבות בריטניה באפגניסטן הצבא הבריטי ממלא את התפקיד השני הכי חשוב בעירק אחרי הצבא האמריקאי. כל מתנגדי בלייר מחוץ ומבית יטענו כמוך שהוא צריך להתעורר, רק שבניגוד אלייך הם חושבים להפסיק את השיתוף פעולה של הממשל הבריטי עם האמריקאים משום שלדעתם זה מה שהביא עליהם את הפיגועים האלו.

deebeebee

New member
המלחמה בעירק

היא עניין אישי של בוש ולא קשור לאינטרסים של העם הבריטי וגם לא לאינטרסים של העם האמריקאי. מלבד זאת, אם ארה"ב תמשיך במלחמה זה יהפך לעוד וייטנאם שלא רק שלא הועילה לאמריקאים היא גם הרגה להם עשרות אלפי חיילים. גם כאן נהרגים כל יום חיילים רק שבתקשורת האמריקאית לא ממש מראים את הארונות והלוויות.

ממשלת הוד מלכותה...

לי אישית יש חשבון ארוך עם המוסד המכובד הזה קרי הספר הלבן והגזירות על העליה וההתישבות,גזירות בלתי אנושיות ומוסריות שמנעו סרפטיקטים מהמוני יהודים(כולל בני מישפחתי) שהיו יכולים להינצל מידו הארוכה והרצחנית של היטלר שלא לדבר על התנהגותם הברברית אחרי המילחמה אז המידיניות היום היא בעצם מבחינתם רק המשך טיבעי של המידיניות ההיא כלומר התחנפות מתרפסת כלפי המוסלמים כי מה לא עושים בשביל קצת נפט את ישראל תמיד אפשר להאשים בBBC. שלכם חנה גונן

למעלה