לא חושבת

שוקולתה

New member
לא חושבת

שלום לכם רציתי לדעת אים יש טיפול קוגנטיבי בלי תשלום. למרות שעד עכשיו היתי בטיפול עקב מחלה דלקת פרקים. והיום יש לי הרבה הרבה בעיות שזה זיכרון רק עים אני רושמת מה צריך לעשות רק אז מצליחה לתפקד.פשוט לא ניקלט כלום היום אני פשוט מישתגעת איך היתי מתפקדת עובדת מזכירה אנשים הכל ופיתאום כאילו הראש לא עובד. אפשר לקבל איזה שיטה נוחה לזכור דברים. או לנסות לקבוע טיול ואחרי שהיתכוננתי ופיתאום מחליטה לבטל. למרות אחרי מה שאני מבטלת. כמובן שאני מיצטערת ובאמת על זה אני משלמת. מזה אשמח עים יקבל שיטה בבקשה

שריד

New member
חוץ מטיפול פרו - בונו

לא מכיר טיפולים ללא תשלום. טיפול פרו-בונו הוא שירות שמטפל מחליט לתת חינם לאחד או מספר מהלקוחות שלו מסיבות שונות. שאר הטיפולים, גם בקופת חולים עולים בצורה כזו או אחרת כסף. בין אם ע"י התשלומים הקבועים לקופ"ח או תוספת כזו או אחרת לכל טיפול. צריך לחפש, לעיתים יש גם קבוצות או טיפולים בחינם שנעשים על ידי סטודנטים במהלך הכשרתם (והם מקבלים הדרכה על הטיפול) ועוד משהו.... לכל אחד יש את האסטרטגיות שלו להתמודד עם בעיות. ישנם כלים שונים ומגוונים... אולם עצם העיניין הוא לעזור לכל אחד למצוא בעצמו את אותם כלים שיעילים עבורו... זהו סוד העניין ולצערי אני לא מכיר קיצורי דרך אינטרנטיים.... את יכולה לנסות בפורום אסטרטגיות למידה כפי שהזכירה יעל לאחד הכותבים. בברכה שריד

למעלה