לא זוכר חלומות

itaiprz1

New member
לא זוכר חלומות

לפני כמה זמן התחלתי יומן חלומות ועצרתי כי לא הצלחתי להיכנס פרשתי עכשיו אני חוזר זה ויוצא לי פים ליזכור כמה ולפעמים לא לזכור כלום יש איזה שיטה להיכנס מהר יותר לחלום צלול אולי לכוון שעון מעורר כל 90 דקות זה עוזר?

elyashiv2

New member
תשן בהתחלה 6 שעות נורמלי

תכוון שעות שתתעורר אחרי 6 שעות שינה + זמן ההרדמות לאחר מכן כשתקום תשאר במיטה ותנסה לחשוב על החלומות עם עיניים עצומות חשוב שגם לפני השינה תגיד לעצמך איזה 10 דקות רצוף שאתה עומד לזכור את החלומות שלך ותאמין בזה..

amit469

New member
הנה השיטה שעובדת הכי טוב, לכל מישהו מתחיל :

לפני שאתה הולך לישון, תגיד לעצמך "כשאתעורר אזכור מצוין את כל מה שחלמתי" הייתי ממליץ לחזור על זה 10 דקות בערך, אם תצליח עד שתרדם, זה טוב, בכל מקרה גם 10 דקות יספיקו ואז תעבור לכל דבר אחר שיש לך בראש
. וכמו שמי שמעלי אמר, תאמין, אחרת זה חסר תועלת. לי אישית זה עבד, וזה עובד, ואני כבר זוכר 2 דפים מאז שחזרתי לחלומות צלולים. אני מציע לך לנסות, אתה לא צריך לקום אחרי שש שעות ולחזור ולקום ובלהבלהבלה.. פשוט קח את הזמן, ותעשה את זה, זה יותר נוח מאשר לקום 4 פעמים באמצע הליילה.. (אלא אם כן יש שביתה
), אבל עדיין פחות נוח. בהצלחה
.

itaiprz1

New member
אני יכול לעשות גם וגם

אני במלא צריך לקום אחרי 4 שעות לאכול הכי בריא לאכול בלילה אז אני יכול לעשות ת10 דקות מה שאמרתה לי ואז ללכת לישון אבל מה הדרך הכי טובה להיכנס לחלום צלול vild או wild

amit469

New member
עד כמה שידוע לי זה אישי.

הייתי ממליץ לך, לעשות כרגע הרבה בדיקות מציאות ולרשום יומן, כשתזכור יותר פרטים תתחיל לנסות שיטות. עדיף להתחיל עם MILD. ועד כמה שידוע לי כל דבר אישי, יש אנשים שקשה להם לעשות WILD. יש כאלה שלא.

elyashiv2

New member
נכון ../images/Emo45.gif

ככל שתצבור יותר נסיון ותשקיע בזה הרבה זמן אתה גם תתנסה בכל השיטות. ותבחר לעצמך את השיטה שאתה הכי מצליח איתה... שיהיה בהצלחה

itaiprz1

New member
אני מתאמן הרבה בזה

אני עושה הרבה בדיקות מציאות ביום ועושה מחברת של חלומות ומשתדל לקום כל יום אחרי 4 שעות שינה וכל פעם מנסה שיטה אחרת. הפעם אני יצליח להיכנס לזה

amit469

New member
אבל

כל אתר אומר אחרי חמש-שש שעות זה א' וגם , משהו עם המחזורי שינה לא ? וגם, זוכרים את החלום אם קמים ב5:00 , יש הבדל בין 4 שעות לבין 5 לא ?

Roy1232

New member
בין 4 ל-6 שעות, וזה אינדיבידואלי

יש אנשים שהאפקט של 6 שעות בשבילך יהיה כמו האפקט של 4 שעות בשבילם... אצלי החלומות מתחילים בכלל אחרי 7-8 שעות

amit469

New member
וואו אני לא מקנא בך למרות ש

נראה לי שאצלי זה אותו דבר חח

למעלה