לא זוכר אם כתבתי על זה, אבל

יעיש התימני

Well-known member
פתאום מישהו עוקב אחריי ב- X
סימנתי מעקב אחריו, וזכיתי לברכת "הלו"
כיוון שכך שאלתי: מדוע פנית אליי?
אהה, מצאתי אותך ב"פידגייז", שזה מעין קבוצה בתוך X
אני שונא להסתיר את הגיל שלי, וגם התמונה שלו לא בדיוק עוררה בי תשוקה מי-יודע-מה, אז כתבתי לו:
אני בן 70
ומאז נעלמו עקבותיו.
לא נעלבתי, אני יודע שגברים בגילי בעולם של ההומואים הם או ארנקים או שקופים לגמרי. כלומר, בתור "מיעוט" נרדף ה-הומואים בתוכם גילנים בצורה הכי אכזרית שאפשר. הכי מצחיק, שכשהם, הגילנים מגיעים לגילאי 50+ פתאום הם קולטים את גילנות הנעורים שלהם, אבל זה מאוחר מאוד.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני שונא להסתיר את הגיל שלי, וגם התמונה שלו לא בדיוק עוררה בי תשוקה מי-יודע-מה, אז כתבתי לו:
אני בן 70
ומאז נעלמו עקבותיו.
לא נעלבתי, אני יודע שגברים בגילי בעולם של ההומואים הם או ארנקים או שקופים לגמרי. כלומר, בתור "מיעוט" נרדף ה-הומואים בתוכם גילנים בצורה הכי אכזרית שאפשר. הכי מצחיק, שכשהם, הגילנים מגיעים לגילאי 50+ פתאום הם קולטים את גילנות הנעורים שלהם, אבל זה מאוחר מאוד.
אתה נשמע מאוכזב,,,,למה?
ציפית למשהו אחר?

אישון34

Well-known member
אני בן 70
ומאז נעלמו עקבותיו.
זה בכול העולם ככה, לא רק אצל ההומואים.

יש גברת אחת חמודה מאוד, בת 72.

אני מכיר אותה עוד מקודם בחיים.

היא מחפשת קשר עם בחורים צעירים.

זה לא פשוט בחיים.

אישוניאיש.
אני מניח שלשרי אריסון יש ביקוש (זה לשאלה השניה).

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

זה לא פשוט בחיים.

אישוניאיש.
היא יכולה לחפש קשר עם צעירים,לשאוף,השאלה איזה גבר צעיר ימשיך לאישה בת 72?
לטעמי,אם כל הכבוד צריך להיות מציאותי,וזו המציאות,אני אישית לא אהיה עם גבר בן 40 ולא בן 70 ושוב, מאד תלוי מי הגבר!!!
אני בת 60 ומעולם לא נמשכתי לצעירים,הם אליי כן ועדיין,אני כבר לא בת 40 ולא 50,וזה בסדר.

אישון34

Well-known member
היא יכולה לחפש קשר עם צעירים,לשאוף,השאלה איזה גבר צעיר ימשיך לאישה בת 72?
לטעמי,אם כל הכבוד צריך להיות מציאותי,וזו המציאות,אני אישית לא אהיה עם גבר בן 40 ולא בן 70 ושוב, מאד תלוי מי הגבר!!!
אני בת 60 ומעולם לא נמשכתי לצעירים,הם אליי כן ועדיין,אני כבר לא בת 40 ולא 50,וזה בסדר.
אני מניח שהי אפה ושם מקוששת אירוע מיני.

היא הסבירה לי שהיא נמשכת רק לצעירים. (הציעה לי לבוא אליה למין).

כולם רוצים כסף או נעורים. לא תמיד בסדר הזה.

אישוניאיש.
מחפש להסעיר את הלב.

יעיש התימני

Well-known member

זה לא פשוט בחיים.

אישוניאיש.
אין לי מושג כמה נשים בנות 70+ מחפשות גברים צעירים, יש לי מושג ברור כמה גברים הומואים בני גילי מחפשים קשר מיני או אחר, וישנה דחייה ממשית. אני לא חוקר את עולם ההטרוסקסואלים, הוא לא מעניין אאותי. אבל כמות ההומואים הבודדים בגילים מ- 60 והלאה גדולה בעשרות מונים מקהילת הנשים הבודדות בבתי אבות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אין לי מושג כמה נשים בנות 70+ מחפשות גברים צעירים, יש לי מושג ברור כמה גברים הומואים בני גילי מחפשים קשר מיני או אחר, וישנה דחייה ממשית. אני לא חוקר את עולם ההטרוסקסואלים, הוא לא מעניין אאותי. אבל כמות ההומואים הבודדים בגילים מ- 60 והלאה גדולה בעשרות מונים מקהילת הנשים הבודדות בבתי אבות.
דחייה ממשית קיימת גם בעולם הסטרייט,לטעמי, וייתכן שבאמת בעולם ההומואים קשה יותר,ולמה????גבר הומו בן 60 לא מושך כמו גבר בן 32 גם בעולם הסטרייט יקירי.

doriangray011

Well-known member
תודה על הנחמה
כנראה אני מתקשה לבטא את הענין.
מעבר לגיל 60 כל אחד כמעט הוא פג תוקף למעט לבני גילו ומעבר.
יוצאים מהכלל מפורסמים מאד או עשירים מאוד. רצוי שנייהם.
מבין שאינך לא זה ולא זה. אז מה ? החיים נמשכים ויש הרפתקאות גם מעבר לגיל שישים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מעבר לגיל 60 כל אחד כמעט הוא פג תוקף למעט לבני גילו ומעבר.
יוצאים מהכלל מפורסמים מאד או עשירים מאוד. רצוי שנייהם.
מבין שאינך לא זה ולא זה. אז מה ? החיים נמשכים ויש הרפתקאות גם מעבר לגיל שישים.
אוסיף ואומר שמשיכה היא עניין סובייקטיבי מאד והיא מכלול של פרמטרים.

doriangray011

Well-known member

זה לא פשוט בחיים.

אישוניאיש.
יש נשים שאין להן גיל. הן מושכות בכל גיל ובכל מצב. אישיות התנהגות ? פעם קראו לזה סקסאפיל.
אולי זכורה לכם את הפוסט שכתבתי ״ואז היא קיפצה לה בחדוה״ על אותה ״נערה״ שפגשתי שטענה שהיא הרבה פחות מגילה ובזמן אמת התברר בת 74 ובכל זאת גוף גמיש של נערה בת 18-20 רק הפנים והחזה הסגירו. מרץ היה לה יותר מכל צעירה שפגשתי אי פעם. מרץ ותאבון מיני.
אז אל תזלזל בבת ה 72 שאולי רמזה לך. אתה עשוי להיות מופתע לטובה. אשה בגילה יודעת בדיוק מה היא רוצה וסבלנית מספיק לתת לך את מה שאתה רוצה.
אני הייתי מנסה איתה. אם כי כבר לא צעיר בהגדרה.

יעיש התימני

Well-known member
יש נשים שאין להן גיל. הן מושכות בכל גיל ובכל מצב. אישיות התנהגות ? פעם קראו לזה סקסאפיל.
אולי זכורה לכם את הפוסט שכתבתי ״ואז היא קיפצה לה בחדוה״ על אותה ״נערה״ שפגשתי שטענה שהיא הרבה פחות מגילה ובזמן אמת התברר בת 74 ובכל זאת גוף גמיש של נערה בת 18-20 רק הפנים והחזה הסגירו. מרץ היה לה יותר מכל צעירה שפגשתי אי פעם. מרץ ותאבון מיני.
אז אל תזלזל בבת ה 72 שאולי רמזה לך. אתה עשוי להיות מופתע לטובה. אשה בגילה יודעת בדיוק מה היא רוצה וסבלנית מספיק לתת לך את מה שאתה רוצה.
אני הייתי מנסה איתה. אם כי כבר לא צעיר בהגדרה.
ח"ן מזלזל, מה פתאום?!

מאוהב ברעיון

Well-known member
אני בן 70
ומאז נעלמו עקבותיו.
למה לא כותבים מראש את הגיל בפרופיל? זה יכול לחסוך הרבה קצ'קאצ'יאדה.
אני, גם בנות 70+++ לא רוצותותי😒.
אפ'חת לא רוצה אותי😥.
הייתי עובר צד אבל מה שכתבת כאן על הגילנות גרם לי להבין שגם שם לא יהיו לי זיונים🙄

doriangray011

Well-known member
אפ'חת לא רוצה אותי😥.
הייתי עובר צד אבל מה שכתבת כאן על הגילנות גרם לי להבין שגם שם לא יהיו לי זיונים🙄
אל תאייים. תעבור צד. יהיה לנו פחות מתחרה. 😅
לאחרונה התחלתי לקבל הצעות מנשים בנות 70 ויותר. לא יודע למה. לא צירפתי תמונה בשום מקום.
זה מחמיא רק למה לא התקשרתן לפני 10-20 שנה? לפני שזה רגע לפני שכבר מאוחר.
ובכל זאת מעדיף יותר צעירות.

יעיש התימני

Well-known member
אפ'חת לא רוצה אותי😥.
למה שאכתוב את הגיל בקבוצה שלא מתעסקת במציאת זיונים?

למעלה