לא, זה לא שיר !!!

tvrui10

New member
לא, זה לא שיר !!!

כשאני אומר אני אוהב אותך כשאני אומר: אני אוהב אותך אני מרגיש שלא אמרתי כלום. אני מרגיש שלא אמרתי מספיק. אני מרגיש שאין במילים אלו כדי להביע את שאני חש. כשאני אומר: אני אוהב אותך אני מרגיש כמו נר שהאיר וכבה. אני מרגיש קנאה באותם משוררים שיכולים להגיד משפט כל כך פשוט באלף ואחת דרכים נפלאות כשאני אומר לך : אני אוהב, אל תקשיבי רק למילים. שימי ראשך לרגע על ליבי, כך תשמעי את שאני רוצה להגיד. כי כשאני אומר לך אני אוהב אותך אני בעצם רוצה להגיד שלא מצאתי מילים אחרות שיתארו טוב יותר את שאני חש אלייך. רק רציתי שתדעי שאני אוהב אותך

שמים1

New member
איזה יופי אהרון ../images/Emo23.gif

כשאוהבים מספיק רק לשמוע את הלמות הלב האוהב ולהרגיש את הנשמה . שתאהב תמיד
ושיהיה לך יום יפה

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifזה מקסים , גם אם זה לא שיר

בכל זאת.
.אתה יודע לכתוב משהו יפה מתוק ומלא אהבה
בוקר נפלא לך

לא שיר?

מי צריך שירים,.. עם כזו אהבה אל תשיר ואל תשורר.. הלב שלך כבר שר מנגינה מדהימה.. .. .. כתבת מקסים איש.. ..

נפלא,אהרון,,אשריה ששוררת לה לא שיר

כזה?...........
, כי זה לא משנה באיזה מילים,, ולא משנה באיזה צלילים, העיקר שתאמר מה שבלב,, כשאתה אוהב, והרגש הזה שאותה ילטף אותה חובק ועוטף,, יחלחל אליה בכנות מילותיך,, בעוצמת כוונותיך,,
יפה לך אהבתך,,

שי או לא שיר...

כתבת מקסים אהרון, מהלב. אשריה שהיא אהובה, ואשריך שזכית לאהוב, לא כולם זוכים לזה אתה יודע
מכל ה

יערית 1

New member
מקסים כתבת../images/Emo140.gif

ומילותיך שיר בעיניה...בזאת אין לי כל ספק.

odo13z

New member
אפשר פרשנות קטנה ???? שלי ?

עיזרי נא לי למצוא את המילים הנכונות שלא לשחוק את השחוק.... לומר לך את רגעי החסד האמיתיים בלא להכתים את תכלת השמיים התם בכתמים זרים. לא להפוך את הקודש לחול. לשמור מכל משמר. בלי לחשוש. עיזרי נא לי. ביטחי. אהובתי שלי.

למעלה