ענבל, כן נסענו עד לים המלח כדי למצוא את הלוקיישן הכי טוב, הכל בזכות דרור דוידמן הצלם שפשוט ידע מה הוא רוצה וגרר אותנו עד לדרום, היה יום ממש כיפי וזכיתי לראות את המקום שבו נולדתי (ערד). ובתלבושת הכסופה קניתי את החצאית במצרים ולא היתה לי חזיה מתאימה אז עשיתי את החזיה בעצמי. בארץ אני לא מוצאת פרנזים באורך כזה כמו בחצאית אז אני לא אוכל לעשות חצאית עם כמות כזו של פרנזים.
מה לא זוכרת? לגבי התלבושת הכסופה? הרי ראיתי אותה כנפגשנו באודישנים אצל טינה...עוד אז החמאתי לך עליה??? דרך אגב קיבלת כבר תשובה לגבם? ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובות
במבטא עיראקי. תמונות יפות אומנותיות. כמו ציפור. המשפט שלך על "התחלות" ריגש אותי מאוד, ודיבר אליי, יש בו עולם ומלואו, רק צריך להאזין למילים.... דורית ייני מירושלים עיר בירתנו.
אז קודם כל, סיגלית תודה לך ענבר, עדיין אין לי וידאו, יש לי הרבה קטעי וידאו מאירועים אבל לא באיכות שאני רוצה . אני סטודנטית לעיצוב תעשיתי ובלימודים למדתי קצת וידאו ארט וגרפיקה ולכן חשובה לי מאוד האיכות הגרפית של מה שמייצג אותי ( בקיצור , נעשיתי קצת פרקציוניסטית ולכן יש הרבה סרטים במגירה אבל אף אחד מהם לא יצא לאור בגלל הביקורתיות שלי ) פניתי במשך השנה לכמה עורכי וידאו אבל היה לי קשה לתת להם לבצע בשבילי את העבודה כי רציתי להיות חלק מהעשייה. עכשיו הכרתי כמה יוצרים שבשיתןף איתם אני עושה וידאו אומנותי על הגבול שבין העולם המערבי והעולם המזרחי דרך עולם ריקודי הבטן ברגע שהוא יהיה מוכן אני אמהר להראות לכם אותו . גם התמונות האלה נעשו אחרי שחיפשתי זמן רב את הצלם הנכון ותוך כדי החיפושים גם עיצבתי את התלבושות על מנת שבצילומים הכל ישקף אותי - הצילום, הריקוד והתלבושות. שנה שלמה עבדתי על לוגו , כרטיס ביקור ותלבושות והיה לי חשוב שאת הכל אני אעשה עכשיו הצעד הבא הוא לבנות אתר , ומה שמבאס אותי הוא שאני לא יודעת לבנות אתרים אז בנושא הזה אני אצטרך לשחרר קצת ולתת לאנשי מקצוע את התענוג. ודורית, המשפט הזה לקוח מתוך הספר האלכימאי שקראתי בגיל 16 ורשמתי אותו לעצמי בצד כדי לזכור תמיד לא לפחד לצעוד בדרך לא מוכרת כי ההתחלה היא לא תמיד ההמשך ואף פעם לא תדע לאן הדרך תיקח אותך. המשפט הזה הזכיר לי לא לפחד אף פעם ולהיות קשובה לעצמי. אני שמחה שהוא ריגש אותך .