לא התאפקתי..

ginger lemon

New member
לא התאפקתי..

עשיתי בדיקה ביתית 11 יום אחרי ההזרעה והיא שלילית. מדכא ממש, אני כבר מרגישה כאבי מחזור ובטוח עם הפסקת התמיכה זה יבוא..
בהנחה די הגיונית שזו גם תהיי התוצאה בבטא ביום חמישי, מה עושים מכאן?
אני ממש לא רוצה לחכות עוד חודש סתם בלי סיבה. אני מגיעה לתגובה סבירה (עד 2 זקיקים) עם מינון די נמוך, זה לא IVF והרדמה ופרוצדורה פולשנית לשחלות אז אני באמת לא מבינה וגם לא מוצאת שום סימוכין לכך שלחכות חודש יעזור במשהו. מעבר לכך שיש רופאים שמאמינים בזה- לא ראיתי את זה בהנחיות בשומקום שבדקתי. זה מתסכל ומרגיז.
שוקלת לעבור לפרטי רק בגלל זה.. ואז חושבת על הכסף ומתלבטת. מישהי יודעת כמה בכלל עולה מעקב זקיקים והזרעה בפרטי? כי על IVF הבנתי שהרוב לוקחים 3000-4000 ש"ח + 700 ש"ח לבי"ח. הזרעות אמור להיות יותר זול משמעותית? לא?
אוף.. אני חסרת סבלנות כבר ומפעם לפעם נהיה לי קשה יותר ויותר. אני יודעת שהפרוגנוזה לפוליציסטיות היא טובה, אבל זה גם האנדו' שמטריד אותי.. הכאבים שמטרידים כמעט כל הזמן, והחודשים שעוברים בלי כלום. כמעט שנה של איקקלומין והזרעות, תקופה שמרגישה לי כל כך מבוזבזת.. ברור שלא הייתי חושבת ככה אם היה מצליח אבל שזה לא קורה, זה נראה לי לשווא.
אני מרגישה צורך להתנצל על התסכול שלי כל כך בהתחלה, יש פה אמיצות ומנוסות ממני שעברו פי 10 ועוד לא התייאשו ואני כבר רוצה לצרוח שדי נמאס.. מצד שני חייבת את האפשרות לא להיות תמיד אופטימית.. לא מתחשק לי לזייף את זה עכשיו.

ענבל ח1

New member
מותר גם להיות עצובה לפעמים

הדרך לא פשוטה. לספוג שלילי זה מעפאן.
יש רופאים ציבוריים שלא מחייבים חודש מנוחה וגם רופאים פרטיים שאינם יקרים כל כך. שלי למשל לוקח תשלום רק על בניית הפרוטוקול ולא על השאיבה והחזרה עצמן. 1,000 שח לפגישה ראשונה איתו לבניית פרוטוקול. מעקבי זקיקים עושים בקופה ואם צריך מפגשים נוספים איתו אז כל אחד 800 שח. זה בנוסף כמובן להשתתפות עצמית שמשלמים לביח הפרטי.
אבל כמו שאמרתי אולי תבררי אם יש באזורך רופא ציבורי שלא מחייב הפסקה. בטח יש חיה כזאת.
חיבוקים בינתיים. תחזיקי מעמד. נסי לדמיין את היום שבו תגלי שאת בהריון, זה קצת מעודד וזה בטוח יגיע!

שרון6299

New member
הרופא הפרטי שלי לקח לי

2000 שקל עבור כל הזרעה ( עשיתי 6) וכך גם לגבי ivf פלוס 700 שקל פתיחת תיק . כמובןןןןן שזה לא כולל את הזריקות שעלו לי בחודש האחרון 858 שקל!!!
בפעם האחרונה שאלתי את הרוקח: מה עושה זוג שלא יכול להרשות לעצמו לרכוש תרופות בסכומים כאלה???!?! כמובן זה אפילו לא הזיז לו...
וחוץ
מזה מאחלת לך המון בהצלחה!!!

למעלה