לא הצליח ...

• פותח הנושא nira1
  • פורסם בתאריך

nira1

New member
לא הצליח ...

התלבטתי אם לכתוב היום או לא כדי לא לקלקל את השמחה של סיגל ) ואני מאחלת לה מזל טוב באמת מכל הלב ומתרגשת עבורה ( אבל אני מרגישה צורך לכתוב - היום בצעתי בדיקת הריון )אחרי הזרעה שניה( והתשובה היתה שלילית . למרות שאיפה שהוא ידעתי שאני לא בהריון )סימנים לפני מחזור ( ולמרות שניסיתי לעבוד על עצמי ולומר לא נורא אז בפעם הבאה , ברגע שקבלתי תשובה שלילית האכזבה היתה גדולה מאד . כל היום הייתי במצב רגיש , על סף בכי ודמעות חנוקות . אז כרגע קשה לי , אני מקווה שמחר אקום לבוקר חדש ולתקוות חדשות !!! ביי נירה

פונצית

New member
אויש נירה../images/Emo24.gif

כ"כ קיויתי בשבילך שיצליח.... זה בסדר לבכות,תני לדמעות לפרוץ החוצה, תבכי כמה שאת זקוקה עד שתרגישי שניקית את עצמך מכל הרגשות השליליים. אני כאן בשבילך.
פונצית.

רומי 007

New member
נירה יקרה

מצטערת לשמוע שלא הלך לך ומאוד מאוד מבינה את ההרגשה של החנק מהבכי שפורץ - לא פורץ. זה בסדר ולגיטימי שלא טוב לך עכשיו ולכתוב על זה כאן וזה לא קשור בשמחה של מישהי אחרת בפורום ובכל זאת זה מראה על הרגישות הגבוהה שלך. התרגלנו לזה כאן כבר מזמן שלצד הודעות שמחות יש הודעות מצערות ושה"יום" של האחת הוא ה"לילה" של האחרת. אז תרשי לי לחבק אותך באופן וירטואלי ולמחות את הדמעות מלחייך ולומר לך שלא נורא, ושתצליחי בפעם הבאה ומקווה שמהר. לפעמים הדרך מתמשכת וזה לא קל. נשיקות

yala85

New member
אוי נירה אני מצטערת פעם הבאה

יהיה יותר טוב.

לי חן

New member
נירה../images/Emo24.gif

תוציאי הכל החוצה... זה עוזר... מקווה שבפעם הבאה, נקבל הודעה חיובית!... קבלי
ו
לי חן

שני 4

New member
נירה חמודה, אני מצטערת שהתאכזבת

לקבלת הידיעה שאת לא... אבל, אל תשכחי לרגע מתי שהוא תקבלי הודעה שתמלא אותך אושר,ותשכחי את הימים העצובים.ידיעה שאומרת שאת ... הבנת? ב ה ר י ו ן ! חייבים להיות אופטימים, תאמיני בעצמך שמתי שהוא את חייבת להצליח.

סיגל 01

New member
נירה, באמת שצר לי על הטיפול הכושל

את לא צריכה להתנצל על ההודעה העצובה של. זהו טיבעו של הפורום. יש בו שמחה ויש בו עצב. הוא מורכב מהודעות של בנות שהצליחו אחרי הרבה טיפולים, ולכן השמחה היא עצומה, מאחר וישנה המון הזדהות, ויש את ההודעות של הכשלון בטיפול, ואז מצפים לקבל קצת עידוד ומילים חמות. אני מאחלת לך שזה הכשלון האחרון, ומקווה שהטיפול הבא הוא האחרון. תזכרי, מותר לך תמיד לבכות, ומותר להתאכזב. לאט לאט יחזרו הכוחות, ועם הכוחות האלה תביאי לעצמך את ההצלחה.

הרמוניה

New member
נירה יקירה

מצטערת שלא הלך הפעם.... קחי לך את הזמן לתת לדמעות לצאת ולא רק לחנוק את הלב להתנקול מכל הכאב והכעס והטינה.... ותפני מקום- להצלחה שתגיע
הרמוניה

קט קט

New member
../images/Emo20.gif

יהיה בסדר, אל תהיי עצובה. תבכי אם צריך, ותמשיכי לכתוב לנו - זה עוזר לפעמים. תחשבי על מה יהיה הלאה, ורק על דברים טובים. קט

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif נירה ../images/Emo14.gif

בלילה תטמני את הראש בכרית, ותבכי הכל החוצה. בכי מנחם ומשחרר כזה, לא רק דמעות חונקות ובכי מטפס בעמקי הגרון. פשוט תבכי אותו את הבכי הזה. תבכי את הכאב, התסכול, התקוות שהתנפצו. תכעסי על השלילי הזה שבכלל לא הגיע לך. את לא צריכה להיות גיבורה, אלא לתת לכאב להשתחרר כדי שמחר תוכל להפציע תקווה חדשה. הכלל של הפורום הוא- היום הראשון של הוסת הוא גם היום הראשון של ההריון
מחבקת חזק נירה, ומנגבת את הדמעות. ובמיוחד מחכה לך בסיבוב הבא לצהלולי שמחה.
נועם

nira1

New member
לכולכן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד עכשיו לא בכיתי בקול רם , אבל כשראיתי את מה שכתבתן הבכי פשוט פרץ. תודה על כל המילים החמות , תודה על העידוד ותודה שאתן כאן ! מכל הלב נירה

למעלה