לא הצליח לי ה GRILLED CHCICKEN

hello all

New member
לא הצליח לי ה GRILLED CHCICKEN

יצא קשה כמו אבן ובלתי לעיס. רונית?

בפעם הבאה תקני עוף מ-WHOLE FOODS

ואל תהרגי את המסכן - בשלי רק כמה שצריך ולא יותר (כי מצד אחד את לא רוצה שיישאר לך עוף נא, ומצד שני את לא רוצה שהוא ייחרך). בשביל לדעת בדיוק, ממליצה להשתמש במדחום של בשר.

hello all

New member
מה שלומך???

נו, עוד לא שינית את החתימה?.... איך תמר? איך הגדולות? איך האמא של כולן?

הי מותק ../images/Emo24.gif כולם על הכיפאק

רק בלי יותר מידי זמן פנוי... אם בא לך, ת'קשרי. היינו היום אצל הרופאה ותמר בת שבועיים וחצי כבר שוקלת 320 גרם מעל משקל הלידה שלה
.

iris mom of two

New member
אז הנה מה אני עושה

ויוצא לי רך, ונופל מהעצמות: שמה בערך סנטימטר של נוזלים בתבנית. אני משתמשת לפעמים ביין, תמיד ברוטב טריאקי, לפעמים טיפה מים. שמה שם גם את התבלינים על פי מה שבא. מרטיבה את כל העוף, כולל הפנים שלו באותם נוזלים. בזמן האחרון אני שופכת שם גם קצת סירופ מייפל (אמיתי בלבד, לא החיקויים), ואז מעסה את הלמעלה של העוף, מפזרת פפריקה כדי שהעור ישחים. מכסה בניר אלומיניום. בתנור של 400 פרנהייט לעשרים דקות לפאונד, כאשר מורידה את הכיסוי 30-45 דקות לפני הסוף כדי שהעור יהיה פריך. בודקת עם תרמומטר לבשר בערך בזמן, ומחכה עד שיהיה 180 פרנהייט. מוציאה מהתנור, ואם יש זמן נותנת לשבת לעשר דקות לפני שפורסים. השיטה של בעלי: לעשות dry rub על העוף, אח"כ להושיב את העוף על פחית בירה ולשים על הגריל. יוצא טעים ורך, ופריך חבל"ז.

hello all

New member
תודה, אני חושבת שאני לא צריכה

לשים רטבים כי אני מכינה את זה בשביל להוסיף לפטוצ'יני אלפרדו. זה צריך להיות, עד כמה שאני יודעת, נטול רטבים. פפריקה, מלח, פלפל - אני תמיד שמה. השיטה של בעלך תנוסה בסופ"ש, תודה!

Ani15

New member
הערות

לאלפרדו אפשר לדעתי לטגן חזה עוף עם קצת שמן ובלי כלום וגמרנו, ואפילו להמשיך את הכנת הרוטב באותו מחבת. עוף בקלות: לערבב שמן זית, פפריקה, שום (דורות או אבקה), מלח, פלפל, לשפשף את אם-אמו ולשים בתנור לשעה בערך. להפוך באמצע. עוף לילדים בקלות: לערבב כמויות שוות של קטשופ, דבש ורוטב סויה, להמשיך כנ"ל. בבקשה! לא לשפד עוף על פחית בירה. פחית היא אלומיניום עם ציפוי פלסטיק בפנים. האלומיניום לא יכול להשתחרר לשתיה אבל כן ישתחרר בקלות מהצד החיצוני לתוך השומן של העוף, ואלומיניום קשור לאלצהיימר (לא יודעים בדיוק איך, אם זה הגורם או התוצאה, אבל למה להסתכן). יש שיפודי נירוסטה שמיועדים לזה.

iris mom of two

New member
עוף על פחית בירה

הפחית צריכה להיות מלאה בירה, לא ריקה. יש לי שיפודים. הבירה רותחת והמיצים שלה נכנסים לעוף.

Ayelet CA

New member
ומי שלא אוהב יין/בירה/טריאקי?

במה אפשר להרטיב את העוף?

zoti

New member
ייבשת את האמא שלו.

עוף עושים כך שהוא מוכן לגמרי ואז מפסיקים לבשל. אי אפשר לעשות עוף נא או WELL DONE.

Ronit FL

New member
התאכזרת לעוף?

הלו דרלינג, בואי אנסה לקצר לך את הדרך, יש לך עוף מבושל מהמרק או צלי? תכיני רוטב אלפרדו רגיל ותוסיפי חתיכות מהעוף לרוטב ושלום על ישראל. ואת הגרילד צ'יקן מכינים נורא פשוט וזה לוקח מעט זמן. חזה עוף משוח במעט שמן זית, פלפל מלח ולטגן קלות על המחבת, הצ'יקן אמור לקבל שיזוף קל אך לא יותר מזה.

Ronit FL

New member
והכי חשוב שכחתי...

את החזה עוף לתבל, לקמח ולנער מעודפי הקמח ואז לטגן.

למעלה