לא הצלחתי לפתוח

לא הצלחתי לפתוח

מסמך וורד באתר הכנסת. יש לי אופן אופיס 2.2 אבל הכתבן המובנה בחלונות ניסה לפתוח את המסמך. יש פתרון?

אמור גם אמור....

כנראה שמשהו השתבש אצלך בשיוך הקבצים. ראה את תשובתה של נדין כמה הודעות מתחתיך בעניין קישוריות. הפתרון דומה רק שיש לשייך קבצי וורד.

drooli

New member
לפי הידוע לי אתרי הממשלה מתיימרים לתמוך

במוצרי מיקרוסופט בלבד. אני לא מתפלא לפיכך שמסמך זה או אחר לא יפתח בתוכנות מתחרות, ומנסיוני הרב, אני בספק אם מישהו שם יפעל לסידור העניין. שים לב שלא ניתן לגלוש ולהשתמש באתרי הממשלה אם אין לך אקספלורר (קרי: לא קנית את מערכת ההפעלה "חלונות"). אם כבר אתה רוצה להאבק נגד מישהו, תאבק נגד האדם שהסכים (מן הסתם תמורת שוחד כזה או אחר) לתמול במוצרי מיקרוסופט בלבד. לשאלתך, הייתי מנסה לפתוח את המסמך גם בעזרת ABIWORD (יש גירסת WINDOWS)

H N 1

New member
את טועה ומטעה

א - אני האחרון שיילך להגן על קובעי המדיניות, אבל רוב אתרי הממשל כבר בנויים סטנדרטיים ותומכים בכל דפדפן (אני לא פתחתי דפדפן אקספלורר כבר הרבה זמן...). ב - ניסיתי לפתוח מסמכים מתוך אתר הכנסת וכולם נפתחו לי בצורה קריאה ותקינה גם על אופןאופיס 2.4 וגם על 3. הבעיה של העו"ד היא שיוך קבצים - מסיבה לא ברורה כל פעם הוא מאבד את השיוך, אבל זה כבר עניין לפורום אחר. אה, ולגבי הפירסום העצמי שהעלית בשרשור אחר - אני כמובן לא רואה בזה שום פסול, כל עוד זה לא נעשה בצורה בוטה כמו שרואים לפעמים בפורומים. בן אדם שמשתתף בפורום, עונה לאנשים ופעיל באופן כללי - מקובל בכל פורום (כולל פורומים בעולם) שהוא יכול להציג את עצמו והעסק שלו. ======================= לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

למעלה