לא הצלחתי לפענח..

לא הצלחתי לפענח..

מזה הפורום הזה? האם זה למען חיזוק הגאים, או לנסות לפתור בעיות של הומואים שלא מסתדרים עם החוג הדתי\חרדי? בקיצור, בשרשור זה אני רוצה להעלות את כל מצבי ההומואים החרדים, איך אתם מתמודדים עם זה? אילו קטעים היו לכם הקשורים לחרדיותכם? האם תפסו אתכם פעם? וכו` וכו`

שוב...

שרשור זה אמור להיות עבור חרדים הומואים, פה תוכלו לדבר, לספר, להתייעץ, לחלוק חוויות, לספר על נסיונות, איך, ואיפה, אתם בכל זאת מצליחים לעשות סקס?

אוווףףף

הייתי בטוח שפורום זה הוא בין הפורומים הכי מלאים ופעילים... ונוכחתי לראות את ההיפך הגמור... טוב, אין ברירה.. אני מוריד.. ומתחיל לשפש...

SmartToyBoy

New member
ידידי היקר והשפשפן...

ראשית היה נחמד אם היית קצת פחות פרובוקטיבי במילותיך. הפורום נמצא כרגע ב"רגיעה" היות ורבים מחברי הפורום הם סטודנטים וכרגע אנחנו בתקופת בחינות, מה שמקשה עלינו להיות פעילים... אתה מוזמן תמיד לפרסם הודעות, ותאמין לי שיענו :) וקשה למצוא כאן אנשים שיקפצו איתך ישר למיטה, וזה מהרבה סיבות. אז קח בחשבון.

דורא

New member
אמרתי לך כבר שאתה באמת חזר פלייש

תחליט כבר לאן אתה שייך

כבר גמרת לשפ...?!

כבר גמרת?! זה הכל?! אולי יש עוד דברים, שמעניינים גם ההומוסקסואלים? אסור להתייאש כל כך מהר. דבריך יכולים להיות באמת מסקרנים ומעניינים אבל אני לא בטוח, שכל אחד בפורום יסכים לןהגיב בווידוי אישי. אם תרצה להרחיב את הנושא, אשמח לעשות זאת דרך המייל האישי שלי: [email protected]

למעלה