לא הפורום הנכון...

padeg

New member
עזרה - רדיו באינטרנט. איך משדרים?

שלום, יש לי חיבור כבלים ואני רוצה להתחיל לשדר רדיו באינטרנט. איזה תוכנות להוריד? איך להשיג כתובת? מה אני צריך לעשות? מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו ICQ#82677302 יואב

lettuce

New member
שאלה בנוגע לצריבה

אז ככה היתקנתי את התוכנה NERO במחשב וגם את הצורב עצמו אז השאלה שלי איך צורבים? תודה לעוזרים!

navahz

New member
בעיות בכניסה לקישורים../images/Emo53.gif

שלום, במחשב אחר בו אני עובדת אני נתקלת בבעיות כשאני לוחצת על קישורים, למשל בפורומים של תמוז אני מקבלת דף לבן והמחשב נתקע. וכן במספר מקומות נוספים כמו במבזקים של פרש וכו´. מה לעשות? תודה מראש, נאוה

CD BOY

New member
למנהל האתר ולכולם יש לי בעיה רצינית

יש לי בעיה רצינית מאוד מאוד !!!!!!שאני לא יודע מה לעשות איתה אני חייב את עזרתכם +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ יש ליהרדיסק של ווסטן דיגיטל 7200 שהנפח שלו הוא 40 גייגה והוא הכונן ה C שלי במחשב יש לי בו מערכת הפעלה WINDOWS 98 וזה ההרדיסק היחיד אצלי במחשב וגם ההרדיסק הזה עובד בלי גמפ´ר על ההרדיסק והוא עובד יפה מאוד חשוב לציין !!! המערכת הפעלה שלי מסודרת הכל מותקן כמו שצריך בלי שום בעיות הכל עובד פיקס ובנוסף יש לי הרדיסק 20 גיגה של חברת קוונטום ויש בו מערכת הפעלה !!! שהיא WINDOWS XP PRO יש בו שירים במשקל של 16GB שחשובים לי מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד ועוד מסמכים של עבודות למינהן והוא לא מותקן בתוך המחשב כלומר ההרדיסק הזה הוא מחוץ למחשב חשוב לציין שהבן אדם שהביא לי את ההרדיסק זה היה ההרדיסק היחיד אצלו במחשב עכשיו ברצוני לקחת את ההרדיסק של ה 20 גייגה ולהכניס אותו למחשב ! כלומר שהמחשב יעבוד עליו ! להגדיר אותו יש לי ביד 2 ג´מפרים ! יש לי חוטים בתוך המחשב כלומר יש לי חשמל כמו שצריך ויש לי את הכבל האפור שהוא הנתונים ויש לי גם מקום לשים את ההרדיסק כי זה מארז גדול עכשיו השאלה שלי היא כזאת לאיזה הרדיסק כל אחד לחוד מכניסים את הגמפרים ולאיזה מקום SLAVE MASTER SINLGE אני רואה שבכל הרדיסק יש 3 אפשריות מה בדיוק עושים עם הגמפרים ? צריך להגדיר משהו בביוס !!!!!! ????.... מישהו מוכן בבקשה לעזור לי אני חיייב חייב עזרה !!!!!! אני נואש כבר !!! זה החיים שלי ה MP3 האלה !!! תעזרו לי בבקשה הפרטים שלי הם : האיי סיי קיו שלי הוא 136999895 האיימל שלי הוא [email protected] בתודה רבה מראש מבן ספר !!!!!!

MGAHAM

New member
אןףףףף תעזרו לי!!|

אני רוצה להיכנס לצאט ולא מצליחה! כל הזמן עולה לי דף אפור כזה והצאט לא עולה.... למישהו יש תשובה לבעיה???

שרית 29

New member
עזרה דחופה!!!!

יש לי להגיש פרוייקט ללימודים ואני זקוקה לתמונות של גיטרות ברזולוציה גבוהה משהו כמו 200-300 די.פי.אי האם יש כאן למישהו אפשרות להעביר אלי באימייל [email protected]

בקשת עזרה

יש לי חלונות XP HOME EDITION בעברית ואני לא מוצא ה- MSN EXPLORER זה עם הסמל של הפרפר הציבעוני

pdib

New member
יש לי שאלה דחופה!!!

נעלם לי איי קון של הדיוידי רום מהמחשב!!!! מה לעשות??? וגם של הצורב נעלם!!!

א י ת י

New member
קבצי WMV

היי אשמח לקבל עזרה איזה תוכנה פותחת קבצים עם סיומת WMV ואיפה מורידים את אותה תוכנה

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

פורום זה נועד לספק תמיכה טכנית הנוגעת למערכת קהילות תפוז בלבד. נסה לפנות לפורום תמיכה טכנית (71), או לפורום תוכנה וחומרה (91).

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

פורום זה נועד לספק תמיכה טכנית הנוגעת לקהילות תפוז בלבד. אני ממליץ לשאול את השאלה בפורום תמיכה טכנית (71) או בפורום תוכנה וחומרה (91)

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

פורום זה נועד לספק תמיכה טכנית למערכת הקהילות של תפוז בלבד. נסה לפנות לפורום תמיכה טכנית (71).

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

פורום זה נועד לתמיכה טכנית בנושאים הקשורים למערכת הפורומים של תפוז לתמיכה בנושאים שציינת פנה לפורום תמיכה טכנית (71) או תוכנה וחומרה (91)

sunset*

New member
כמה דברים....

פורום זה...עוסק בתמיכה טכנית הקשורה למערכת קהילות תפוז בלבד. הסתכלתי בכרטיסך האישי ואני רואה שאתמול הפנת את הבקשה לפורום תמיכה טכנית. אם הבקשה שהעלת שם כבר עברה עמוד אחורה, כדאי להקפיצה... כי זהו הפורום המתאים לכך. כמו כן את יכולה לפנות גם לפורום תוכנה וחומרה. אם הבעיה של ה JAVA מתייחסת לנושא הצ´ט , כפי שראיתי בהודעות אחרות שלך, כדאי לפנות לפורום הצ´ט, רצוי לפני העלאת ההודעה שם לקרוא את המאמרים, ואם אין פתרון במאמרים הקיימים, תעלי הודעת בקשה , תצייני לאיזה צ´ט את מנסה להכנס ואת מערכת ההפעלה שברשותך. כמו כן... המילה "דחוף"... אינה גורמת לאף אחד למהר יותר. למען האמת לעיתים זה מציק ומרגיז וגורם לאנשים לחשוב פעמיים האם לענות או לא.... מקווה שיסתדר לך.

למעלה