לא הערבי אשם

לא הערבי אשם

היום ב"מעריב". ‭.1‬ לא המתאבד אשם \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זה מחיר הרפיסות האופיינית של השמאל: הם אמרו לא להריסת בית המחבל לפני שלושה חודשים. לא רק אמרו, אפילו צעקו שאסור. לפניכם החטא הקדמון שיצר את ה"אופנה" האיומה הזו בירושלים, והתוצאה היא העדר מוחלט של הרתעה. לא הערבי המתאבד אשם, אלא היהודי שאיפשר את הטרור הזה בהסכמה שבשתיקה ובסגנון של "אי אפשר למנוע‭."‬ מה עוד צריך לקרות כדי שנקום על נפשנו, כפי שמקובל בקרב כל אומות העולם? מעניין איך הרוסים, או אפילו האמריקנים, היו נוהגים במצב דומה. בטוחני שלא באמצעות הושטת הלחי השנייה. מרק בריל, כפר־סבא

דווידו

New member
מרקי ,אני מסכים איתך עם כל מילה

אך השאלה היא מה הפיטרון? אני בעד הריסת בתים של מישפחות המחבלים אך איני בטוח שזה מה שיביא להפסקת הפיגועים אני כבר לא רוצה להיתיחס לזה שאומרים שהפיגוע בירושלים שילשום אולי לא היה כלל פיגוע אלה תאונה ,או אולי הישתוללות של אדם ביגלל אהבה ניכזבת

על הריסת בתים...

ב 2004 בעיקבות הפיגוע בארמון הנציב, נהרסו שני בתים ושנים נאטמו. התוצאה- 4 שנות שקט בי-ם עד 2008.

דווידו

New member
וטוב היה עם השקט הזה

אך מניין לך ,מרקי שהשקט היה דווקא ביגלל הריסת ואטימת הבתים? דבר שכמו שכתבתי קודם אנ כלל לא מיתנגד לו

פפו

New member
הריסת בתים אינה מספקת

לאחר הריסת הבית יש לשלוח את יושביו לעזה שם יבנו בית חדש

נטע לי 38

New member
אז יבנו חדש

מבנה הוא מבנה. יעזור להרוס?אז יגורו אצל המשפחה. וזה משהו שחבל שאנחנו זנחנו לגור יחד לגור קרוב להיות עם ההורים כשהם מטפלים בנו ולהשאר כשהם צריכים שאנחנו נטפל בהם

למעלה