לא הספיק להם פעם אחת???

יובק

New member
לא הספיק להם פעם אחת???

רציתי להגיד שאני מאד !מאד! שמח לצפות בתוכניתכם, מכיוון שהיא חסכה לי 3900 שקל! פנו אלי בעקבות הודעה שפרסמתי בעיתון על שעורים פרטיים במחשבים. חברה שהזדהתה בשם "מרכז מידע" הציעה לי להרשם אליהם ובתמורה, הם יסדרו לי עבודה בהדרכה בחברות לפחות פעמיים בחודש. הם רצו 7% מהסכום שארוויח בחברות + דמי הרשמה חד פעמיים לשנה – 3900 שקל! נזכרתי בכתבה שהייתה בכולבוטק על מכירת דיור נופש ע"י חברה דומה שגבתה כסף מאנשים אך לא מכרה את דירות הנופש. לאחר בדיקה קצרה, ראיתי שזו בדיוק אותה החברה!!!! בספר הטלפונים תחת הכתובת "אחווה 21, נווה צדק, תל אביב" הם רשומים כ"מרכז הבינוי"... אני לא נרשמתי ולכן אין לי הוכחות שהם באמת מרמים אנשים, אבל זה מריח מוזר. זה לא בסדר שגם אחרי התוכנית שלכם הם ימשיכו לרמות אנשים! אשמח אם תחקרו את העניין ותפרסמו אותו שוב אם יש צורך. חבל שאנשים תמימים יפלו בפח, במיוחד אחרי שכבר עשיתם עליהם כתבה... תודה רבה, יובל

צוקה

New member
הי יובל, האם יש לך הקלטה של

התוכנית הזו? במקרה בשבוע שעבר התחלתי לעבוד אצלם, עבדתי בדיוק יום אחד וגיליתי את העובדה שהם פורסמו בכלבוטק ועוד אי אלו שחיתויות כלפי העובדים, מסתבר שהם לא מרמים רק את הלקוחות שלהם... כמובן שברחתי משם, אבל הייתי מאוד מעונינת לראות את הכתבה הזו, אז אם יש לך או למישהו אחר - אשמח מאוד!! תודה, צ´וקה

יובק

New member
ביררתי בנושא

מצטער, אין לי את ההקלטה. אך בנתיים ביררתי והתקשרתי למועצה הישראלית לצרכנות, ושם רק אמרתי את שמה של החברה וכבר בלי לשמוע את הסיפור שלי אמרו לי שאם לא הסתבכתי איתם כבר, אז שאני לא אתעסק איתם בכלל כי הם רמאים. אבל מעניין שהם יודעים שהחברה הזו מרמה ולא עושים (למראית עין) שום דבר בנושא או לפחות לא מפרסמים הזהרה בקשר אליהם...

צוקה

New member
כאלה נוכלים... ../images/Emo46.gif

אני ממש סקרנית לראות את התוכנית שעשו עליהם ב"כלבוטק". רפי גינת, אם במקרה אתה קורא את ההודעה הזו אשמח שתפנה אותי לתחקיר שבוצע על החברה הזו, או לקישור כלשהו. שתבינו, הם רצו להעסיק אותי ללא חוזה (בטח, המשכורת היא X ועוד 3 חודשים תקבלי העלאה ל-Y - הכל בע"פ!!), בכל החדרים יש טלויזיה במעגל סגור וציטוטים לטלפונים ועוד כ"כ הרבה סיטואציות בלתי אפשריות ולא חוקיות...

ginat

New member
בקרוב מעל דפי פורום זה עיקרי

התחקיר על המרכז למידע ובינוי כפי ששודר בעונה שעברה. בנתיים למי שלא מכיר את חבורת הנוכלים הזאת, פשוט להיזהר מהם כמו מאש.

צוקה

New member
תודה רבה! וישר כח, התוכנית

ששודרה אתמול היה חיונית עד מאוד והעבירה מסר חשוב לכל התמימות שחשבו/חושבות לרכוש ערכה להגדלת החזה וכמעט נפלו בפח בידי שקרנים.

למעלה