לא הנסיך נסיכה

דאנריז

New member
לא הנסיך נסיכה

לדרקון שלושה ראשים. שמו של בנו וביתו רהאיגאר נקראו אאיגון וראניז, שהיו אח ואחות והיו הכובשים של שבעה המלכויות אך לא היתה ויסינה. למעשה זו דאני, שלושת אלה הם גלגולי הכובשים שחיכו ללידתם מחדש אך רק דאינריז שרדה. חיבת לזוז חוג בי בי תדונו בזה

זו תיאוריה מעניינת

אבל היא לא אומרת כלום לגבי העלילה... אפשר להגיד שזו נבואה שמנבאת את כיבושה של ווסטרוז על ידי דאני, אבל את זה כבר כולם ניחשו. לגבי גילגולי נשמות, אני לא בטוח. אנחנו לא יודעים דבר על ויסינה ולכן אי אפשר לדעת אם דאני באמת דומה לה. אבל ההשוואה מעניינת, היה יותר מעניין אם לדאני היו קוראים ויסינה.

דאנריז

New member
תאוריה מענינת?!

איזו חוצפה! זה הרבה יותר הגיוני מאשר התאוריה ששג'ון הוא הנסיך שהובטח וחוץ מזה ברור לגמריה שהם היו חיבים למות (איגגון וראניז) כדי שהיא תוכל למצוא את הדרקונים.

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gif

את באמת רואה את זה כחוצפה שמישהו מגדיר את התאורייה שלך כ"מעניינת"?

לגוטל

New member
קיים הבדל בין הנסיך שהובטח לבין

הדרקון הנוכחי... ברור שדאני היא יורשת טארגריין, אבל הסיפור של ג'ון הוא שונה לחלוטין. ולדעתי הוא דווקא יותר הגיוני, הריי הנסיך שהובטח הוא השיר של אש וקרח, כמובן במידה והוא אכן הבן של רהיגאר וליאנה. לדאני ולדרקונים שלה יש תפקיד חשוב לשחק, אבל כמו ג'ון לא בדיוק ברור מה הוא, אבל ניחושים לא חסר. אולי השילוב של אש וקרח הוא גם הכוונה שילוב כוחות של דאני וג'ון, ורק ככה יהיה ניתן להביס את ה'אחרים'. התאוריה שלך נחמדה אבל הקטע של 'גלגולי הכובשים' קצת באוויר, כולה בחירת שמות בתכלס... זה לא שאם היה עוד בת והיו קוראים לה ויסינה הם היו עושים משהו מיוחד, ודרקונים כפי שאמרת ניתן היה למצוא רק מחוץ לווסטרוז. מה שכן יש כאן אולי זה משחק שמות של מרטין שאמור לרמז על משהו, אבל לא נראה לי יותר זה.

דאנריז

New member
מה

כאילו איזו אישה נורמלית היתה נותנת לילד שלה לחיות כממזר?! ותנו לי הוכחה שהוא הבן שלריהגהר.

אין ממש הוכחה...

אבל יש המון רמזים: לאדארד היה סוד, משהו שליאנה ביקשה ממנו להבטיח לה, והוא היה צריך לדבר עם ג'ון לפני שהוא מת. ליאנה נאנסה על ידי ראיגאר, יש סיכוי די טוב שהיא תיכנס להריון. אדארד הוא לא אדם שמתאים לו לבגוד בקייטלין. ראיגאר נשמע כמו אדם מאוד חכם, ולמרות זאת הוא האדם שהתחיל את המלחמה, למה? בגלל קפריזה? זה לא נשמע מתאים לו, הוא חשב שזה יביא לו את הנסיך שהובטח. אם תחשבי על זה תגלי שזה מאוד הגיוני.

Merik04

New member
ילדה

את מאוד מאוד מאוד תוקע בטאוריה אחד ולא מוכנה להקשיב לאנשים.. אז איך את רוצה לנהל דיון עם את לא מקשיבה לעוד טאוריות אלה את ישר שוללת הכול.. ככה זה לא הולך. לפעמים צריך גם להקשיב ולא לישלול הכול, לכול אחד יש את הדעות שלו ואת צריכה לכבד את זה. כמו שמכבדים את הדעה שלך ככה תלמדי לכבד דעות של אחרים. וממש לא נחמד ליכתוב למישהו "שיהיה" אל זה שניסה להביעה את הדעה שלו. ולפי דעתי את מתנהגת ממש כמו ילדה קטנה עם הדגובות האלה...

לכבוש את מה?

ווסטרוז בידהם כבר.אם כבר מי שהושווה לאאיגון זה רהיגר עצמו שהאמין בנבואות עתיקות.כך או אחרת רהיגר עשה מה שעשה והרגיז את האדם הלא נכון (נו,מה אפשר לצפות מטארגריין) ולכן המשפחה ירדה מגדולתה. ונמשיך להניח שרוברט היה כושל במרד-שלושת הטארגים היו חיים ו.. עושיםפ מה שכל טארגריין טוב בלעשות,להתעלל באחרים,להרים את העף ולהתמכר לדברים. אדארד,רוברט,ג'ון ארין,הוסטר טאלי (ורוב משפחותיהם) היו מתים.טיוויון לאינסטר היה עצבני מאוד (דבר שכנראה היה מחזיר לטארגים במרד גרייג'וי).בקיצור נמרץ-לא היינו במלחמת חמשת המלכים,אבל גם לא הייה המשך איתן לשושלת.והכי חשוב-לא היה את ג'ון שלג בשחורים שמזניק מלך להלחם באחרים. לסיכום-אני לא רואה איך הולדת ושרידה של תינוקות כסופי סיער יכלה למנוע או לעזור כנגד בוא החורף והאחרים.

Merik04

New member
זאת אכן תאוריה מעניינת

אבל למרות זאת אחריי זקראתי את התאוריה על ג'ון שלג, אני לא כול כך בטוח.. למרות זאת אני גם לא בטוח שג'ון שלג הוא הנסיך שהובטח.. יש עוד אפשרות שזה יהיה טיריון.. אבל מי יודע.. לי אישית אין מושג ואני לא רוצה לנחש כדי לא להרוס לעצמי..

למעלה