לא הלכתי לבי``ס היום....

לא הלכתי לבי``ס היום....

אין לי מושג למה !?!?!? אולי כי אין לי אומץ לעמוד מול ה``חברות`` שלי שנכנסות לי לפרטיות, עושים ממנה צחוק (ככה אני מרגישה בכל אופן) פוגעות בבנות אחרות שסובלות מאותה בעיה... זה כלכך נורא מה שהן עשו ואין לי כוח או מצב רוח לעמוד ולהתמודד מול המפלצות האלה... אבל מצד שני אמא שלי תחזור בצהריים המחנכת תתקשר כדי לברר למה לא הגעתי ואז....אוווווף היא בטוח תעקוץ אותי היא לא מפסיקה! מאז שהיא גילתה את התה (שוב פעם) היא לא מפסיקה לעקוץ! היא שאלה אותי אתמול ``כמה עולה התה?`` מה היא מצפה שאני יגיד לה?!?!?!?!?? היא כלכך איומה! בכלל היא לא סובלת אותי היא לא מפסיקה לרדת עליי! לא ישנתי כל הלילה שכבתי בחדר ורק בכיתי שמעתי קצת מוסיקה ובכיתי זה כלכך נורא כבר אין לי דמעות לבכות! אז אני בוכה מבפנים שזה יותר כואב... אוייייש איזה דיכי אני מפילה עליכם על האנשים שבעצמם פגועים ואני סתם מוסיפה עוד צרה על הראש! זה מוכיח עד כמה אנוכית אני! אנוכית חסרת רגשות! אני לא זוכרת מה זה לצחוק! באמת שלא! לצחוק באמת, לצחוק ולהתכוון לזה.. עכשיו אני בבית שוקעת ביותר מחשבות סתם המחשבות הרגילות שלי... למה לא יכלתי להישאר כמו שאני תלמידה טובה ילדה טובה עכשיו אני זבל הרוסה גם שרידים לא נשארו! כל דבר משעמם אותי אני לא יכולה לדבר עם אנשים כי הם משעממים אותי (אנשים בני גילי) זה כלכך מוזר, כלכך מעצבן כלכך מגעיל אני כלכך שונאת את עצמי!!!! אנשים כאן כלכך רוצים לצאת מהמצב שלהם ואני...רק מחפשת כניסה אליו והייתי שם, אני יודעת מה זה! איחסה בא לי להקיא מעצמי! בטח לחלק הזה לא הגעתם עדיין, דברים משעממים אני כותבת.... אולי אני אכתוב לכם חלק משיר שאני מאוד אוהבת?... למי שצריך עידוד..זה היה פעם מצליח לעודד אותי.. לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה וזורקת משפט של עימות אתה או אני או אתה ואני בתוכי סגור מילותי כבר אינן יוצאות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות.. תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות תראה היא אומרת לי ערפל מכסה את הכביש הבעיות מתחילות בראש החיים מפחידים מספיק ואני בתוכי לא יכול שום דבר לראות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה משתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי רק לנגב לך את הדמעות. תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר, זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות.... הפרה עדנה - פריקית שלמה ארצי. (עידוד עצמי..אולי יעבוד?...) ``

אפשרית

New member
מתוקה שלי..בואי קבלי חיבוק

אני קוראת בכאב ודמעות את שכתבת..(פרה עדנה).אלוהים.. ילדה מתוקה ומקסימה את . בחני את חייך באור חיובי יותר. לא,אינך מעמיסה עלינו את צרותייך. זה המקום שלך לומר את שעל ליבך בלי לנפות ולנקות מילים...אנו כאן לשמוע אותך.ושאת תשמעי אותנו כולנו במחלה הזו יחד, את לא לבד. חמודה מקסימה פנית לייעוץ?יש המון קבוצות תמיכה יש אנשים במצבך והם עושים את הדרך להחלמה או לפחות את הצעדים בדרך של נקיון מאוכל ומרגשות שליליים עם עוד אחרים..לא לבד חמודה ואם כרגע את יכולה רק כאן..אז את מוזמנת כל הזמן מה שרק רוצה לומר אני מקשיבה.ואם כואב לך אז דברי שתפי אם שמחה שתפי אנו כאן איתך מתוקה קבלי חיבוק ביי בינתיים

פרתי החביבה....

אני שמח שאת מוצאת דרכים לעודד את עצמך ואני כאן כדי לעודד אותך.אין ליהרבה צרותואנימוכן לקבלאתכלהדיכישלך רק תחייכי

A-naT

New member
מבינה אותך לחלוטין

אבל תלכי לבית ספר. אני באותו מצב כמוך. אני לא יודעת באיזה כתה את, אני ב-י, יש לי השנה שתי בגרויות, וכל יום בבוקר זה מלחמה חדשה עם עצמי, לקום, למרות שאין לי כוח לזוז. זה קורה במיוחד ביום רע, ואחריו. את חייבת להכריח את עצמך. עזבי את החובות, אם את יושבת בבית, את יושבת לבד בתוך החרא של עצמך כל היום, לא מתקדמת לשום מקום ומרגישה עוד יותר גרוע. זה מעגל אין סופי. תקחי את זה מאחת עם ניסיון. תנסי?

הי, אסור לך להרגיש ככה, כאילו את אגואיסטית

כי את בטח ממש ההיפך. את צריכה, כל אדם צריך להוציא, לבכות. ואני יודעת שכאשר בוכים ככה בחדר, האמת, זה לא ממש להוציא את הדברים. אז אם אין חברות שבאמת יכולות להקשיב ובטח שלא אמא, אז אנחנו כולנו כאן. שתדעי, ותרגישי כי הדברים שאת כותבת כאן כן מגיעות לאוזניים מבינות וכואבות. אף אחד לא יזלזל או יפגע בך, אלא רק יתמוך. תשפכי כאן את כל הדברים, למרות שאין מגע אישי, ולפעמים צריך את זה, אבל זאת גם התחלה, וכפי שאני רואה אפשר לקבל המון אהבה מהאנשים כאן. אז ככה, תכתבי, תכתבי הכל ואל תתנצלי על כך, אפילו לא לרגע, אל תצנזרי, רק כך יהיה לך יותר טוב וגם תוכלי לעשות קצת סדר בראש וגם תוכלי לראות את מחשבותיך שלך על הנייר, זה נותן מבט מרוחק ואפשרות לחשוב על הדברים. בהמון המון תמיכה. ניב

למעלה