לא הייתי פה הרבה זמן..

rache2

New member
לא הייתי פה הרבה זמן..

האמת שקצת קשה לי לכתוב.. אני לצערי לא מעורבת היום מספיק בחיים של אחותי.. בהשוואה למה שאנשים פה מדהימים עושים אני יוצאת חרא של בנאדם.. יהיה בסדר. מה שלומכם?

rache2 גם אני לא היתי מלאן זמן כאן

אבל מישתדלת מאוד לקרוא אות הפורום לפחות פעם בשבוע את לא חרא של בן אדם בגלל שאת פחות מעורבת בחיים של אחותך בואי חמודה ואני אספר לך סוד באוזן אני אמא לילד שבוע הבא הוא בן 25 עם אפשר לקרוא לזה ילד עדין אבל בשבילי הוא ישאר ילד תמיד וגם אני עם זה שאני אמא שלו ואוהבת אותו ותומכת בוא וחרדה לשלומו כול הזמן ומאוד אכפת לי מימנו לקחתי קצת מרחק מימנו שזה אומר הורדתי מינון של ביקורים אצל תומר לוקחת אותו במקום אחת לשבועים לסופ"ש אחת לחודש וקצת יותר ואני לא מרגישה יוצאת חרא מישום סיבה גם אני כהורה צריכה מעט אויר גם בשבילי אי אפשר לתת מאין ולכלות את כול כוחות הנפש שלנו מחלת נפש היא מיסוג המחלות ששואבות אותך בכול הכוח פנימה ולא פעם אחת לא משאירה לך אפילו חלקה קטנה לעצמך תרגישי בסדר עם מה שאת עושה לאחותך העיקר שמה שאת עושה זה על הצד הטוב ביותר את לא חיבת לתת את כול כולך גם המעט מספיקתמשיכי להיות אחות טובה להיות שם בשבילה לאהוב אותה ללא תנאים וכשאת איתה להיות כול כולך שלה אוהבת ותומכת גם בימים הרעים והקשים שלה

rache2

New member
איזה חמודה את

תודה , העניין הוא פשוט שאין לי מה להגיד לה.. והקטע הוא שההורים שלי מדברים איתה בעצם כולם אומרים שהיא ממש יצאה מדעתה.. מה שאני מנסה להגיד זה שהמעט שאני מדברת איתה היא נשמעת לי בסדר. את מבינה.? זה רק מראה כמה אני יודעת. הבעיה היא שזה לא דווקא שזה בגלל שזה היא.. יש לי בעיה באופן כללי לדבר עם אנשים.. אין לי סבלנות.. ואין לי מצב רוח. סתם.. תודה בכל אופן חמודה המון המון חיזוקים חיבוקים ושבת שלום

rache2 חיבוק וליטוף לפעמים זה יותר

מכול דבר חר ובטח מינהול שיחה תהיי חזקה חמודה ותרשי לעצמך להיתרחק קצת לפעמים ולהיתקרב שתרגישי שי ש לך כוחות לזה זה בסדר שתהיה לך שבת מקסימה כמוך ותמשיכי להיות האחות של

sarit743

New member
בשבושונית צודקת

לא משנה כל כך כמה זמן אנו איתם ומה עושים בשבילהם אנו חייבים להמשיך את חיינו. אני לא יכולה להגיד שאני עדיין 100 אחוז עושה את זה, קשה לי - אבל אני בדרך לשם. אל תרגישי רע - את חייבת לדאוג לעצמך, תני לה תשומת לב רק כשאת יכולה אחרת תהיי חסרת סבלנות איתה ולא עשית בזה כלום. בשבושונית - אני מחזיקה ממך.

rache2

New member
גם אני מחזיקה ממנה:)

אתם כל כך מקסימים..באמת.. לפעמים אני כותבת במטרה לקבל חיזוקים ולפעמים סתם כדי לפרוק.. הרב הפעמים אני לא חושבת שיגיבו לי בכלל וכל פעם אתם מדהימים אותי מחדש. הרגשתי ממש רע עם עצמי שאין לי חלק בחיים של אחותי.. ועכשיו שאני חוזרת על המילים אני שוב מרגישה ככה. אבל בהחלט עזרתם לי להרגיש קצת יותר טוב. תודה אנשים מקסימים שתיהיה לכולנו שבת שלום והכי חשוב רגועה רגועה רגועה. אוהבת!

ד קובי

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

את לא חרא של בן אדם אני חושב שאת בן אדם נפלא, וגם אם את לא עושה הרבה למענה אני בטוח כי את משתדלת לעשות מה שאת יכולה. עצם העניין כי את חושבת עליה בכל רגע נתון וכותבת כאן ופורקת את רגשותייך מעידים על דאגתך העמוקה לאחותך. כמה שנדאג לאהובים שלנו אנחנו צריכים לזכור כי יש לנו גם חיים אישיים ואסור לנו לזנוח אותם. אני חושב שהעניין שאת כרגע לא קרובה אליה כל כך רק יחשל אותך ויחזק אותך ויתרום בעתיד לקשר בריא ביניכן.

למעלה