דורי יקרה
מבין אותה לגמרי !שמעתי שהתארסת מזל טוב איחולים וברכות

לא קל לרווקים כאן ובפרט לנשים,להגיד לך מה זה עושה לנפש האדם לא מאחל את זה לאף אחד!
יש בדידות וכנראה שנמאס לה מפניות מאתרי הכרויות , ומחזרים בקניון או לא יודע היכן ובא לה לקבל עזרה!
אני לא הייתי מפרסם כי זה מראה על בדידות עמוקה של האדם אם הוא מבקש בפייסבוק שידוך!אפשר במסר פרטי או לבנות קבוצה ולכתוב להם בהומור שאם רואות מישהו מאתגר אז בסבבי!
יש סטטוסים שלא כדאי לרשוםולא מעט נשים נופלות ומעלות סטטוסים שמוציאות אותן מטומטמות או רכלניות או מעוררות ריב ומדון וחבל!
כאחד עם 1200 חברים מתוכם 80 אחוז נשים,יכול לומר שזה מתאים למשל לבלוגריות טובות ליחצניות לאנשי שיווק ופרסום!לי למשל אני הרווחי ומרויח אירוחים בחינם טיפולי ספא ועוד כי הם בחול יודעים להעריך לעומת כאן!
קודם כל כיום אני בודק את האנשים גם במציאות מי הם ומה בנפשם זה דבר ראשון,דבר שני כאחד שמחוזר יכול לומר כיום עדיף תמנע מזיונים עם חברי הפייסבוק,אצל נשים ברגע שנכנסת פנימה נכנסת לנשמה ואז כל סטטוס היא מגיבה ומתחילה אהה אתה עם הבחורות שלך ועוד שלל עקיצות כאלו בהומור! אני עם רשימה גדולהע וחברים איכותיים מספיק למשל שישראלית מתוך מניע לא מוסבר תחליט לעשות קטע ולהרים טלפון ליבואן ולומר הוא פלט מילים הטריד אותי או לא יודע וכבר ישר בחברה יאמרו אהה הוא מזיין לנו את החברות ,ישר בראש זה עולה ,יש אינטרנס למשל להתקרב אלי ולהתחבר אני יכול לדאוג למוצרים חינם ועוד,ולכן החלטתי אני נמנע מכל מגע בפייסבוק,סקס אמצא במציאות יותר עדיף מכל הבחינות!
הפייסבוק מיצה את עצמו והוא במה פרסומית ושיווק!יכולתי לנהל דיונים וכו וויתרתי ,לא מתאים לי להתכתב עם אדם שלא ראה או שמע אותי!
לבחורות יש יותר היצע תפתחי פייס כבת 18 נורמטיבית ותראה מה יהיה לך בדף הבית! דוקא אלו שמכירים אותי היטב הציעו לי הצעות כמו להצטרף כצלע שלישי עם החבר או הידיד וגם נשואות ומחקתי את מי שצריך למחוק וגם הן הבינו!
זה נהיה עולם של יש לי חברים ואני לא חייב לשמוע או לראות אותם!עזרתי להמון אנשים ונשים כאדם מאמין! חול יותר כיף כי אצלם יודעים לכבד אותך גם כחבר וירטואלי וכאדם! כאן זה גונגל שאתה אומר לעצמך כמה חבל שלא זיינתי אותה והעפתי אותה עם התנהגות שלה.
למצוא זיונים יש את האתר אטרף או קבוצות של סקס או אתרי בגידות ,כיום הכל מתועד בפייס ככה שלהקליד חרמנות וכו לאדם זר בכלל לא מומלץ.
בחורה נורמטיבית תמגנט גם בפייסבוק לכל סוג של קשר