"לא היה מקום..."

byoyo

New member
"לא היה מקום..."

ברצוני לשתף את חברי הפורום במקרה שקרה לי היום. אחרי שביררתי והחלטתי ללכת ולהרגיש את המצלמה (C5050) ביד לפני רכישה (הכסף כבר היה בכיס...) גלשתי ל- ZAP על מנת למצוא היכן כדאי לרכוש.. לאחר החיפש הסתבר שהמקום האידיאלי לרכוש הוא סוויס קאם במחיר של 3129. התקשרתי למקום על מנת לברר האם אני יכול לבוא ולראות את המצלמה ונאמר לי שאין שום בעיה.. הגעתי למקום... מדובר במשרד קטן(לא חנות צילום). נפגשתי עם האיש הוא הראה לי את המצלמה.. נוחה מאוד ביד ד"א. הכל נראה חדש לחלוטין... ארוז בניילונים... שנייה לפני שאני מחליט לרכוש אני שואל כבדרך אגב, "מדובר במצלמה חדשה נכון ?" ואז הוא אומר לי לא - מחודשת ומתחיל לחרטט לי במוח על מה זה אומר.. שאלתי אותו למה לא מצויין ב- Zap הנתון הזה, הוא אמר "אין מקום"...

etilly

New member
כל יום מגלים משהו חדש...../images/Emo4.gif

על רמאות ומיום ליום אני יותר ויותר מבולבלת לגבי האמינות של הקניה דרך הרשת. איזה חנויות או אתרים אמינים ע"פ הניסיון שלכם??

תודה על המידע.אני גם מחפש

את אותה מצלמה. ב-camera.co.il הציעו לי אותה ב-3500 ש"ח.אחרי ששלחתי להם שאילתא באתר.הבעיה שלא היה להם במלאי. ביוגנד רצו עליה 3900 או משהו כזה. באלודה שהם היבואנים רצו עליה 4000 ש"ח. מזל שכתבת את מה שכתבת. אם אתה מוצא מקום אחר טוב תודיע לי.

בן ב

New member
קניתי שם לא מזמן C4000

לאור המחיר הזול. לא הוזכר לי שהמצלמה מחודשת, אבל לפי מה שאני שומע אני בטוח שנמכרה לי מחודשת, זו הייתה החנות הזולה ביותר שמצאתי. זה היה לפני כחודשיים (המצלמה פועלת מצוין בינתיים). יש משהו לעשות בנידון?

Drdl

New member
i think most of the cams in israel

are MEHUDASHOT it's seems that Israel is the mehudashot haven most of the time we dont even know about it nor can we find out what is mehudeshet 1) a cam that was return to the manufactor and was checked or fixed 2) an old model that under the US law can not be selled at an underprice dont forget some people buy stuff and after a week or 2 bring it back the stuff that we bring back can not be sold as new and tous it been sent to the manufactor to be recheked and packed (only out side israel since in israel they put it back in a box and resell it )so what's wrong with mehudeshet the ? i think it's mostly psy problem about me well I wont buy something that was used but then psy prob

למעלה