לא היה לי מה לנצל.

4LeafClover

New member
לא היה לי מה לנצל.

אז פתחתי חדש. אתם יכולים אח"כ להפוך את זה ל
או משהו
. אממ היום היה לי טסט. היה טוב, לא בלמו אותי, לא נגעו לי בהגה. אבל בחניה, היו מלא מכוניות שנסעו מאחורי וחיכיתי שהם יעברו כי.. ככה צריך.
. ואז הטסטר אמר "אם את מחכה שלא יהיו מכוניות בכלל, את לא תוכלי אף פעם לחנות" אז אמרתי "אני לא מחכה שלא יהיו בכלל פשוט יש מלא מכוניות.." ואז בדיוק היו איזה 3 דקות שלא היו מכוניות בכלל, וחניתי, וחניתי טוב. השאלה היא, בגלל שהוא העיר לי, זה אומר שנכשלתי?

kangaroos

New member
נצל"ש - איך לשפר נהיגה

חזרתי עכשיו משיעור נהיגה (מספר 12) שהיה די על הפנים בכלל בשיעורים האחרונים אני מרגיש שאין איזשהו שיפור ורציתי לדעת איך זה היה אצלכם מאיזה שיעור התחלתם להרגיש שאתם באמת מתקדמים? כי חוץ מכמה שיעורים בודדים שעוד איכשהוא זה היה בסדר - ההרגשה לא משהו

costaet

New member
לא

אם הוא העיר לך זה לא אומר שנכשלת במקרה הזה, השאלה היא עד כמה ההערה שלו הייתה נכונה ועד כמה התגובה שלך הייתה הגיונית. יכול להיות שתכשלת בגלל שלא שפטת את המצב נכון. קיצר למרות שהוא העיר לך לא אומר שנכשלת.

לא...

לי בטסט הטסטר העיר לי פעמיים בפעם הראשונה שחיכיתי די הרבה זמן בתמרור עצור ובפעם השנייה בתמרור זכות קדימה שלא היה לי שדה ראייה וגלשתי יותר מדי ועצרתי די בכביש אז הוא אמר לי להשתדל לא לעצור פעם הבאה ככה.

adidas88

New member
ממש לא

המורה שלי (לשעבר!) אמר לי תמיד-אם הטסטר אומר לך משהו באמצע הנהיגה אל תחשבי שנכשלת פשוט תחשבי שהוא רוצה שמחר, כשיהיה לך את הרישיון תדעי לעשות את זה בצורה הטובה ביותר!

למעלה