לא היה השבוע הסקראבס

emalka

New member
לא היה השבוע הסקראבס

איך אתם הצלחתם להעביר את השבוע הזה בלי המנה שלכם ???????. או בכלל איך אתם שורדים עד עכשיו אם אתם לא רואים סקראבס. אני ראיתי כמה פרקים של מופע שנות ה-70 ולא רציתי שום קשר עם אולמפידת החורף , אפילו שהם רוקדים נורא יפה ( אווווו בילי אליוט ). חוץ מזה קומיקס קומיקס וספר נחמד בשם "ניקולאס ניקלבי " של צארלס דיקנסן . מה נשמע חוץ? Goo Goo DOlls Iris אחלה תקליט או דיסק או מה שבא לכם לקרוא לזה

emalka

New member
כל כך הרבה טעויות זה מה שקורה

שכותבים הודעה ב 2 בלילה ....חחחחחח לשרשר לכאן את כל ההשפלות בבקשה.

Angelus

New member
בקלות -

צופים שוב בעונות הקודמות.

Angelus

New member
לא יכול לחשוב על דרך טובה יותר.../images/Emo8.gif

כמה זמן נותר?

3 ימים..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתם תארגנו לי מסיבת פרידה? אני צריכה שינחמו אותי שאני אחזור בסופי שבוע..

Angelus

New member
../images/Emo201.gif

בוודאי שכן.
תהני מכל רגע, זאת חוויה של פעם אחת בחיים.

talrv

New member
מה עדיף לדעתכם -

פרק בשבוע ואז העונה נמשכת המון זמן או שני פרקים בשבוע ואז העונה קצרה אבל יש שני פרקים בשבוע!! לי נראה פרק בשבוע יותר טוב.. יכול להיות שזה סתם הרגל מסדרות אחרות.. ויכול להיות שזה סתם עצבים על זה שמעלים את סקראבס במיד סיזן, שמים 2 פרקים בשבוע ואז עושים שבוע כן שבועיים לא.. :-\ טל.

Tollan

New member
שני פרקים בשבוע או פרק אחד...

זו השאלה שהטרידה את בני האדם משחר האנושות. עוד לפני שאנשים תהו על קיומו של אלוהים, או הרהרו במהות החיים - ההם ישבו בצד וחשבו, "סקראבס פעם בשבוע, או פעמיים?" אני אישית בעד פעם אחת בשבוע... ככה יש תקופה יותר ארוכה שבה אפשר לצפות לפרק של הסידרה. כמו כן, חבל שזה כל מה שיש לי לצפות לו, אבל זה כבר לא קשור.

קודם בואי נקווה שיחזירו../images/Emo194.gif

לנו את הסידרה עונה הבאה למשבצת שידור טובה (לא מיד סיזן!!) ואני האמת מאוד נהנת לצפות בשני הפרקים ברצף.. כי פרק אחד של עשרים דקות של סקראבס זה קצת מדי. למרות שככה זה נגמר ממש מהר
שיתחילו לכבד את הסדרה!!

Angelus

New member
שני פרקים בשבוע.../images/Emo122.gif

אני חלש אופי, אני יודע! אבל כמו שעדי אמרה, פרק אחד זו מנה קטנה מדי.

steelwater

New member
לדעתי

פרק בשבוע ושימשך ליותר זמן. אוף אני מתגעגעת לימים הטובים שהטלוויזיה הייתה יותר איכותית... ושאנשים לא היו מתעסקים עם השידור של הסדרות ואשכרה היו מכבדים את הסדירה ואת הצופים ושמים פרק ביום שלו ובשעה שלו כל שבוע! ועושים פהרבה פרסומת במשך השבוע. פעם ערוץ 3 היה ממש טוב ועכשיו הוא הרוס לגמרי. איך אהבתי לחכות כל השבוע ליום שלישי, ופעם זה היה חמישי ועוד כל מיני, ואז לראות(ולהקליט) את הפרק של חברים של ER. ואז לחכות בקושי ולהשתדל לא להתפוצץ אעד הפרק של השבוע הבא! וכל הזמן היו פרסומות כפיות כאלו שאפילו עוד יותר גרמו לך לרצות שיגיע כבר יום שלישי... היום אין כבוד בכלל, אין שמץ של מושג מתי התוכניות משודרות וזה משתנה כל הזמן וכבר המון תוכניות טובות לא משודרות בערוץ 3 יותר!

emalka

New member
אין מה לעשות זמנים משתנים

אני מסכים איתך שהטלויזיה כבר לא מה שהייתה וערוץ 3 חוץ משדורים חוזרים של ספין סיטי ומפגשים מהסוג האישי שהם שידורים חוזרים אין מה לראות שם.

steelwater

New member
ספין סיטי

דווקא התחלתי לראות קצת ספין סיטי בגלל זה
אבל זה ממש לא מה שהיה פעם... אתם חושבים שגם זה קשור להורדות? כמו שהורדות של מוזיקה הרסה את חנויות הדיסקים וכבר אף אחד לא קונה כמעט דיסקים אז זה שכולם מורידים סדרות אז זה הוריד מהביקוש של לראות את זה בטלוויזיה והיחס נהיה רע כמו שהוא היום?

Angelus

New member
לדעתי, לא. אסביר גם מדוע -

זה תלוי בערוץ. לדוגמא, בערוץ yes weekend (בקרוב מאוד yes stars) יש המון סדרות טלוויזיה שרובנו מורידים ולא מחכים לשידורים בארץ. בשל העובדה ש-yes רכשו את העונות החדשות ביותר של הסדרות שאני אוהב ורכשו עוד מספר לא קטן של סדרות רכש מעולות, אני שוקל להפסיק להוריד ולהתחיל לראות בקצב השידורים בארץ. הרי התחלתי להוריד את כל הסדרות הללו (החל ב 'באפי' בגלל ש 'קשת' החביבים הפסיקו את שידורי הסדרה. ובכך זה נמשך עם מכושפות, ואז זה פשוט נעשה כדור שלג וההנאה רק גדלה עם הזמן.
)

John Dorian

New member
היה שבוע קשה

עבדתי כל השבוע .. לא היה לי זמן לנשום [בקושי]!! מישהו רואה את אוליפיאדת החורף??

למעלה