כן עשית לי חיוך.
D deena New member 19/1/06 #17 אמרו לא מתחשבת הנה, השתדלתי לשמור לך מה לקרוא. גם אמרו שאני נודניקית. אולי בגלל זה.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/1/06 #18 נו... בסוף יתבלבלו בינינו ואין ספק...התחשבת בי. מפטיחה להתחשב בך...ולא להעיר אותך ב-3 בבוקר
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/1/06 #20 אין גרוע ממוות,אבל... יש משו במה שאת אומרת. זה לא כל כך נעים לשמוע אותי לפני עלות השחר... יעידו אלו שהקצתי משנתם. הבטחתי ולכן אקיים. אעמוד בשער להגן בגופי על שנתך.
אין גרוע ממוות,אבל... יש משו במה שאת אומרת. זה לא כל כך נעים לשמוע אותי לפני עלות השחר... יעידו אלו שהקצתי משנתם. הבטחתי ולכן אקיים. אעמוד בשער להגן בגופי על שנתך.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/1/06 #24 אתה...../images/Emo18.gif עוד אשמיע לך את קולי לפני עלות השחר! ואופו שגופי לא יכול... רוחי בהחלט יכולה.
אתה...../images/Emo18.gif עוד אשמיע לך את קולי לפני עלות השחר! ואופו שגופי לא יכול... רוחי בהחלט יכולה.
M maof New member 19/1/06 #26 ../images/Emo35.gif מתי מתחיל בדיוק השחר מעוף האם השחר שלי כמו השחר שלו/ה???????????
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/1/06 #28 עכשיו תורך... אני בסייסטה. שמור על דינה. אחזור לפני עלות השחר
M maof New member 19/1/06 #29 חלומות פז מותקקקק ../images/Emo25.gif עיניי פקוחה עד עלות השחר... לא ינום ולא ישן שמור ישראל מעוף