לא הזויי פס יואב 8?? עשיתי סתם בדיקת הריון מאיביי והופיע פס ברור זה בטח בטעות לא?
M METOKA27 New member 24/9/18 #1 לא הזויי פס יואב 8?? עשיתי סתם בדיקת הריון מאיביי והופיע פס ברור זה בטח בטעות לא?
מ מאי292 New member 24/9/18 #2 אני כבר לא סומכת עליהם הבדיקות האלה השלו אותי בעבר... אבל אצלך זה חיובי כמעט כל חודש אז יש סיכוי הלאווי שהחודש זה יהיה אמיתי ועד הסוף. מחזיקה לך אצבעות
אני כבר לא סומכת עליהם הבדיקות האלה השלו אותי בעבר... אבל אצלך זה חיובי כמעט כל חודש אז יש סיכוי הלאווי שהחודש זה יהיה אמיתי ועד הסוף. מחזיקה לך אצבעות
M Mis Anna New member 24/9/18 #4 נראה פס טוב וברור הייתי בודקת על כל מקרה עם עוד בדיקה מסוג אחר וגם יש מצב שהביוץ טיפה הקדים את מה שחשבת
נראה פס טוב וברור הייתי בודקת על כל מקרה עם עוד בדיקה מסוג אחר וגם יש מצב שהביוץ טיפה הקדים את מה שחשבת
M METOKA27 New member 24/9/18 #7 תודה לכן . עשיתי עוד אחת והיא שלילית כנראה זה סתם פס שצץ במקרה חחחחח וגם אני לא מתרגשת מפסים כי זה נגמר רע אצלי פעמיים
תודה לכן . עשיתי עוד אחת והיא שלילית כנראה זה סתם פס שצץ במקרה חחחחח וגם אני לא מתרגשת מפסים כי זה נגמר רע אצלי פעמיים