לא הומו מספיק

G a l 5

New member
לא הומו מספיק

יש לי שאלה.

נניח ויש בחור הומו. מדובר סה"כ בבחור בסדר, סטודנט, סה"כ אדם טוב. העניין הוא שכבר המון זמן לא הייתה לו זוגיות, או בכלל- איזשהו קטע, עניין, עיסוק כלשהו בעולם הדייטינג. הוא טוען שהוא מאוד מאוד מאוד רוצה את זה כבר, קשה לו הלבד והוא בשל שוב. בפועל כבר שלוש שנים לא קורה שום דבר, והוא חושש שאולי זה קשור לעובדה שהוא לא הומו מספיק.

מצד אחד, כל החברים הטובים והרבה מעבר יודעים, אבל מצד שני הוא לא מספר למשפחה כי זה פשוט קשה לו מידיי, הוא לא מוכן להתמודד עם האופן שבו הם יתאכזבו, בייחוד לאור קריאותיו של אביו למצוא בחורה ולהתחתן.
הוא לא באמת יוצא למסיבות, ברים או אירועים של גייז כי הוא לא מרגיש חלק, ואין לו חברים הומואים כי המסגרת החברתית שלו מוצקה מספיק לטענתו. הוא פשוט מרגיש שבאיזשהו מקום משהו בו לא מאפשר לו להיות הומו "עד הסוף" כי לרוב הוא פשוט מוצא דרך לבדל עצמו משאר הקהילה.
מה עושים איתו???

Uri04

New member
תשובה

"הוא לא באמת יוצא למסיבות, ברים או אירועים של גייז כי הוא לא מרגיש חלק, ואין לו חברים הומואים כי המסגרת החברתית שלו מוצקה מספיק לטענתו".

למה אתה חושב שהוא אמר שהוא לא מרגיש חלק? הוא ניסה ללכת לאירועים שמכילים בעיקר גייז? לא כל אירוע כזה הוא מסיבת סקס סטייל הביף ג'רקי, אולי הוא צריך קודם כל להתחיל בסולידי - אוויטה/שפגאט או לימה לימה, מקומות שאפשר לעשות בהם מינגלינג עם אנשים והם לא מאיימים כל כך. התירוץ של "המסגרת החברתית שלי מוצקה מספיק" נשמע תלוש וחלש. אני לא מאמין שיש מישהו (בגילאי ה20-30 בכל אופן) שלא היה מעוניין להרחיב את מעגל החברים שלו ולהכיר אנשים חדשים. נשמע לי שהוא בעיקר חושש ואני מנסה להבין מה כל כך מרתיע אותו.

למעלה