לא הולך לי עם נשים :(

eyaln008

New member
לא הולך לי עם נשים :(

שלום
אני בחור בן 23, ואני ממש מוגאג מעולם לא החזקתי בקשר עם מישהי, רק פעם אחת בחיי הייתה לי התנסות מינית, וגם היא בחו"ל. בלי להשתחצן אני נראה טוב, הבעיה היא שאני נמוך ונראה צעיר מאוד לגילי(נער) בעיה נוספת היא שלוקח לי זמן להיפתח לאנשים חדשים, ושאני קצת ביישן. למישהו יש דרך לעזור לי? אני אשמח לעצות

G I R L P

New member
זו בעיה מוכרת

ואני באופן אישי הייתי במצב של חוסר בטחון כמעט רוב חיי. חשוב שתזכור שאולי עכשיו אתה כך, אבל תמיד אפשר להשתנות - אם רוצים כמובן. ושנית- שהכל תלוי בך! כמובן, ברוך הבא לפורום
בהצלחה!

neoG

New member
זה הכל מה שאתה משדר ואם תשדר

שאתה קינג יתייחסו אליך כאל קינג, ברור שזה לוקח תקופה מסויימת עד שאנחנו מרגישים לשדר את העניין ועד שהגוף שלנו מתחיל להתרגל - ותמיד בהתחלה יהיו כמה (בדרך כלל זרים לך) באירועים שתלך אליהם שישמו לב שאתה מתנהג מוזר למה שאתה רוצה לשדר למה שאתה באמת משדר והם גם יגיבו לך בהתאם אם הם חוצפנים - אבל קח את זה כמשוב בשביל לדעת איך לבנות את השדר שלך יותר נכון. ובהצלחה

זה יישמע קצת מוזר אבל....תקשיב לי.

זוכר את אותה התנסות מינית שהיתה לך בחו"ל ? נכון היא הוסיפה מאוד לביטחון העצמי שלך? אחריי אותה התנסות הרגשת שאתה הכי יפה הכי מוצלח בעולם? הרגשת שאתה יכול להתחיל עם כל אחת? אז כלום לא השתנה זה עדיין אתה. תנסה לחיות מחדש את אותו רגע - גם היום בהווה. אתה תכיר בנות אל תהיה מודאג. אחריי הכל אמרת שאתה נראה טוב..

למעלה