לא הולך לי איתן

effigy

New member
לא הולך לי איתן

אני בטוח שזה מה שנרגיש כמעט כל אחד, אחת על כמה וכמה טינאג'ר... אבל אומרים שגברים לא עושים את הצעד הראשון, אבל כשאני עושה אני מקבל .. אהם.. כלום... וכשאני מנסה להיות עקיף אומרים לי שאני ישיר מדיי כשאני ישיר הן לא מבינות.. נשים. כיתה ז': מגיעים לביצפר חדש , אנשים חדשים, נדלקים על בחורה, נקרא לה ע. שולחים ידידה שתספר לה (הדרך הכי טובה...) ,ע. לא הביא עניין. קו אחד (|) מין ריבאונד ישר לחברה הכי טובה שלה, א. שמה עברתי לשיטה קצת יותר מקובלת, מכתבי אהבה אל-א שקספייר לא רק שלא הבינה גם אחר כך היא אפילו לא הגיבה... כיתה ח': שי (אני) מוצא חיים, אינטרנט וקומיקס, אבל חיים, אוקיי , שי מתחיל לנהל פורומים, שי מתאהב במנהלת השותפה שלו, אבל אבוי היא בת 17... רמזים נשלחו ללא הרף(מסיים מכתבים ב"אהבה נצחית" ומחמיאה לה כל הזמן על המראה שלה, אבל היא לא הבינה רמזים, בסופו של דבר חזרתי לשיטה הישנה והטובה, לשלוח ידיד, הוא כתב לא מסר מאוד מעודן "יכול להיות שעובדים עליי, אבל ידעת שEffigy דלוק עלייך", מאוד מעודן... גם את זה היא לא הבינה אז אמרתי לה שלא עובדים עליו... ואחר כך היא אומרת לי מה לה היה בסדר בגישה שלי: הייתי ישר מידי
אה כן וגם זה שהחמאתי לה לא היה טוב.. כיתה ט': שלשום, גיליתי לידידה שלי (ובעצם גם לעצמי) שלא רק שאני עדיין מאוהב בע. א. והשותפה (נשמע כמו שם של חברה) אלא גם שיש עוד אחת, סקייטרית שמעשנת (שממש לא עושה לי את זה)והידידה ביקשה אישור לספר אז אישרתי, אחרי הכל, זאת השיטה הכי טובה, רייט, אגב אוף דה רקורד לידידה, אתמול אני מקבל מכתב על שולחני מהידידה ;" היא אמרה שיש לה חבר ושהיא לא מעוניינת בקשר עם בנים אחרים, ואז בכתב מודגש מצטערת ניסיתי" |ההודעה הזאת לא נכתבה תחת השפעה של אף משחק Never|

effigy

New member
שחכתי להוסיף קווים אחר כך

בא. תעשו (||) בשותפה תעשו (|||) ובסקייטרית תעשה (||||)

The Charmd One

New member
הממ../images/Emo79.gif

אז הבעייה היא שאתה מעוניין בשלושתן בו זמנית, ועם אף אחת לא מצליח לך
אז אם ככה (למרות שנראה לי שלא הבנתי נכון...) קודם כך אתה צריך להחליט את מי אתה רוצה, אי אפשר 3...ואז, כשאתה בטוח, תשקיע את כל האנרגיה שלך בזה..איכשהו לא בוידווים, לנסות לה להתעניין בך גם, בעדינות בקלילות אני יודעת...לדעתי זאת השיטה טובה בכלליות (מניסון
) ובמקרה שלך- זאת הכי טובה. מקווה שעזרתי..איכשהו

אקווה

New member
אני חושבת...

שהעברת מסר בדרך של ידיד/ה משותף/ת היא לאו דווקא טובה... הידיד/ה יכול/ה להעביר את המסר בדרך לא נעימה, לא מדויק, לא ברורה... לדעתי עדיפה הדרך הישירה, למרות שזה נראה כאילו הפגיעה תהיה קשה יותר ככה במידה של דחייה. אבל - הרי בינינו, מידת האכזבה היא אותה מידה, כי השאלה הנשאלת היא "למה לא בעצם? מה רע בי" וכו' וכו'. אבל לדעתי הסיכוי להיענות הרבה יותר גדול אם אתה עושה את המהלך הישיר. זה א. חוץ מזה - שבאמת זה נראה קצת מוזר שיש לך בראש שלוש בנות בו זמנית... אולי זה אומר שאתה בעצם לא רוצה אף אחת ורק מחפש את התחושה של להיות מאוהב? גם זו נקודה למחשבה לדעתי. ו-ג. אל תתייאש ותמשיך לנסות.. בסוף תמצא את זאת שאתה תרצה ושתרצה אותך... בהצלחה!

De-Panther

New member
תראה... לשלוח ידידים וחברים זה אף..

פעם לא דבר טוב וזה בכלל לא דבר טוב לשלוח אנשים כשאתה בקושי מסתובב עם האנשים האלה אתה רוצה מישהי תחזר אחריה לא בדרך של מכתבים ולא בדרך של כשאתה כותב הודעה להוסיף בסוף באהבה נצחית... תסתובב איתה תדבר איתה הרבה תדאג שהיא תרצה להיות איתך תדאג שהיא תרצה לדבר איתך ורק אחרי זה כשתדע שאתה מוכן וגם היא תתן את הבוום הגדול... ואז היא תראה שזה מתאים לה עכשיו היא תראה שזה מישהו שהיא אוהבת להיות איתו היא תראה שזה מישהו שהיא ממש נהנת איתו לפחות בזמן האחרון וככה רוב הסיכויים שהיא תיהיה מוכנה

erlich

New member
אפיגי (?) יקר

לפני שאני מתחיל את ההודעה - לא איכפת לי איך אני אשמע, זו האמת. באמת :) יש לך מושג עם כמה בחורות אני ניסיתי להתחיל? יש לך מושג כמה מהן אמרו לי לא? חבר שלי פעם אמר שעל כל 10 שאומרות לא תבוא אחת שתגיד כן, ורק בשבילה שווה לעושת את כל ההפקה של העשר פעמים לא. מה שכן, הבחורות של היום הן לא הבחורות של פעם, ואם הן מרגישות מספיק טוב עם זה הן גם יתחילו איתך (לפחות 50% מהבחורות שאני מכיר אמרו שהן יעשו את זה מה שאומר שבערך 30% באמת יעשו את זה) חוץ מזה ידידי היקר שב 66% (סטטיסטית) בחרת לעצמך בחורות לא מושגות בעליל! קאם און, מישהי בת 17 כשאתה בן 13-4? נכון, אהבה לא בוחרים, א-ב-ל (!!!!) אין שום סיבה בעולם שתייסר את עצמך על זה שזה לא הלך לך. שלא לדבר בכלל על הבחורה עם החבר... שמע, אני מאמין גדול במשפט - "אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב". אל תוותר, אבל גם אל תציב לעצמך מטרות בלתי אפשריות. זה נכון, ללכת אחרי החלומות שלך והכל. אבל זה יפה מאוד רק בשיר רנה. בעולם האמיתי המאבטחים של הבלונדה היו קורעים את אריאל במכות לפני שהוא היה מספיק אפילו לקרוץ לה (ואני יודע עד כמה הוא חזק באופן אישי, אלא אם כן הוא התחיל להתאמן מאז
). אם גם בפעם הבאה תדלק על מישהי חמודה והיא תהיה בלתי מושגת (קורה, קרה וברור שעוד יקרה - מניסיון אישי) אל תייסר את עצמך על זה, תמשיך כאילו לא קרה כלום. ואם זו תהיה בחורה מושגת, תעשה הכל (עד שהיא תזמין משטרה
) בשביל להשיג אותה. זה שווה את זה, תאמין לי :) ארז. נ.ב. אייקונך! |יהיהטוב|

לפני שנטפל בבעיית ההתחלות

שלך, רציתי לשאול משהו שמציק לי קמעה: אתה טוען (ומבצע) שאתה מתאהב במהירות ובכמה בחורות בבת אחת, ואז גם טוען ששום התחלה מקורית או מיושנת לא עובדת. הבעיה שלי, שי יקר, היא שאני לא יודעת אם נפלת על אחת מהן או על שלושתן, בסוג של הפתעה משהו. הן מכירות אותך באמת? יצא לך לדבר/להתיידד/להכיר באמת את שלושתן, כדי שבבוא הצהרה האהבה (שהיא תמיד מרתיעה) הן יוכלו לבחון את רגשותיהן לאור הכרותן המעמיקה איתך, או שהן פשוט לא מבינות מאיפה הבאת את זה, כי בסך הכל דיברתם איזה שלוש פעמים ורבע. ולדעתי, קשה מאוד להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית. לאהוב כמה ביחד, זה אולי אפשרי. אבל מאוהבים אפשר להיות רק באחד, כי אין מספיק אנרגיה, ראש ולב לכמה אהבות במקביל. האם מדובר פה בבחור שמאוהב באהבה, או שפשוט ישירותו וכנותו המהירות, לא מאפשרות לצד השני בכלל להגיד משהו לפני שהוא מזנק ומודיע על תאריך החתונה?

effigy

New member
כנראה לא הבהרתי ריגשותיי כמו שצריך

אני לא מאוהב ב3 בו זמנית.. אני סוחב איתי עוד 3, עם שרון (שותפה) דיברתי הרבה, אבל בזמן האחרון גילינו שלמעשה הדבר היחידי שדיברנו עליו היה האהבה שלי אליה שכבר אין נו על מה לדבר. עם השאר הן מהכיתה ולפעמים יוצא לי לדבר איתן, לרוב הן מבקשות ממני לקנות להם דברין שקשורים בקומיקס... אני לא מאוהב כרגע באף אחת, כי נדחיתי עלי ידי כולן, אין לי במי להיות מאוהב, אני פשוט סוחב איתי...

Michelin

New member
מושגים?

יש בעיה מהותית במושגים שלך. זה שנדחת (סליחה על הבוטות) לא אומר שאתה עדיין לא אוהב. וזה שאתה סבור שאתה לא אוהב כי נדחת רק מוכיח שלא אהבת מלכתחילה. להיות מאוהב אינו כמו בחירת יוגורט בסופר, זה לא בר בחירה. ובטח שלא משהו בסגנון כרובי מרחוב סומסום (עכשיו אני פה, עכשיו אני שם= עכשיו אני מאוהב, עיכשיו אני לא?). לדעת מישה אתה לא יודע אהבה מה היא. רגשות חיבה וכפות ידיים מיוזעות, אולי. אהבה, לא, לא אחרי מה שהסברת. ואנקדותא לקהל הרחב, בזמנו, בבאר בעל הומוגנית ישראלית בבריסל, ישב לו מישה והיה מרוכז בשיחה עם מכריו (הבלגים, אבל זה פרט זניח לסיפור). לצידו, לאורך הדלפק ישבה בחורה ישראלית. לפתע ניגש עליה בחור ישראלי שקרוב לוודאי שענה לשם איתי (במילעל). הוא היה חמוש בשורת הפתיח, "אבא שלי גנן ובחיי לא ראיתי פרח יפה כמוך". מישה גיחך בשלו וחזר למכריו, כי את האיכות הקומית של הרגע לא צריך להסביר. הבחורה הזאת ניפנפה את הבחור (בלשון די בוטה, ומלגלגת). לכשעזב איתי, מישה פנה אליה בסבר פנים מפתה ולחש באוזנה: "אבא שלי גימלאי, אבל אני עדיין חושב שאת יפה". מוסר השכל: הומור עובד אגב, זה לא משנה את העובדה שמישה חושב שאינך יודע אהבה מהי. פסוקו: מה אבא שלך עושה?

effigy

New member
אבא שלי גנן..../images/Emo3.gif

סתם, בכל מקרה, אני מזכיר שאני בן 14 ואהבה אצלי קצת יותר קרוב להידלקות (
) מאשר אהבה של מבוגרים

resputin

New member
סוחב אותן באיזו צורה?

אני לא מבין, באיזה צורה אתה "סוחב אותן(שארי הרגשות, אני מניח) איתך"? זאת אומרת, ניסית- דחו אותך, ומה עכשיו? עכשיו מבינים, מקבלים ומנסים לאחות את הדברים- להתחיל לראות אותן יותר כידידות ופחות כמושא הערצה מיני, אולי, יעזור. שינוי בגישה. לדעתי, השיטה שאתה מתחיל איתה- היא לא נכונה מהיסוד. "השיטה הכי טובה- לשלוח ידידה", תראה.. ידידים שולחים, אם כבר, אך ורק בשביל לגשש ולראות אם השטח נקי. לא, ואני חוזר לא שולחים מישהו אחר, לעשות את העבודה המלוכלת שלך. עכשיו, שלחת חברה והיא מודיעה לך חגיגית, שאותה בחורה, נקרא לה Y, פנוייה. -אתה? מאושר עד הגג. אני מעריץ רומנטיקה, אתה מדבר עם רומנטיקן מושבע בלב ובנפש כרגע. אחד, שיכול להפתיע עם איזה ורד אדום, ציור מוקדש או איזה שיר מחמם לב, סתם כי היום יום שני- וזה אומנם נחמד לחזר אחרי מישהי ככה, אבל.. זה לא פועל לבד. מבין? הכל טוב ויפה, אבל להשאיר הודעות חתומות באהבה ניצחית ובתכל'ס לא לפנות אליה\לנסות להכיר אותה יותר\לגשש בעצמך\לנסות לפרוץ גבולות של רק ידידות -זה מאבד מהטאץ'. אתה צריך לקחת פן יותר אקטיבי מאשר פסיבי, ובנוסף למכתבים, גם אפילו להזמין לדייט יכול להיות שינוי לטובה (כמובן בעדינות, לא "וואו Y, את ממש שווה היום- בא לך איזה דייט בשישי....?") ואתה יודע, גם להכשל זה לא סוף העולם- כמו שאדם חכם אמר פעם "You win some, you lose some".

../images/Emo7.gif ../images/Emo68.gif

מוזר, אבל לא אני זו שמנהלת איתך פורום
יהיה בסדר. אתה תגדל, תתבגר ותבין, שהאהבות האלו לא הכי חשובות בעולם. אתה תמצא את האחת. אל דאגה.

effigy

New member
תודה רחי

את גם בלונדינית אבל את לא מנהלת איתי את הפורום

למעלה