לא הוגן

eynav16

New member
זה מדינת עולם שלישית

אבל מה הקשר ביןם זה לבין עבודה..

eynav16

New member
מתי ההית פה?

וכל ברזיל מדינת עולם שלישית.. סאו פאולו וריו זה ערים ענקיות וכמעט הכי ראשיות(ראשי חח)... היית בטח במקומות של כל התיירים וכל זה.. אני גרה פה, אני חיה פה... ננסעתי בסאו פאולו 3 פעמים באוטובוס משדה תעופה לשדה תעופה את רואה אנשים ברחובות ישנים מתחת לחתיכת ניילון שמצאו... ובלי קשר לזה יש פה מליון ילדים כי הם לא מודעים עדיין לאמצעי מניעה וכאלה.. מישהי בגילי יכול להיות שיש לה ילד...זה עצוב אבל זאת המציאות... את יודעת כמה בנדם מקבל מסכורת חודשית? 300 ריאס אם לא פחות שזה בשקלים בערך 600...עם זה הוא מפרס את המשפחה... בקיצור לא יודעת אם זה כל כך קשור.. אבל זה מדינת עולם שלישית... ובלי קשר היית פה בחופש?משפחה? סתם? חח מתעניינת..

eynav16

New member
בדרם ברזיל זה פחות ככה

זה כמו שאומרים יותר דומה לאירופה...כאילו זה שונה.... בכלל בברזיל יש איזורים שונים...

הייתי לפני שנתיים

בחופש הגדול עם המשפחה.. יש לי דודים שגרים בריו ובוא נגיד שהם גרים באיזור העשיר שם. ראיתי שכונות עם בתים גדולים ויפים ומכוניות מדהימות,ומשרתים ומאבטחים..אז וואלה,יכול להיות שראיתי רק צד אחד. בעצם,בטוח שראיתי רק צד אחד. אבל אי אפשר להגיד שברזיל זו מדינת עולם שלישית.. כי במדינת עולם שלישית נניח אפריקה אין בתים ענקיים ומכוניות ואין פשוט את כל זה.

d a p h i

New member
בטח שיש.

הלבנים שגרים שם גרים בבתים גדולים עם מכוניות בשכונות מגודרות.

eynav16

New member
זה חצי חצי...

יש ערים מפותחות ויש כאלה לא... העיר שלי יחסית גדולה אבל נחשבת לקטנה בברזיל והיא דיי מפותחת כי יש פה מלא אוניברסיטאות ועבודות כל מני... אבל יש מקומות ממש לא מפותחים וכן ראית צד אחד של ברזיל גם לנו יש שומר בבית אז? זה כל הבתים ככה! בלי שום קשר הם אובסיסיביים לשמירה וכאלה...ואולי בצדק...

eynav16

New member
ברור שליותר עניים אין שומר

אבל יש גדרות חשמליים וכל מני לבית קברות יש גדר חשמלית...

כן..

זה נשמע ממש הזוי שלכל בית כמעט יש שומר..אבל את גרה שם אז אני מאמינה לך
כשאני הייתי בריו אז ראיתי שרק לעשירים מאודדד יש שומרים..

StasAshdod

New member
זה פשוט מה שאני יודע

ברזיל היא לא מדינה מפותחת.. אני לא בטוח שהיא מדינה מתפחת .. אולי יש שם עבודה.. אבל אני מופתע שהם העסיקו מישהו מי חו"ל. אני כן יודע שברזיל היא בחלקיה מדינה של תיירים.... שיש בה הרבה מקומות יפים לראות. אבל למרות הכל אין רווחה גדולה בברזיל אם בכלל.. אז אני פשוט מהעובדה שההורים שלה בחרו לחיות לעבוד מי כל המדינות שבעולם דדוקא בברזיל..

eynav16

New member
הם לא בחרו את זה...

כאילו באו לאבא שלי עם הצעה של "אתה רוצה לסוע לנהל את המפעל בברזיל" ומדובר במפעל שיש לנו בקיבוץ...וזהו ניראה לך שהיינו באים לפה בשביל כלום? כל י שנוסע לחו"ל לעבוד כניראה שבסופו של דבר זה יותר שווה לו לא?

Psychodish

New member
כעעעע

יודעת איך זה! וגם אם יש פה ישראלים.........הם יבשים! וסתם לא שומרים על קשר. ולי אין כח לרוץ אחרי אנשים שבכלל לא רוצים בחברתי...חחח

למעלה