לא הוגן

shimonchik

New member
לא הוגן

לפי דעתי זה לא הוגן שהיו הקיץ 2 ימים בערוץ 6 שהוקדשו לפוקימון, היום ובתחילת החופש ואילו רק פעם אחת היה ציזבט בנושא הארי פוטר שבו סנדי בר שיחקה את הרמיוני, וסנדי בר בכלל לא דומה להרמיוני!! זה לא הוגן שיש יותר מוצרים על לגעת באושר, טלנובלות או פוקימון. לא הוגן שהפוקימניה גרמה ליצירת יותר מוצרים מאשר הפוטרמניה. לפי דעתי הלהיטים שיש הקיץ הם טלנובלות וביניהן לגעת באושר, פוקימון והארי פוטר. לפי דעתי הארי פוטר הוא הלהיט השווה יותר מכולם וזה לא הוגן שמתייחסים יותר לפוקימון או לטנלובלות!! כאשר היה בערוץ 6 יום שמוקדש להארי פוטר מה שעשו היה רק חידון ולא דיברו הרבה על הספרים ואילו עכשיו כשיש יום פוקימון הם מדברים בלי הפסקה על פוקימון!! היחס שנותנים לפוקימון מוגזם!! צריכים לתת קצת מהיחס הזה לספרי הארי פוטר!! מי שמסכים מוזמן להצטרף לדיון!! משימעונציק!!

LuNaTiC

New member
אני ממש לא מסכימה אבל מצטרפת...

דבר ראשון... אני מבקשת לא להזכיר את ה"סדרה" "לגעת באושר" בפורומינו הקט... על מנת שלא נקיא פה את ארוחות הבוקר\צהריים\ ערב שלנו... כאילו.. איכס..... בלעעעעעעעע דבר שני, שחררו את הפוקימונים!!!! דבר שלישי... אני מרוצה מהמצב... לדעתי מיסחור יתר הוא מאוד מאוד מיותר, ו.. לא נחוץ.. (כלומר, מיותר..) כפי שאתה יכול לראות היום בכל חנות משחקים או כלי כתיבה וכאלה.. יש הרבה דברים שנושאים את השם "הארי פוטר" עליהם, ועם תמונות וכו´... וכמובן שבארצות אחרות, זה כבר מרקיע שחקים... לדעתי מחברות ועניינים זה חמוד, וממש בא לי על החולצות... אבל תתאר לעצמך כמה דפוק יהיה קלפים של הארי פוטר... טרגדיה לשמה!! מבחינתי אין טעם בעוד דברים... אז עכשיו, יוצאים המשקים למחשב, פלייסטיישן וגיימבוי... ואני ממש מתלהבת... ויש גם משחק קופסא סטייל הרמז... (אני מעריצה של הרמז!!) וזה מגניייב... ויש לנו גם סרט!!! אתה באמת חושב שיש צורך בעוד? וכמו שאמרתי קודם.. שחררו את הפוקימונים!! ועזבו אותם במנוחה... זה לא אשמתם שהם פשוט... מכרה זהב צהוב וחשמלי..... מיאו, בדיוק!! -ענבל-

Solinari

New member
יש קלפים....

התברר לי אתמול שיש קלפי הארי פוטר-כנסי לאתר הרישמי ותיראי...לי לא היה סבלנות לקרוא וגם לא עניין אותי במיוחד....אם לא תמצאי בעמוד הראשי, חפשי בסמטת דיאגון, בפלטפורמה 9 ושלוש רבעים או בקינגס קרוס....או בנביא היומי.... נראה לי שללבוש חולצת הארי פוטר זה ממש פטתי....

LuNaTiC

New member
*מרימה גבה* נראה לך...

ללבוש חולצת הארי פוטר זה פתטי בדיוק כמו ללבוש חולצת פוקימון או פו הדב.. ומבחינתי זה... לא פתטי, בכלל!! המ.. חשבתי שהקלפים הם רק בתכנון... מסתבר שטעיתי? וחבל... לאתר הרשמי אני לא נכנסת, אני לא סובלת אותו ואני ומייג´ן עושים חרם:)))

Hermi0ne

New member
חחחח...אז ככה!!

למרות שאני מעריצה נלהבת של הארי פוטר אני חושבת שאכן זה פתטי ללבוש חולצות שלו!!! זה כמו להסתובב עם חולצה של פיקאצ´ו!! בעעעע אחד גדול!! יש קלפים, והם די נחמדים, אפילו יש משחק קווידיץ´ בקלפים! ולדעתי פוקימון "סאקס"... הם לילדים בני שנה ומטה... תארו לעצמכם...לשבת מול הקופסה ולשמוע במשך חצי שעה פיקא..פיקא צ´ו..פיקא פיקא פיקא צ´ו..סקווירטל!! סקוירטל סקוירטל..צ´אר..צ´ארמנדר צ´אר.. בעעעעעעע!! עד איפה העולם מידרדר??? הארי שולט!!!! אני קראתי על הקלפים וזה נשמע רעיון טוף ולכן אני חושבת שאאסוף אותם.. לגעת באושר=בעעעעע אחד עצום כפול ומכופל שכבר אי אפשר להתגונן מהצרות המכופלות, ומזל שזה נגמר!!! אף אחד מה-"שחקנים" שם לא יודע לשחק!! אני החרמתי ת´סידרה המגעילולה הזאת עוד ממזמן! ושוב אני אומרת..הארי´לה שולטטטט!! לדעתי צריך עוד פירסום להארי´לה!!! חולצות [גם אם לא נלבש אותם], מצחיות, שעונים, משקפיים ואפילו ספלים נחמדים!!! אם עשו צלחות לפוקימון למה שהארי´לה ירגיש נחות?? חוץ מזה, ]וקימון היה ה"דבר" לפני שהארי´לה יצא...ותאמינו לי....שאני לא יודעת מה מצאו בזה!! בעע!! אפשר להבין למה בחרו בהארי פוטר, אבל פוקימון?? גיב מי א ברייק!! בסדר...כאן אסיים כי אתם תתייאשו כבר מלקרוא את המכתב המהולל הזה!! ובמשפט אחד אסכם את נושא הדיון היומי!! "איך אש אמור להיות מאסטר אם הוא כל הזמן משחרר את הפוקימונים המגעילולים שלו..ואם מוסיפים לו כל הזמן עוד איזה 100 פוקימונים לרשימה??" [ועוד משפט קטן..] "הארי שולטטטטטטטטטטט" בה ביי!

LuNaTiC

New member
לירון!!!!! לטיפולך המיידי!!!!!!!!

ו... איכססס אתם רוצים צלחות של הארי?? הצילו!! מה סה??? עוד תשומת לב להארי, למה לא? אבל לא על ידי מרצ´נדייס מטומטמים להחריד!!! ו.. אש לא יהיה מאסטר פוקימון כי הוא כזהההה מאמן גרוע!!!!!! והוא תמיד מפריע לצוות רוקט!!! נודנייייקקקק...

S.Riddle

New member
אהם אהם....

כן, גם אני פה..... *כולם נסים על נפשם* מי הטיפש שהעז לרדת על פוקימון?! אני רוצה שמות!!! בכל מיקרה, אני מצטערת לומר לכם שאין בסיס להשמצות על פוקימון, ואולי אתם אומרים שפוקימון זה דפוק, אבל עובדה שמיליוני אנשים בעולם חושבים אחרת, אז תגידו את זה להם. וחוץ מזה, אם אתם באמת שונאים פוקימון, איך אתם יודעים שאש משחרר את הפוקימונים שלו? ואל תגידו לי שמעולם לא צפיתם אפילו בשנייה אחת של פוקימון, כי אני לא קונה את זה. גם אני הסתקרנתי והתאהבתי בזה, ואין זכות להשמיץ את זה בדיוק כמו שאין זכות להשמיץ את הארי´לה. ואני לא חושבת שפוקימון מהווה שום סכנה להארי, וגם לא ההפך. ולכל אלה שאומרים שהם שונאים את המסחור אבל קונים דברים שלו, ונלחמים כדי שיהיה מסחור- זה בולשיט! אני השלמתי עם העובדה שמיסחרו את פוקימון, הרי בשביל מה פוקימון נוצר בכלל? בשביל מסחור, ובשביל כסף! אתם חושבים שלא ידעתי? נו באמת! והארי, דבר מקסים שבהחלט לא נוצר למען המסחור, למה אתם דורשים שימסחרו אותו? מה יצא מזה? עוד "פוקימון"? תחשבו על זה קצת. -לירון-

Solinari

New member
לא להגזים...

פוקימון זה לא דבר כזה נורא.... משחק הגיימבוי של פוקימון הוא כיף...וממשחק הגיממבוי התחיל כל השיגעון... וגם הקלפים ממש נחמדים.... זה שהרמה של הסדרה שואפת ל-0 זה כבר משהו אחר...אני יכול להבין ילדים בני 8 שאוהבים אותה, אבל למה שבן גילי יאהב את הסדרה המטומטמת הזאת?! לגעת באושר זה בסדר-ראיתי דברים יותר טובים...זה נחמד אם אין לך שום דבר טוב יותר לעשות... לאלה מאיתנו שלא היה להם סבלנות לקרוא את כל הסיפור באתר הרישמי על הקלפים-במה מדובר?

S.Riddle

New member
סליחה?! ומה זה אמור להביע?!

מה לא בסדר שמישהו בגיל כזה יאהב פוקימון? זה כמו שמעריץ של פוקימון יגיד שהוא לא מבין איך מישהו כמוך אוהב ספר מטומטם כמו ה"פ- זה לגיטימי! וזה ממש לא מטומטם, וגם אם אתה חושב ככה, לך תגיד את זה למעריצים בגיל שלי, והם לא יבינו אותך. זה כבר לא על זכותם או לא זכותם, זה על מה שהם אוהבים, ואחוז כל כך גדול של מעריצים בגיל בוגר יחסית אמור להגיד לך משהו.

Solinari

New member
לא הבינו אותי....

לא אמרתי שפוקימון זה רע, אמרתי שהסדרה די מטומטת-ולמרות שהיא מטומטמת, אני לפעמים רואה אותה (אם באותו רגע אין לי משהו יותר טוב לעשות) ולמרות שאני רואה אותה, אני יודע שיש לה המון חסרונות...וקשה לי להאמין שמישהו אוהב אותה באמת ובתמים, אבל יכול להיות שיש כאלה....וזכותם....אני מניח שהם מוצאים בה מה שאני לא מוצא...

S.Riddle

New member
טוב.....

אז לפחות אל תגיד שהיא סידרה מטומטמת, כי היא לא, פשוט תגיד שאתה לא אוהב אותה, זהו.

נכון! אבל אם כבר מדברים על זה אז...

נכון לפני 4 חודשים היה סיישל הארי פוטר והראו בו הטריילר הראשון
אז יום למחרת, חבר שלי שגם מעריץ הארי פוטר (אבל לא כמוני...) ושאין לו איטרנט, בא אלי ושאל אותי אם ראיתי אתמול את הטריילר שהיה בערוץ הילדים. הייתם צריכים לראות את המבט שלו כשאמרתי לו שראיתי את ה לפני חודש וחצי... אתם קולטים
בערוץ הילדים נתנו לחשוב לכל מעריצי הארי פוטר בארץ שאין להם אינטרנט, שערוץ הילדים השיג במיוחד את הטריילר ושאי אפשר להשיג אותו בשום מקום! s@me @ne

cc (סיסי)

New member
אבל...

כבר יש את הטריילר בקולנוע...ראיתי אותו בקולנוע הקט והחביב שלנו בשוהם כשהלחתי לסרט האיום פארק היורה 3 וחוץ מזה... מי סם על ערוץ הילדים?? ערוץ מסריח ומגעיל חסר ערכים שמחנך ילדים לקחת חיות חמודות כמו פוקמונים ולשעבד אותם להם וזה ממש מגעיל. ויש שם את עודד מנשה הטיפש הזה שב"מי רוצה ליהיות מליונר" לקח שנה להבין שפוקמון פירושו מפלצות כיס...

זה היה לפני 4 חודשים.

ואנשים שאין להם אינטרנט בכלל לא ידעו שיצא הטריילר, ואז הוא לא היה בקולנוע... s@me @ne נ.ב. יש בקולנוע את הטריילר הראשון או השני
הייתי ביום רביעי בשרק ולא היה את הטריילר של הארי פוטר...

Solinari

New member
וואלה?!

בבריטניה (או במקום אחר...אני לא ממש זוכר) ילדים קנו כרטיס לסרט, ראו את הטריילר של הארי פוטר לו ציפו-ויצאו מבית הקולנוע וביקשו החזר כסף. המעריצים השרופים רצו לראות את הטריילר של הסרט על מסך קולנוע, ומיד אחרי זה יצאו. אני חושב שניסו להלחם בתופעה או משהו כזה....

שי!!!

New member
תגובה.

קודם כל-יש המון מוצרים להארי פוטר- הכל ממחברות, עד לסוכריות, ממצעים למיטה עד לתיקים לבצפר, מבובת נורבט והאגריד עד למשחק קלפי קוודיץ-והרשימה עוד ארוכה.... יש המון!-זה שלא מיבאים את כולם לארץ-זה עניין אחר. מייבאים יותר פוקימון כי זה יותר ריווחי.... הרי כל עניין המרצנדייז בנוי על רווח-אם היו חושבים שלא יהיו למוצרי הארי פוטר רווח, לא היו מיצרים כאלה. זה לא שעושים טובה למעריצים.... אותו דבר בערוץ שש-יש יותר עניין לפוקימון-ועם פוקימון יותר אטרקטיבי מהארי פוטר-שיהיה פוקימון...יותר רייטינג, יותר מתאים לטעם של צופי ערוץ שש...אחרי הכל ערוץ שש בנוי יותר לילדים בני 7 מאשר לילדים בני 12....

למעלה