לא הוגן מה שקורה

מהגרת

New member
לא הוגן מה שקורה

אני משחקת זמן רב במשחק פול 9 כדורים , ועד שכבר הצלחתי לקבל 7800 נקודות והגעתי למקום ראשון בטורניר 506473 היום ומיד אחרי כ-5 דקות נעלמה הטבלה שמראה את הזכיה... מדובר על כסף שאפו . לא הספקתי להנות.. למה מנסים להכשיל אותי בכל הזדמנות..? כי אני לא משחקת בכסף אמיתי..? זאת עוד סיבה שלא אשחק בכסף שלי !!!

מהגרת

New member
מקווה שלא אקבל עונש

אני מקווה שלא יחסמו אותי במשחקים על מה שכתבתי בהודעה הקודמת. מאוד אשמח אם אקבל יחס אחר ...

itaytra

New member
חמודה...

צאי מהסרטים שלך
, לא מענישים פה ולא כלום מנהל האתר ידבר איתך מחר ותקבלי יחס יפה מאוד ויבין מה בדיוק קרה, אנחנו לא אוהבים את זה בדיוק כמו שאת, בסוף תהי מבסוטה

מהגרת

New member
ל- itaytra

חוץ מכך שלא הצלחנו לשחק שש בש - מי אתה..? מבטיחה לך לצאת "מהסרטים" שלי אם תספר לי מי זה "אנחנו" .... כפי שכתבת לי !

itaytra

New member
אני

אני מצוות האתר ובגלל זה כתבתי אנחנו מחר יצור איתך קשר AG151, ויברר בדיוק מה קרה ויחזור אליך בתשובה למה לא הצלחת לשחק ששבש ?

דונהאית

New member
הוגן

אולי עלית ברמה ממתחילה למתקדמת ושם זה טבלה אחרת, גם לי זה קרה הייתי מופתעת בפעם הראשונה. את יכולה להיכנס ל"חשבון שלי" ולראות בטורנירים הפתוחים או בטורנירים שהסתיימו את כל התוצאות שלך. אני לא חושבת שמישהו מנסה להכשיל אותך.

AG151

New member
פול 9 כדורים

שלום לך מהגרת, מה שקרה לך זה פשוט מאוד וזוהי אחת ממטרות המשחק . רמת המשחק שלך בפול 9 כדורים באותו הטורניר היתה מתקדם, לאחר שהוצאת תוצאה טובה כמו שעשית את מועברת באופן אוטומטי לרמת מצטיין . לכן, כאשר נכנסת לטורניר של פול 9 כדורים שוב, ראית הטבלה של המצטיינים :) כל זה נעשה ע"מ שתהיה שוויוניות והוגנות בין השחקנים, שכל אחד ישחק ברמתו . מקווה שהבנת, המון בהצלחה
כל שאלה טענה ואי הבנה, אנחנו תמיד פה ! צוות שאפו

מהגרת

New member
AG151 מעדיפה להיות במתקדם

שלום, אני מעדיפה להשאר במתקדם כי פעם ב ... אני מוציאה ניקוד גבוה
האם אפשר להישאר במתקדם??? אני מוותרת על השיוויון (רק במשחק )

AG151

New member
מצטיין

לצערי לא אוכל לעזור לך בנושא . זה לא יהיה הוגן כלפי אחרים... שמח שהבנת, פעם הבאה אפשר לשאול בנעימות ובכיף, זה עדיף על לתקוף ולצעוק...
עדיין אוהבים
צוות שאפו

AG151

New member
לא קרה כלום

לא נפגעתי, אבל תמיד שמח לקבל חיבוק !!!

מהגרת

New member
דבר נוסף לבדיקה דחופה

הכדורים בקושי זזים.. כלומר המשחק מאוד איטי ולא מהמחשב שלי כי בשאר המשחקים הכל בסדר... רק בפול 9 כדורים הבעיה הזאת. בבקשה לבדוק...

למעלה