לא הוגן בכלל!!!!!

mike1222

New member
לא הוגן בכלל!!!!!

לפי דעתי הבקסטריט בויז והעומדים מאחריהם בכלל לא הוגנים מצד אחד הם כבר 8 שנים מוכרים פה אלבומים סינגלים פוסטרים וכו.. ומצד שני הם בכלל לא באים לפה להופיע גם לפני שהמצב הבטחוני היה גרוע הם לא הגיעו ווסטלייף ו פייב כן באו אז מה ההבדל לפי דעתי להקה שלא רוצה להגיע לפה ,לא מגיע לה גם להתפרנס על חשבון המעריצים פה שמשלים את עצמם שאולי בשנה הבאה הם כן יבואו

bsbgirl

New member
סליחה..

אבל יש עוד המון מדינות שהם לא הגיעו אליהם בדיוק כמו ישראל... יש להם כ"כ הרבה מעריצים בכל העולם...הם לא יכולים להגיע לכל מקום...חוץ מזה שבאמת מסוכן פה כרגע.. למה שיסתכנו?

סליחה שאני מתערבת אבל

אם הם באמת היו רוצים לבוא - הם היו באים! ואני לא אומרת את זה רק כי ווסטלייף הגיעו! גפם פייב ואטומיק קיטן ועוד כמה להקות! ואני לא מאמינה שיש כל כך הרבה מדינות שהם לא הגיעו אליהם.. כמו ישראל... ואם באמת באמת באמת הם היו רוצים להופיע פה הם היו באים לא משנה מה המצב. זהו זה מה שרציתי להגיד. ושני לא באתי להתחיל פה ויכוח אז דיי!

craving brian

New member
מה את רוצה ממני? מה די?

על מה את מדברת?????? והסיבוב לא קשור אליהם ולא נקבע על ידיהם! ושתדעי לך- שיש המון מדינות שהם לא היו! הם גם לא היו בכל ארצות הברית!

מה דיי?

דיי שביקשתי סליחה ואת לא מסוגלת לסלוח! מה לעשות ירדתי עליהם.. אני לא סובלת אותם! מה לעשות! אני מודה בזה! ואני אומרת את זה הכי יפה שאפשר אז לא לקפוץ עלי! אף אחד לא יכול לשנות את הדעה שלי וככה אני מרגישה ואין מה לעשות! ולא איכפת לי ממש איפה הם היו ואיפה הם לא.. ורק שאת תדעי לך הם כן עוזרים לקבוע את הסיבוב כי לווסטלייף לא נתנו לבוא לפה בהתחלה והם רצו והם אמרו שהם היו צריכים להלחם על זה טיפה ט=אבל שזה היה שווה את זה והכל כדי לעשות לנו טוב בלב וכדי שנשכח את המצב! כן ככה וא אמר! לא במיליםהאלו אבל בערך ככה! כך שאם הם היו רוצים לוא באמת הם היו באים נקודה!

craving brian

New member
רשמת לי

"ושני לא באתי להתחיל פה ויכוח אז דיי!" אז מה את רוצה?! ובקשר לסיבוב- לא מעניין אותי, יבואו- יאי, לא יבואו- אין מה לעשות! וזהו! ואני מציעה לך לצאת מכאן אם את לא אוהבת אותם! למה את חוזרת לכאן כל הזמן??

craving brian

New member
רשמת לי

"ושני לא באתי להתחיל פה ויכוח אז דיי!" אז מה את רוצה?! ובקשר לסיבוב- לא מעניין אותי, יבואו- יאי, לא יבואו- אין מה לעשות! וזהו! ואני מציעה לך לצאת מכאן אם את לא אוהבת אותם! למה את חוזרת לכאן כל הזמן??

רק להוסיף

לא ממש אטומיק הגיעו הגיעו בהרכב חסר!! זה שהחלק החסר גם ככה לא בלהקה עכשיו זה בעיה שלנו וכשווסטלייף ופייב הגיעו המצב לא היה כמו היום!!!! אני בתור מעריצת פייב בדיוק כמו שאני מעירה את הבויז!!! יודעת שהמצב לא היה כמו היום לא בארץ ולא ביחס העולם כלפי מה שמדינה שלנועושה דעת הקהל בעולם על מה שקורה במוקאטה וכאלו גם משפיעה אל תשכחו ויש מלא דגדברים שהעולם רואה אבל כי אצלנו שקט במדינה אז זה נראה לנו שהמצב חזר לנורמליות!!! כשהעולם לא יחשוב שאנחנו רעים לפלסטיניים ויהיה מצב של ביטחון במדינה רק אז באמת יגיו מחו"ל ומה בדבר סוניק או כאלו שהיו אמורים לבוא כן גם היה משהו שונגבויס בזמנו היו אמרים לבו ואל תשכחו את רד הוט צ´לי פייפרס שהיו אבל בגלל המצב לא באו ועזבו רק את המוזיקה - מהבדבר שבספורט מלא לא באים בגלל המצב!!! זה לא בגלל שינאה כלפינו - תבינו הם בטוח היו באים גם עצםם הביקור באץ שקדושה גם להם הם היו שמחים לקפוץ לביקור

bsbgirl

New member
סליחה אבל זה ממש לא עניינך

חוץ מזה...שבקסטריט בויז זה לא ווסטלייף... לא שיש לי משהו נגדם אבל לבקסטריט בויז יש פי 7 יותר מעריצים... והם מוכרים לא רק באירופה...אלה גם באסיה ואמריקה ועוד ועוד.. אז הסיבוב ההופעות שלהם יותר גדול... הם באמת רוצים להופיע פה..אבל זה לא רק החלטה שלהם

the bra1n

New member
סליחה?

אתן מודעות לעובדה שאני כאן? ווסט מוכרים באסיה הרבה יותר מהבקסטריט, אני יכולה להבטיח לכן את זה, הם מכרו הרבה יותר מהבקסטריט, גינס יכול להבטיח לכן את זה, ועדיין היה להם זמן לבוא לכאן, אני חושבת שהבקסטריט לא באים לכאן כי הם לא רוצים להביע עמדה פוליטית, זה הכל...

craving brian

New member
יעל,

אם תחפשי טוב בספר השיאים של גינס, מתי שהיה על ווסטלייף- תראי שבקסטריט נמצאים שם- מתחת ללהקה הכי נמכרת בעולם..

the bra1n

New member
חחח

קטעים איתי, באמת? טוב... אני לוקחת את זה בחזרה... חחחח עדיין, תשלימו עם העובדה שאני כאן, ואל תרדו על ווסט, זה אפשרי לדעתכן?

the bra1n

New member
עדיין

בכל שבע ויותר השנים שהם ביחד הם לא יכלו להגיע לארץ?

בעיקרון

שני אני פה כי רציתי השלים איתך! חשבתי שאולי איכפת לך מזה שאנחנו בריב כבר איזה חודש! אבל אני רואה שאני לא מעניינת אותך אז בסדר לא צריך אני באמת לא אחזור לפה יותר! ולילדה שכתבה שהבקסטריט לא באים בגלל המצב - אז יש לי חדשות.. הם להקה 8 שנים בערך אם אני לא טועה לא? לפני 8 או 7 או אפילו 4 שנים המצב לא היה ככה! והמצב היום הרבהההה יותר שקט ממה שהוא היה ב16.5.2001! אז פשוט תשלימו עם העובדה שהם לא באים לא יועתת למה! תאמינו או לא אבל לפני כמה שנים אפילו קצת חיבבתי את המוזיקה שלהם ורציתי ללכת להופעה שלהם בארץ והם א פעם לא באו! עכשיו אני כבר לא אלך, כי אני לא אוהבת את מי שלא אוהב אותי! חוץ מזה בכל השמונה שנים האלו הם יכלו לפנות יום אחד מסכן כדי לבוא אלינו! תאמיני לי שכן! ואל תטרחו לענות כי אני לא יחזור לפה בכלל נראה לי... כי אם שני ככה אלי אז אין שום סיבה שאני אחזור... מצטערת אם פגעתי במישהי פה אבל זאת האמת - תאמינו או לא! ואם וסטלייף לא היו באים לפה ולא היו מדבים על הישראלים והיהודים בכזאת צורה חמה ואוהבת ואיכפתית אז הייתי אוהבת אותם הרבה! אבל לא כמו עכשיו... ואני מודה שזה חלק מהסיבה שאי אוהבת אותם! חלק קטן מהסיבה אבל עדיין חלק.. ואל תגידו לי שלא הייתם אוהבים את הבקסטריט יותר אם הם היו באמת באמת אוהבים אותכם חזרה כמו שאתם אוהבים אותם?

mandy

New member
הבהרה אחרונה בהחלט...

אני חושבת שכבר אמרתי את זה לפני כמה עמודים, בקנה מידה של ההצלחה של להקה כמו בקסטריט, הם בוודאי ידרשו סכום כסף נכבד בכדי להופיע בארץ, ואני שמעתי ממקור מוסמך מאוד שהם דרשו זאת וזה היה יותר מידי ופשוט לא מצאו מממנים להופעה כזאת ענקית בארץ. זה הכל. בואו פשוט נחזיק אצבעות שניק יבוא בשנה הקרובה...

אני לא יודעת אם

כתבת את זה או לא כי נכנסתי לפורום רק לפני כמה ימים והצבתי הודעה לשני ולא קראתי הודעות אחרות ושוב אני אומרת שהם יכולים להנמיך טיפה את הסכום.. את לא יכולה להגיד לי שחסר להם כסף?!?!? כי מממממששש לט חבר! הנינים של הנינים של הנינים שלהם יכולים לחיות עשירים מכל הסכום הזה שיש להם עכשיו! ווב אני לא רוצה להתערב פה כי יתחילו לתקוף אותי ואני לא רוצה! אני הבעתי את העמדה שלי וזהו.. אני חושבת שהם לא באים כי הם לא רוצים וכי הם לא אוהבים יהודים נקודה. אם זה לא נכון או כן נכון או לא איכפת לי מה זה לא ממש מעניין אותי ככה אני חושבת שלא תצליחו לשנות לי את הדעה גם אם תתקפו אותי..

craving brian

New member
אתה רוצה להפסיק

להזכיר אותי בכל הודעה?!? הבנו, באת בשביל לרשום לי הודעה, אוקיי, רשמת, לא סולחת לך, לא חוזרת לפורום של ווסטלייף, אז בייייי!!!!!!!

mandy

New member
למעריצת ווסטלייף...

אם את לא אוהבת את הבקסטריט בויז אז מה את עושה כאן? מה שכתבתי בא ממקור מוסמך ואמיתי ולא מדעה אישית ואם קשה לך לקבל את זה, את תתערבי בכלל. טוב? ואם לא שמעת באף ראיון שאחד מחברי הבקסטריט שונא יהודים, תעשי טובה ואל תניחי הנחות חסרות בסיס סתם ככה. ושוב- נמאס לי לבוא לפורום ולראות הודעות על ווסטלייף! זה פורום של בקסטריט בויז בלבד!!! אז: BE NICE OR LEAVE

למעלה