לא הגיע לבוני ומאשה לעוף

לא הגיע לבוני ומאשה לעוף

הם לא היו הכי גרועים בעיניי - ולא שהם היו מושכים עד לגמר, מקסימום עד התכנית הבאה, אבל דווקא אלון וויקטוריה לדעתי היו צריכים להיות אלו שהולכים הביתה. לא מובן לי איך כל פעם מחדש אלון אבוטבול מצליח לדחות את הקץ והצופים עושים לו חסד ומשאירים אותו. מקווה מאוד שבתכנית הבאה הוא יילך הביתה ושמיקי ויניב יצליחו לשרוד - אני חושב שהיא רקדנית מעולה, רק שהפעם לא כל כך הלך לה, מחזיק לה אצבעות שבתכנית הבאה יהיה לה יותר טוב. משום מה אני לא מת על הרודריגו הזה ולא הייתי רוצה לראותו בגמר, למרות שאישית אני חושב שהוא ואילנית יהיו בגמר ומיקי תיאלץ להסתפק בשלושת הגדולים. נראה מה יהיה שבוע הבא- בכל מקרה, חבל על בוני. ממאשה לא כל כך אכפת לי כי היא קצת מעצבנת, ומה גם שכבר ניצחה בעונה שעברה, הפעם שתיתן למישהו אחר. המודחים הבאים - אלון וויקטוריה. ואם לא - משהו פישי פישי כאן.

massimo2

New member
לא יכול להסכים איתך.

לדעתי אלון וויקטוריה רוקדים הרבה יותר טוב מבוני ומאשה ואין לי שום ספק שאלון רוקד הרבה יותר טוב מרודריגו. במה שכתבת אני לא מבין מה בדיוק אתה לא אוהב בריקוד של אלון וויקטוריה. אלון רוקד בכל תוכנית עם כל הנשמה שלו וגם מצליח לשמור על טכניקה נקייה יחסית , אני אישית מאוד נהנה לראות אותם רוקדים כי הם באמת רוקדים מהלב ולא כמו איזה רובוטים שתכננו אותם לרקוד. די כבר עם הירידות המיותרות והאשמות שווא האלה, אין פה שום "קומבינות", אלה אים כן יש לך הוכחה כלשהי, ואים אין אז למה להאשים סתם בן אדם בדברים שהוא לא עשה ?, זה פשוט מגעיל העיני.

tamariku

New member
הם היו פחות טובים

עם כל הכבוד לסימפטיה שאתה מרגיש לבוני ומאשה. אני ממליצה לך לראות שוב את הריקוד בוני פישל מלא פעמים בריקוד. גם אלון לא היה הכי מזהיר ואני ממש לא מסמפטת אותו אבל הפעם בוני ומאשה היו פחות טובים מאלון וויקטוריה.

לדעתי

אתמול לבוני ומאשה (כמו גם למיקי ויניב) היה ערב רע, לפחות יחסית לביצועים הקודמים שלהם. הפעם - אני מסכים שהריקוד של אלון וויקטוריה היה יותר טוב, אם כי לא בהרבה. אבל... תמוה בעיניי איך אלון הגיע בכלל לשלב כזה??? לדעתי, הוא היה צריך להיות מודח לפני בוני, מיכאל ואפילו לפני דניאלה. מתרוצצות להן שמועות רבות על קומבינות בSMSים ובכל תכנית, כאשר אני שומע שאלון וויקטוריה שורדים לשלב הבא, אני מאמין בהן יותר ויותר, עף-אל-פי שבהתחלה הן נשמעו לי תירוצים של צופים שהפייבוריט שלהם עזב. לא יודע... משהו מתחיל להריח שם לא טוב... צריך לעשות שם ניקוי אורוות ומהר, כי המצב הנוכחי מוציא לגמרי את החשק מהתכנית, וחבל. נ.ב: אין ספק שזו העונה הכי פחות מרשימה ו"נוצצת" מכל העונות של "רוקדים עם כוכבים" עד כה. בעונות הקודמות ההדחות היו די הוגנות, אבל פה - ...

למעלה