לא הגיע הזמן?

blabla2a

New member
לא הגיע הזמן?

לא הגיע הזמן שלשכת הגיוס תל השומר ישימו יותר מפקידה טלפנית אחת שם???? כל יום הם סוגרים את השירות הטלפוני בשעה 12 ועד 17:00 הם משחקים אותה שהוא נסגר מטעמים "לשכתים" ויחזור... ושהוא אמו רלחזור הם שוב פעם אותה הודעה שעה אחרת...... גם ככה אין להם מה לעשות בחיים אז במקום שהם ישחקו שם ששבש וישתו קפה וידברו שיעבדו עד 17:00 כמו שצריך גם זה קשה להם??

f1r3

New member
צודק\ת , נראה לי שיש להם רק

פקידה אחת שם שעונה לכל השאלות היום חיכיתי 20 דקות עד שיענו לי ! אגב הפקידות שעונות בלשכגת הגיוס , איפה הם נמצאות ? בבניין הזה איפה שעושים צו ראשון ? ( תל השומר ) או במקום אחר ?

blabla2a

New member
אין לי מושג

זה חוצפה! שילכו לעזאזעל עם כל הבעיות שלהם..... אפילו קצינים אומרים שהלשכת גיוס זה תועבה...

איך אני אוהבת את אלה

שתמיד בטוחים שהם יודעים על ההתנהלות של הכל
אחלה

blabla2a

New member
מה לעשות חמודה....

זה לא חדש שהצבא זה בית זונות אחד שלם.... סליחה לא הצבא!!! הלשכת גיוס.... ואני לא מאמין שקצין יגיד סתם שהאנשים בלשכת הגיוס מחפפים... מה לעשות צריכים להתרגל ל"צורכי הצבא" גם כן צבא.............. הג'יהאד האיסלמי יותר מאורגן.

בייבי17

New member
אווייי אני לא מתגעגעת בכלל

לכל ענייני חיפושי לשכות הגיוס ומנהל הגיוס למניהם !!! אין מה לעשות פשוט להמתין עד שהם עונים וכן זו חוצפה אני מתה שיום אחד אחד המפקדים הגדולים אי שם בצה"ל ינסה להתנהג כמו חייל/מלש"ב ויראה איך הכל עובד...

למעלה