אני מחפש עכשיו דירה, משהונורמלי ופשוט, לא דירת ענק לזוג.
המחירים אפילו לא מצחיקים , 23 מ"ר עולה בערך 3000 ש"ח לחודש. (ירושלים) זה גודל החדר שינה שלי כיום...
אנשים באמת הגזימו.. ויש אנשים שעוד הולכים לגור שם באמת.
עצוב.
לא עדיף לגור לפחות בתחילת חיי הנישואים במקום נידח ולחסוך את הכסף לקניית דירה נורמטיבית באיזור המועדף עליכם? חברה שלי הלכה לגור בקרני שומרון. על שלושה חדרים היא משלמת 700 שח. על מנת להגיע לאיזור מיושב יותר היא מחזיקה רכב שעולה לה 1300 שח בחודש. יצאה בזול.. את היתרה היא חוסכת.
לא עדיף לגור לפחות בתחילת חיי הנישואים במקום נידח ולחסוך את הכסף לקניית דירה נורמטיבית באיזור המועדף עליכם? חברה שלי הלכה לגור בקרני שומרון. על שלושה חדרים היא משלמת 700 שח. על מנת להגיע לאיזור מיושב יותר היא מחזיקה רכב שעולה לה 1300 שח בחודש. יצאה בזול.. את היתרה היא חוסכת.
בגבעת זאת החרדית החדשה תוכל למצוא מחירים נוחים יותר, זה עדיף מבית שמש ששם אתה אמור לעבור את כביש מס` 1 על מנת להגיע לירושלים או למרכז, או שאולי תקים איזה אוהל מחאה מול הכנסת, זה יעלה לך גרושים . . יש לי עוד רעיון עבורך, תפוס לך איזה חירבה בשכונת ליפתא ושפץ אותה . . או ש . . תגור באיזה טנדר ישן . .
הם נותנים לך רשימת דירות, ועדיין יש דירות בירושלים במחיר סביר יותר, בנוה יעקב, תל ציון, וכו` ויש גם קהילה תורנית בגילו וגם בפסגת זאב נדמה לי, יש שכונות מעורבות, ויש שכונות זולות יותר יחסית . .