לא הגבתי עד עכשיו

FIRE 911

New member
לא הגבתי עד עכשיו

כי אתמול הייתי בפיגוע .חזרתי ב2:30 הביתה והיום נסעתי לבסיס. חזרתי רק עכשיו אז ככה אני היגעתי לתחנה במקרה בגלל שרציתי לראות ביומן של התחנה דווח על תאונה של חבר שלי שהיתה ביום ב בשעה 1:45 בקיצור חבר שלי יצא מזה. בקשר לפיגוע היגעתי בשעה 22:50 לתחנה ראיתי ביומן ובאותו זמן התקבלה ההודעה על קריסת בנין בראשל"צ הדיוחים הראשונים אמרו שזה לא פיגוע .התחלנו לארגן את החפ"ק נציב ליציאה. נסענו בערך 10 דקות עם סירנה. כביש גהה היה פנוי לחלוטין. הגענו לשם ומה אני רואה בלגן נוראי אזרחים רצים למקום. המשטרה לא משתלטת ועוד מה היה שלא היה צריך לקרות- כל כוחות הבטחון בעיקר מד"א הכוננים שלהם עזבו את הרכבים הפרטים לזירת הפיגוע ואחר כך גם היגיע יח"ץ של פיקוד העורף וגם חסמו את דרכי הגישה .בגלל זה רם 10 לא יכל להגיע . יצאו רכבים וכבאים ( שאני מכיר).ציון, חולות, ספר הקורס, רם10 ורם 21 ,כבאים מהתחנה שלי ק. יואב גדסי ק. עובד מנשה ואנוכי על החפ"ק (21). רם 1 הסולם (רם 10) עם המפקד הקצינים וכבאים הם :הנציב ק. אלפרונסו אביב ק. יגאל אליהו גבע גיל גבע דקלו הרצל חזי צפניה ברק מנחם כספי עם הקורס ואני מבקש סליחה אם שכחתי מישהו . רציתי להגיד שפיקוד העורף פישל הוא עזר אבל גם היפריעו והעיתונים נתנו את כל הקרדיט להם. אמרו שהסולם שלנו הוא שלהם. זה לא צריך לקרות איך אומרים דבר כזה ?רם 10 והסולם של ציון ורכב החילוץ של חולות הם עבדו ולא פיקוד העורף לפי דעתי עם כל הכבוד להם הם לא היו צריכים לבוא. הם היו צריכים ליהיות בכוננות בקרבת מקום ולא בתוך המקום. כי אם היה משהו כמו בית ליד -שני פיגועים, אז חלק מכוחות הביטחון לא היה בחיים כי לקך זמן עד שעשו ציר גישה ופינוי אני מודה לכל כוחות הביטחון על השיתוף הפעולה יישר כוח נ.ב לא צילמתי כי לפי דעתי זה לא היה ראוי לכך.

FIRE 911

New member
כן בשמחה

אני רוצה את התמונת אם זה לא קשה לך. תודה מראש אבנר

אבי, תעלה חלק מהתמונות לכאן!

אפשר להפיק לקחים מכל זה. ובעזרת חברי הפורום שכאן, שנמצאים באירועים כאלו, אפשר ללבן, ולעלות דיון. מה היה, איך היה, וכו´ וכו´. לנתח תוצאות, ולהפיק לקחים! (אתמול היה בתחנת משטרת ראשון סיכום והפקת לקחים...) אפשר לעשות את זה גם כאן, וביננו! Kיציק

בקשר לתמונות מהפיגוע

כבר באותו הלילה העלתי מספר תמונות. כמובן שאלו התמונות הקלות לצפיה. אין בכוונתי להעלות תמונות קשות או תמונות חושפניות

אבי נשמה תעשה טובה בפעם הבאה..

שאני יבוא למשמרת שלך תראה לי את התמונות אני חייב לראות אותן

fireman

New member
המשך להודעתו של אבי

תקנון תפוז וחוקי הפורום אוסרות העלאת תמונות וחומר מצולם שיש בו פגיעה בצנעת הפרט וזה כולל תמונות של פצועים והרוגים וזאת על מנת לשמור על כבודם ופרטיותם

למעלה