לא הבנת אותי נכון..

BekFrI3

New member
לא הבנת אותי נכון..

אני לא מעוניין לצאת מהצבא.. אני רוצה להמשיך..מאוד מאוד! פשוט במקום שאני נמצא כרגע, בבסיס הזה אני לא מסוגל להמשיך ולא דקה אחת! המקום הזה גרם לי להבין שבחיל הזה מתייחסים אלייך חרא, ואלי במיוחד לאור זה שיש לי את הבעיות דיבור. אני פשוט חייב לצאת מהחיל הזה, אפילו אחרי שאני אצא מבה"ד 13 כאשר אני אסתכל על כומתה כחולה אני אזכר במה שהמפקדים האלה עשו וזה יגרום לי להרגיש לא טוב, להרגיש לא טוב שאני משרת בחיל הזה שפשוט עשה ממני צחוק.. מה אני יכול לעשות על מנת לצאת משם? אני לא מסוגל כבר להיות שם בגלל המפקדים האלה...

בוא אני אגיד לך משהו

אחרי שתצא (אם תצא) מבה"ד 13 \ משטרה צבאית, יהיה לך מאד קשה לקבל תפקיד נורמלי, איכותי, שהולם את היכולות ואת הרצונות שלך. הבט, צה"ל די אובד עצות במקרים כאלה, הוא לא ממש יודע איך לטפל בסיטואציות כ"כ עדינות, ולכן מקרים כאלה ודומים נוספים אחרים, נופלים לרוב בין הכסאות. עם זאת, אל תתייאש, ובכ"מ תמשיך להלחם למען מטרתך.

BekFrI3

New member
עכשיו..

הייתי אצל קב"ן סיפרתי לו על הבעיות שלי וכו' וכו'.. הוא הפנה אותי לפסיכיאטר.. על מה לפסיכיאטר?! יש לי בעיות דיבור לעזאזאל אני לא יודע מה הם רוצים ממני... איך אני יוצא מהמקום שאני נמצא בו? ניסיתי להסביר לו שזה לא מתאים לי מכל הבחינות ושאני לא מסתדר שם והוא כלום לא מוכן לעשות.. מה להגיד לפסיכיאטר? עזרה בבקשה..

shuky63

New member
תבין,הבעיה שבגללה נשלחת לפסיכיטור

היא לא הגמגום אלא איך שאתה מגיב לתגובות אליו. יש הרבה חילים וחילות מגמגמים שלא מגיבים כל כך קשה לתגובות של צחוק ולעג. אם אתה מנסה לשנות את האנשים שסביבך,תשכח מזה.למה אתה חושב שבבסיס אחר בחייל אחר לא יהיו ה"אחים" של אותם חארות שמגיבים בצחוק ולעג. אתה צריך להתחיל לעבות את השריון לקראת המשך החיים כי החולרות האלה הם מעטים אבל עוקצים אותנו בנקודה הכואבת,מה לעשות. גם הקבן יודע שהוא לא יכול לעזור לך בשום אופן אז הוא זרק אותך לפסיכיאטור. מה שכן,אם המצב שלך הוא באמת קשה(לא יושן,לא אוכל..)אולי תנצל את ההזדמנות ותנסה טיפול תרופתי שהפסיכיאטור יכול להציע לך.יש כל מיני תרופות שיכולות לעזור לך לתפקד יותר טוב. ותזכור שמה שלא הורג אותנו מחשל אותנו.

BekFrI3

New member
מה לעשות?

אני יכול לדחוק את זה ואין לי בעיה.. אני יושן ואוכל..אבל אמרתי את זה לקב"ן כסיבה טובה לכך שאני לא מתאים לבסיס.. על בסיס זה הוא שולח אותי לפסיכיאטר? האם כדאי לי בכלל ללכת? האם הוא יקשיב לי בכלל? אני לא רוצה להיות בבסיס הזה הוא מביא לי הרגשה מאוד רעה, אני רוצה לנסות להיות בבסיס אחר ולראות איך אני מסתדר למה במקום שאני נמצא כרגע אני לא ממש מסתדר טוב.(ואין לי שום בעיה נפשית!!) האם כדאי לי ללכת לפסיכיאטר? מה להגיד לו? והאם זה לא דבר שיפגע בי לאחר מכן?(עצם הפגישה איתו זה לא דבר שיפגע בי באזרחות? ואני מדבר על עבודה במשרד הביטחון וכולי..)

shuky63

New member
אם אתה רוצה שהוא יעזור לך לעבור

בסיס,אתה צריך לשכנע אותו שמעבר בסיס ישפר את הרגשתך הרעה. זה שהמפקדים שלך צחקו עליך זו לא סיבה מספיק טובה לדעתי כי מי אומר שבבסיס אחר לא יהיה מפקד שיצחק עליך. אם תגיד לו שהתפקיד העכשוי שלך דורש הרבה מגע מילולי עם אנשים ואתה רוצה תפקיד שדורש פחות דיבור כי זה יתרום לשפור הרגשתך הרעה,זה יכול לתת לך קייס והוא יכול לעזור לך. אני למשל בשרותי הצבאי הייתי אמור לבצע תורנויות בסיסיות של מפקד משמר שדורשות הרבה דיבור עם אנשים שאני לא מכיר.זה מאד הלחיץ אותי והלכתי לרופאה של הבסיס והסברתי לה שבתפקידי הרגיל בבסיס אני מדבר עם אנשים שמכירים אותי והתורנות הבסיסית מאד מלחיצה אותי ואני לא מסוגל להתמודד איתה.היא נתנה לי מיד פטור ממנה.

למעלה