לא הבנתי...

דנה^^

New member
לא הבנתי...

אני לא מבינה מה הקטע של חלומות צלולים וחוויה חוץ גופית.. אני קראתי באתר אחד שכדי לחלום חלום צלול יש כמה אפשרויות ואחת היא להישאר ערים (לספור כבשים או משהו) עד שמרגישים רדומים ו"נכנסים" אל תוך החלום אבל זה ממש לא הגיוני, כי אם אני אספור כבשים אני אשאר ערה, כי המוח ממשיך לעבוד! עוד משהו- קראתי גם שאם חולמים איזה חלום ואז מתעוררים, חושבים על החלום ושוב הולכים לישון אז רוב הסיכויים הם לחלום את אותו חלום ואז להבין בעצם בתוך החלום שחולמים. פעם קרה לי שחלמתי חלום והתעוררתי אבל הייתי נורא עייפה אז חזרתי לישון וזה פשוט המשיך את החלום.. מרגע שהחלום התחיל כבר לא היה לי מושג מזה חלום או כל זה... ככה זה בכל החלומות שלי - המושג "חלום" פשוט לא קיים בהם, אז איך אני אמורה לחשוב אם זה חלום או לא, איך אני יכולה לחלול חלול צלול? זה נראה לי ממש מעניין.. בקשר לחוויה חוץ גופית- כשאותו מישהו "יוצא" מהגוף שלו- זה בזמן שהוא בעצם יושן? איך זה יכול להיות שהוא יכול לנוע בזמן ולכל מקום? נניח שאין לי מידע על שנה מסויימת ובאותה חוויה אני אלך לאותה שנה.. זה לא יכול להיות כי איך המוח שלי "יראה" לי דברים שאין לי אף מידע עליהם..?? מקווה שתוכלו לעזור לי, דנה.

Cheetah

New member
היו לי אתמול בערך שישה....

התעוררויות מזוייפות כהתחלה של חלומות צלולים.

Cheetah

New member
לא מסובך

בעצם את רוצה להגיע לידיעה שאת חולמת בתוך חלום, אפשרות אחת זה ליהיות מודעים לכל התהליך של הכניסה לחלום, וככה תישמר הידיעה על כך שאת נכנסת לחלום ושהחלום יתחיל את תדעי שזה חלום(WILD) יותר קל למתחילים, לגרום לעצמם לבחון את המציאות... כשהם בתוך חלום, וצריך גם לדעת איך לזהות שזו לא מציאות(אבל החלק הקשה זה לבחון מלכתחילה). ויש גם את MILD, שהיא טובה מאוד, החלק העיקרי הוא, מעין שיכנוע עצמי לפני השינה קרוב לכניסה לחלום, השיטה הזאת היא בעצם ממקדת את המחשבה על חלומות צלולים בדיוק לפני שנכנסים לחלום, מה שעוזר מאוד.(זה לא הכל על לזכור חלום ולהמשיך אותו, כמו שאנשים כאן חושבים) ד"א יש הרבה יותר לשיטות האלה ממה שכתבתי. ובקשר לחוויה חוץ גופית, רוב האנשים מאמינים שזה רק חלום שבו מישהו חולם על כך שהוא יוצא מהגוף שלו, אבל יש גם צד אחר לזה, שמדובר על יציאה ממשית של חלק מהנפש אל מחוץ לגוף, ומעבר לזה אין קשר למוח או להגבלות שלו, כלומר תיאורטית(או פראקטית לדעתי) אין בעיה לקבל מידע שאין למוח.

דנה^^

New member
תודה :)

היי, הצלחתי להבין את העיקרון, תודה :) קראתי גם שכדאי לערוך יומן חלומות ולראות אם מוצאים עוגנים, רק הבעייה שכבר המון זמן אני לא זוכרת חלומות.. נראה לך שהשיטה של להתעורר אחרי 5-6 שעות תעזור? דנה.

Cheetah

New member
אין בעד מה

ובקשר לזיכרון חלומות, בערך כל מה שאני יכול להגיד בקשר לזה כבר כתוב, אלון ברמן סיכם כבר באתר שלו כמה דברים יעילים שעוזרים בזה. הכתובת בקישורי בפורום.

למעלה