לא הבנתי...

Altryne

New member
סליחה???

כנסי לקאזא תורידי את khia-my neck my back ואז תחזרי לפה ותגידי עוד פעם שאין כזה שיר פמיניסטי!!!!

M ShadY

New member
מה פמניסטי בדיוק?

ללקק ת'כוס? מה קשור? אגב, דריפס זה גם שיר שובינסטי, אבל לא יפה כמו סופרמן.

Psycho BuZZ

New member
את לא יודעת מה זה שוביניזם אז!!!

אמינם בעצמו אומר שהוא בכלל לא שוביניסט והדברים שלו לא מיועדות לכל הנשים, ובטח שהוא לא רואה בזה שום שנאה... אם את חושבת כך אז זו בעיה שלך וכל מי שחושב ככה! אם הוא מדבר על הילדות הקשה שאמו העניקה לו וגם לא מתקמצן להוציא "bitch" לעברה אז זה אומר שהוא שוביניסטי??? ואם הוא מדבר על מובי למשל ויורד עליו וכו' אז זה אומר שהוא פמניטסטי??? זה סתם שטויות... הוא לא הולך ואומר משהו כמו "נשים הן מתחת לרמה של גברים"... הוא מדבר על נשים ספציפיות בשירים...

M ShadY

New member
...

נגיד בשיר קים, מדובר כאן בשובינזם איך שאמינם מתייחס לקים בשיר. אבל אף אחת לא צריכה להעלב מהשיר הזה חוץ מקים. לעומת זאת, בשיר סופרמן או דריפס הוא לא מזכיר שום שמות וזה אמור להיות כללי, ועובדה שראית שבנות כאן אומרות שזה שוביניסטי. אני יודעת שביץ' זה לא חייב להיות שובינסטי, אבל במקרה של סופרמן זה כן. ואולי מספיק להתווכח שזה לא שובינסטי? תכף תגיד שקיל יו זה גם לא שובינסטי. ואם אתה זוכר, אמינם אמר באיזה ראיון לאם.טי.וי שהוא שונא את כל הנשים. זה היה כנראה בצחוק, אבל למה לעזאזל הוא אמר את זה?!

Psycho BuZZ

New member
אף שיר הוא לא שוביניסטי, הומופובי,

גזעני או כל דבר שתגידי... זו רק דעתך וזו יכולה להיות הדרך שלך להבין את הדברים האלה... ב-"Superman" הוא מדבר אל אישה אחת בלבד ומספר על כל הצרות שגרמו לו נשים אחרות!!! ב-"Drips" אמינם ואובי מספרים סיפורים משלהם על נשים שהיו איתן ועוד תגידי שהשיר מופנה נגד חולי איידס... סתם שטויות...

Donutz

New member
...

אני בדרך כלל חושבת שאנשים מגזימים בתגובות שלהם לשירים של אמינם... כל הקטע של הגזענות וההומופוביות קצת מוגזם... אבל זה שאמינם אומר שאם בחורה לא נותנת הוא ירצח אותה זה לא שוביניסטי אז אני לא יודעת מה כן... יאללה אז הוא שובניסטי. רוב הבנים בעולם שובניסטים... לי זה כבר הפסיק להפריע ממזמן...

MoshaniT

New member
עוד פמיניסטית שהתעוררה...

אמינם מבחינת אופי הוא חרא של בן אדם! הוא מסובב לגמרי הוא שוביניסט והוא לא מתמודד עם הבעיות שלו והולך לטיפול אלא יורד על כל העולם! אני אוהבת את המוסיקה שלו אבל כבן אדם אני לא מרגישה כלפיו שום סימפטיה! לא משנה כמה האמא שלך הייתה זונה מסריחה אתה לא יורד לרמה שלה ואומר לה את זה ובטח שלא דרך אלבום שחצי מהעולם שומע(!) ונתנו פה כל כך הרבה דוגמאות לשוביניזם מובהק שאני לא יכולה להבין איך אתם עוד בכלל מדברים! ותאמינו לי עדיף להיות פמיניסטית מאשר שוביניסט!

Friends G i r l

New member
שיט שיט שיט!!!!!!!!!!!

התבלבלתי שוב בשם משתמש!!! מושנית=פרינדס גירל סורי.......

M ShadY

New member
אתם=אתן

וסייקו, במקום לצאת בדעה משלך, פשוט תבקש מנטע לעשות בסקרים האם אמינם שובינסטי או לא. וכל בת תגיד לך שהוא שובינסטי! אבל מה שכן, יש נקודה טובה על אמינם. לכל ראפר כמעט יש קליפ עם בנות בבקיני (הכי מעצבן אותי איזה קליפ של ג'יי זי ואר קלי עם בנות בלי חלק עליון של הבקיני) ואצל אמינם עדיין לא נתקלתי בקליפ כזה. ויחסית ללראפרים האחרים הוא לא שובינסטי, אבל בכללי לכל הגברים בעולם, הוא שובינסטי- לפחות מהמסרים בשירים שלו.

למעלה