לא הבנתי

Brolly

New member
אממ...

וג´יטה זהיר הוא יודע שאם הוא יילך להילחם פנים אל פנים עם פריזה הוא ימות...

גלעד ו.

New member
רגע רגע רגע, בפרקים הקודמים וג´יטה

הכריז רישמית שהוא הלוחם החזם ביקום וגם אמרו שהסאיינים הם הלוג\חמים ההכי חזקים ביקום אז איך זה בפתאום פריזה יותר חזק ממנו ובסרט ה - 12 בכלל גוהן פותח אותו בבוקס ?

Goggle Girl

New member
טוב, אז ככה

הסייאנים הם אולי הלוחמים החזקים ביותר ביקום, אבל הם לא הגזע החזק ביותר. וחוץ מזה, לסייאנים יש חתיכת אגו, אז מתאים להם להגיד כאלה דברים. בקשר לסרט ה-12: גוהאן התאמן מאז שפריזה מת. פריזה לא. לכן גוהאן היה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה...... הרבה יותר חזק מפריזה.

Prophet

New member
אוקי...

אז אם אמרו שהסאיינים הם הלוחמים הכי חזקים ביקום זאת טעות בעלילה... בקשר לזה שגוהאן הרג את פריזה בבוקס זה בגלל שהוא התאמן המון ופריזה נשאר באותה רמה !

גלעד ו.

New member
אגב איזה קורע זה היה שהפיוז´ן לא

הלך לגוקו ווג´יטה והם הפכו להיות היצור הדבה הזה... חח הם היו מצחיקים!!

Brolly

New member
כן...

נקרעתי מצחוק כשהם הפכו ל Fat Gogetta ואז ג´נמבה רדף אחריהם במשך חצי שעה וכיסח להם את הצורה טוב... עכשיו יש לי שאלה שאני לא בטוח בקשר אליה...
אני זוכר שכשגוקו לימד את גוטן ואת טראנקס את הפיוז´יון דאנס הוא אמר שאפשר לעשות את זה בפעמים לא תכופות זאת אומרת לעתים רחוקות.. אז איך הוא ווג´יטה עשו פעמיים את הפיוז´יון דאנס בזמן כל כך קצר? יש קשר לזה שהם היו מתים?

מישהו שם לב ../images/Emo58.gif

שאפילו היטלר מופיע בסרט הזה? גוטנקס הורג אותו, איזה שווה

גלעד ו.

New member
כן זה היה גדול והיטלר היה מצחיק

אבל לפי דעתי לא מגיע לו להיות בסרט! היו צריכים להכניס מישהו אחר אולי סתם גנרל מה קעו אותו בסרט לילדים?:)

Prophet

New member
סרט ילדים ?!?!

הסרטים של דרגון בול הם לא לילדים (לפחות לדעתי), זה סרטים ממש לא חינוכיים ! אבל מי בעצם שם על זה ? אפילו לא ערוץ הילדים !
- ספוילר !!! קח לדוגמא את סרטים 8 ו-11. אם יבוא אל הילדים ביריון והם ירצו לברוח הפ יחשפו את התחת שלהם כי זה מה שטראנקס עשה לברולי !!!

king kazabubu

New member
יכול להיות...

אל תשכח גם שטראנקס וגוטן ילדים לכן הם מתעייפים יותר מהר מוג´יטה וגוקו. אני מאמין שלהם יש יותר אנרגיה ויותר יכולת לשלוט באנרגיה משני הילדים. לכן הם יכולים לעשות את הפיוז´ן לעיתים יותר תכופות

king kazabubu

New member
מה השתגעת?

יש לך מושג מה יחס הזמנים בין מה שהולך עכשיו למה שגוהן עושה בסרט 12?? עוברות 12 שנים בערך זה הרבה זמן. גוהן גדל, השתנה לסופר סיין בסופו של דבר ופריזה לא רק שנשאר באותו כח הוא תמיד היה די חלש. פשוט בסאגה הזו כולם חלשים ביחס אליו. אתה יודע מה האנדרואידים היו עושים לפריזה אם היו נתקלים בו? אי אפשר אפילו להשוות את גוהן בסרט 12 לגוהן על נאמק. חוץ מזה וג´יטה הכריז שהוא הלוחם הכי חזק מסיבה אחת ויחידה. זה יוצר מתח. תחשוב שהוא היה בא ובמקום להגיד שהסיינס הם הכי חזקים הוא היה אומר... "הסיינס הם אחד העמים הכי חזקים, יש גם את דודוריה וזארבון שחזקים ממני בהרבה וגם פריזה, ואפשר להגיד שגם הגיניו פורס, ועוד כמה אבל חוץ מהם.." אתה מבין? חייבים ליצור מתח מסוים. גם האנדרואידים היו אימת טראנקס אבל אחרי תקופת סל הוא עושה משני האנדרואידים צחוק... זמן משנה את הדמויות

גלעד ו.

New member
אוקי אוקי אני רק ראיתי עד איפה ששוד

ר בערוץ הילדים ואת הסרט ה - 12 חוז מזה לא הבנתי כלום:))))

למעלה