לא הבנתי....

live4real

New member
לא הבנתי....

אני לא יודעת כמה מככם שמעו אותו, אבל יש שיר חדש של קייס צ´ויס שהם מנגנים בהופעות ונקרא LOOSING YOU. בקיצור, בהופעה באוטרכט- הולמד שרה אמרה שזה שיר חדש בלה בלה בלה.. אבל לא הבנתי איפה הם הולכים לשים אותו? ניראה לכם שזה הולך להיכלל באלבום אוסף שיצא בקרוב? או יהיה אלבום חדש לגמרי?

Me Happy

New member
Lossing You

לפי דעתי, השיר יכלל באלבום האוסף החדש. אולי תספרי לנו איך היה בהופעה? אני כבר מת לשמוע

cha ching

New member
טוב נו...

חהחה.. היה כל כך נפלא :))) הם ניגנו אחרי הפתיחה של VENUS IN FLAMES שמשום מה היה רק בן אדם אחד- JANTJE הזמר. אבל הוא היה נחמד. אפילו עשה קאבר לשיר של רדיוהד- FAKE PLASTIC TREES. אבל קייס צ´ויס.. הם כאלה מדהימים.. ושרה.. אההה.. בהיתי בה בערך כל ההופעה :) סתם אני צוחקת, הסתכלתי קצת גם על האחרים, במיוחד בגלל שעמדתי די מול יאן. הוא כזה מתלהב עם הגיטרה שלו.. אבל אתם בטח יודעים- או לפחות רובכם. הייתי די קרובה לבמה- שורה שלישית וכולם הזיעו נורא כי טיבולי זה מקום יחסית קטן. אבל בכל זאת היה ממש כיף, רק שהייתי זקוקה לתירגומים מהחברה שלי כל פעם ששרה דיברה קצת לפני שהתחילו את השיר הבא. את הרשימה של השירים שהם ניגנו אתם יכולים לראות הבהודעות בפורום הרשמי ובקרוב אני הולכת לעדכן את האתר שלי וגם שם יהיה הרבה.. על החוויות מההופעה. לצערי לא יכולתי להישאר אחרי ההופעה ולפגוש אותם. אבל תמונות יפותחו ואני מקוה שגם יסרקו בקרוב :) הנה תמונה שלי עם חולצת קייס צ´ויס שקניתי שם. לסיכום, ההופעה בארץ באמת שהיתה יותר טובה וגם יותר ארוכה, אבל להיות עם מי שני הכי אוהבת בהופעה של קייס צ´ויס.. זה ה-דבר :)

MayTheBee

New member
מגניב!

אבל תגידי, מי זה אלה שהיית איתם? או שזאת מישהי אחת? היא כותבת לםעמים בפורום הרשמי או משתתפת בצ´אט? אשמח לדעת מי זו ואם אני מכירה אותה!!! מאיה.

live4real

New member
:)

הייתי עם החברה שלי :) היא לא ממש כותבת בפורומים של קייס צ´ויס אז לא ניראה לי שאת מכירה אותה.

j u n k

New member
טוב לשמוע ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

דן...נחש מי עוד עשה קאבר לפיי פלסטיק טריס שלרדיוהד
מוזר...הרבה זמרים עושים לו קאבר בהופעות חיות... בקיצור, את צודקת אין ספק שהכי חשוב זה להיות בהופעה עם אדם קרוב ואהוב. ואנחנו שמחים לשמוע שנהנת. וסלחי לי על הבורות...אבל מה הכתובת לאתר שלך

למעלה