לא הבנתי?

לא הבנתי?

למה אני צריך עצים שהעיסקה בנדל"ן יכולה לקדם את קדימה באיכלוס עוד 600 משפחות? למה לא לבנות הרי יש מקום לכולם אז מה הקטע של הנגד הזה? למה לפחד מעוד 2500 תושבים ועוד כמה אלפי ילדים? למה לתקוע את הישוב ולהפוך אותו לזקן על חשבון שמורות שממילא אף אחד לא מטייל שם אולי 0,00001 מהתושבים ועוד כמה בשבת מתל אביב שבאו לעשות מנגל ביער הפליירים שזרקו ברחוב שלי מפריעים לי יותר ערימה של 200 ברחוב עפים ברוח קולמן אל תשלם להם אל תהיה פריר ואם נודע ב10 לחודש למה חיכו 14 יום רוצו לבית משפט תוציאו צו מניעה אולי?

תותח9

New member
אתה לא מבין כלום באיכות הסביבה

מנימת דבריך ברור לי שאינך מודע ומבין כלל את חשיבות איכות הסביבה, וחבל אם כך הדבר, בהחלט אפשר לבנות רבי קומות בכל שטח קדימה צורן – יש מספיק ל-200 אלף תושבים אתה בכלל יודע איפה השמורה ומה יש בה? מה חשיבותה? נראה לי שלא בכל מקרה אסור לבנות בה על פי חוק, ומה שאושר הוא הבניה מסביב לה, וגם זה מיותר ומזיק היער איננו שמורה, גם הוא חשוב, וגם בו המועצה לא משקיעה, וחבל. רוב הממנגלים בו, אגב, הם מקדימה-צורן, לא מתל-אביב יש תכנית מתאר ארצית, שקובעת לקדימה-צורן תקרה של 20 אלף תושבים. התוכנית היא של משרד הפנים, והיא תובעת שלא לבנות בשטחים הפתוחים ולשהאיר מרחבים ירוקים בין הישובים ובשוליהם. אתה רוצה עיר – נתניה מחכה לך בכליון עיניים, גם תל אביב

kirschi

New member
אוי, תותח, כמה שאתה צודק

ראשית, מבחינת הפן האישי/פרטני. מי שקנה בית באיזור כפרי מצפה שלא יגזלו לו את זה. בודאי שלא באורח לא דמוקרטי, קרי ללא אישור המועצה.

למעלה