היוש
אז קודם כל, לא צריך לכעוס. גם לא להיעלב.גם לא להסיק מסקנות נמהרות.
לבשה כאן היא לא הגורם שמחליט איזו הודעה לפרסם ואיזו לא, היא רק נתנה לך מידע.
דבר שני, שמונה שנים בתפוז לא הפגישו אותך עם פורומים של תמיכה נפשית למיניהם? בפורום זה ודומיו יש מערכת שנקראת ניטור, היא אוטומטית ויש בה מצב שבו אם מדובר בהודעה ראשונה של מישהי בפורום/מישהי שלא כתבה בו זמן רב, ההודעה נכנסת למערכת של המנהלות והן צריכות לאשר אותה לפני הפרסום. בדרך כלל זה לוקח יומיים-שלושה של לחכות בסבלנות, עד שאתה מאושר רשמית בפורום ולא צריך לחכות יותר גם לא דקה. פעמים מעטות מאד קרה כאן שהודעה לא עברה ניטור וגם זה, תוך מתן הסבר לכותבת ההודעה. ב99% מהמקרים המנהלות מפרסמות את ההודעה עם אזהרת טריגר ואזהרה לכותבת ההודעה תוך קישור לתקנון הפורום.
,אני לא יודעת מה היה תוכן ההודעה שלך, אני אפילו לא יודעת האם אכן מדובר בפעולה של הניטור או לא. אבל הודעות כאן מתפרסמות באופן אוטומטי אם לא עברו ניטור, תוך דקה מרגע ששלחת הודעה. חשבת על האופציה, לפני שהתלהמת, שאולי לא לחצת סנד? שאולי ההודעה לא נשלחה? האינטרנט התנתק? מליון אופציות אחרות שבגינן ההודעה שלך פשוט לא נשלחה? חשבת לנסות שוב?
ביום שבו הפורום הזה יעשה סינון אמיתי של הודעות, אני אהיה הראשונה להילחם ולהתלהם יחד איתך. עד אז, סופש מהמם.