לא הבנתי היום

kikaion

New member
מי מת?

זה לא שמישהו מת זה פשוט מאז שקווין עבר תעונת דרכים אז בשביל האמא הוא כאילו מת בגלל שיכלו להיות לו חיים אחרים. המוות שלו זו רק מתאפורה. אם הבנת ואני מבין שלא.
 

Prophet

New member
אז מה גרם לכולם להיות עצובים?

כי הוא היה נכה עוד לפני, מה השתנה שפתאום כולם בכו?
 

Prophet

New member
התאונה שלו קרתה אתמול?

בפרק של אתמול היה פרק שג'ואן עושה בייביסיטר לאיזה ילד עם בעיות בנשימה והוא כנראה עומד למות, בסוף הפרק פתאום כולם היו עצובים וג'ואן פגשה את אלוהים באוטובוס כשהוא אמר לה שהיא כועסת עליו וזה ואז היא בכתה, וגם ההורים שלה בכו... אז מה קרה שגרם לכולם לבכות באותו פרק בסוף?
 

Lost Lullaby

New member
אמ לא ראיתי את השידור חוזר אתמול...

אז אני אענה לפי מה שאני זוכרת :$ אמ. הילד נפטר בסוף לא? וראו את ג'ואן בהלוויה שלו? :[ אני לא בטוחה אבל אולי באותו בפרק היה גם את הפלאשבק של אמא של ג'ואן לתאונה של בנה..
 

Prophet

New member
אני לא זוכר שהילד נפטר...

וגם לא את הפלאשבק של אמא שלה
 

Nitzan122

New member
קווין נהיה נכה

רק אחרי התאונה. האמא (שכרגע ברח לי השם שלה) ניסתה להדחיק או משו אבל בסופו של דבר היא הבינה שמה שקרה לקווין- שהוא נהיה נכה- זה כאילו שהוא מת בשבילה בסוף היא סיפרה את זה לוויל ובגלל זה שניהם בכו. ג'ואן הייתה עצובה באוטובוס בגלל שהיא גילתה שלרוקי יש מחלה שהוא ימות ממנה ואין לה תרופה.
 

Luna Lovegood

New member
בקשר לפרק..../images/Emo13.gif

תוכנית האסונות שבה רוקי צפה הייתה בנושא צונאמי. נכון זה מפחיד? ועוד משהו.. הפרק הבא זה - the devil made me do it ...
 

Gilmore Girly

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא....!../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה זה הפרק שבו ג'ואן הורסת לאדם את הפסל ואז הם רבים לאיזה מלא זמן....! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....!
 
למעלה