לא האמנתי....

נו, מה את יודעת ...

את שמעת פעם על מחלת הדיכאון ? מי שנגוע בכזה דבר - חייו אומללים ללא סוף . הוא יכול להגיע אפילו למוות ( ואני לא מגזים ) . וזה רק דוגמא אחת לאיך אפשר להגיע למצב כזה .

nika27

New member
יש לזה

טיפולים, מהיכן אתה יודע מה קורה עם הבחורה הזאת?

כואב מאוד .

וזה יכול להיות ריאלי לעוד הרבה בנות שלא ממשות את עצמם ומתייפיפות פחות עקב חסרון הפרוטה מהכיס :(

תראה ....

אני אגיד לך את האמת , זה לא מטריד אותי אם הבחורות מתיפיפות קצת פחות ( בגלל חסרון כיס ) , כי בינינו אם אישה רוצה גבר , היא תשיג אותו .

אם היא כוסית

ואין לה בן זוג. תציע לה לעבוד במקצוע נידרש - זנות. אתה יכול לקחת אותה לביתך, לקלח אותה ולהיות הלקוח הראשון. חוץ מזה, בוא ספר לנו בבקשה איכן אתה גר ? כאילו כוסיות על שיכולות להיות דוגמניות זה לא מראה שכיח לדרי רחוב - והשאלה שוב ? איכן אתה גר ? או אולי אמות המידה שלך שונות. וחוץ מזה אני מציע שתעבור לפורום של רע לי, אני סובל, יוחזר הקומוניזם. אני רק שואל את עצמי מה נושאי השיחה שלך לבלינד דייט.

די , לכלכת

איפה הכבוד שלך ? אתה רוצה שיעשו ממך גם זונה ? נקלח אותך ונזמין אליך גברים . אתה מבין שזה קצת גובל ברשעות ?

גלי ס

New member
אז יש סיכוי להתחרות במייקרוסופט?

אני עוד לא החלטתי אם אעשה את זה אחרי תואר שני או שלישי אגב, אני רצינית לגמרי

צטמן2

New member
את לבד

את יודעת איזה צוות של אנשים יש במיקרוסופט? את רוצה להתחרות במאות אנשים?

ואם היא לא הייתה נראית כמו דוגמנית

אז זה היה פחות כואב? תמיד כואב לראות אנשים שחיים ברחוב. כל אחד היה נראה הרבה יותר טוב עם חיים נורמטיביים, מקולחים ומטופחים.

rarg

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif או טורח לכתוב עליה...

צטמן2

New member
למה

את יודעת איזה גיבוש חברתי יכול להיות לפורום כקבוצה לפעול ביחד במטרה לעזור לאותה בחורה ?! הרבה יותר ממפגש של "צחוקים" ללא תכלית.

rarg

New member
נו אז מה אתה רוצה ממני?

פרס? לך, תרים את הכפפה יש עוד כמה שצריכים עזרה, חוץ מהדוגמנית ההומלסית, יש עוד הומלסים... ישר כח לך!

למעלה